Foto: pixabay.com

Do kraja 2019., očekuju nas još 2 pomrčine; Mjeseca u Jarcu 16.07. i Sunca u Jarcu 26.12. Pomrčina Mjeseca u Jarcu, 16.07. je razdoblje u kojem trebate raditi na poboljšanju vaših odnosa. Ako želite otvoriti svoje srce, hraniti svoje biće, sada je najbolje vrijeme. To je razdoblje kada se možete sjetiti kako voljeti i kako biti voljen zauzvrat.

atma.hr – 78
Za vrijeme pomrčine Mjeseca, Zemlja se nalazi između Sunca i Mjeseca, kada su Sunce i Mjesec postavljeni licem u lice, što znači da su u opoziciji. Možemo vidjeti kako sjena Zemlje pretvara svjetlo u intenzivne nijanse crvene, smeđe i sive.

Pomrčine Mjeseca nam pomažu da saznamo više o našem istinskom sebstvu, a ne o načinu na koji se pokazujemo u vanjskom svijetu. Zbog toga vjerujemo da je pomrčina Mjeseca izvrsno vrijeme za samootkrivanje.

Iako to može uzrokovati poremećaje u našim životima, promiče izvanredan duhovni i profesionalni razvoj.

16.07. Pomrčina Mjeseca (djelomična) u Jarcu

Djelomična pomrčina Mjeseca 16. srpnja 2019. bit će vidljiva u većem dijelu Europe, velikom dijelu Azije, Australije, Afrike, Južne i Istočne Sjeverne Amerike, Južne Amerike, Pacifika, Atlantika, Indijskog oceana i Antarktika.

Pomrčina Mjeseca je razdoblje u kojem trebate raditi na poboljšanju vaših odnosa. Ako želite otvoriti svoje srce, hraniti svoje biće, sada je najbolje vrijeme. To je razdoblje kada se možete sjetiti kako voljeti i kako biti voljen zauzvrat.

atma.hr – 7526.12. Pomrčina Sunca (djelomična) u Jarcu

Djelomična pomrčina Sunca 26. prosinca 2019. bit će vidljiva na (anularnom) istoku u Europi, većem dijelu Azije, Sjeverne / Zapadne Australije, istočne Afrike, Pacifiku i Indijskom oceanu.

Oni koji su rođeni u znaku Jarca, Raka, Blizanaca i Strijelca bit će pogođeni djelomičnom pomrčinom Sunca, osobito u financijskom sektoru.

Trebate se pripremiti za situacije vezane uz novac. Može doći do mogućnosti zaokruživanja prihoda, naći će se rješenja, ali će ih biti teže oblikovati. Neočekivana iznenađenja mogu doći od životnog partnera, koji će u tom razdoblju igrati važnu ulogu iz financijske perspektive.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here