ZAŠTO AROMATERAPIJA?
Aromaterapija je najkoncentriranija i najmoćnija moderna verzija biljne medicine. Njen su osnovni alat eterična ulja, prirodni, koncentrirani ekstrakt biljaka koji ima nevjerojatnu moć iscjeljenja na svim razinama.

Aromaterapija je zbirka znanja o eteričnim uljima, ali i o ljudskom duhu. Uđite u taj svijet, otkrijte svu njegovu moć i čaroliju, postanite aromaterapeut i darujte si primijenjeno znanje kojim puno možete pomoći sebi i drugima.

NAJBOLJI PROGRAM, NAJSIGURNIJE UČILIŠTE:
Zašto je Učilište Galbanum najsigurniji i najbolji odabir za studij aromaterapije:

  • Program osposobljavanja za aromaterapeuta Učilišta Galbanum jedini je u Hrvatskoj, ali i čitavoj regiji, usklađen prema međunarodnom standardu IFPA-e (Internacionalne federacije profesionalnih aromaterapeuta).
  • Samo naša diploma ima potvrdu IFPA-e s kojom možete postati članovi te internacionalne organizacije, što pruža mnogo veće mogućnosti zaposlenja u Hrvatskoj, ali i otvara vrata inozemnoj karijeri.
  • U potpunosti provodimo IFPA-in silabus, imamo najkvalitetniji program i jedinstvenu satnicu od 362 sata, što jamči da ćete dobiti sva znanja koja su vam potrebna za samostalno bavljenje aromaterapijom.
  • Studij je verificiran i od Ministarstva znanosti i obrazovanja i upisuje se u radnu e-knjižicu.
  • Predavači općih predmeta na studiju aromaterapije Učilišta Galbanum diplomirani su stručnjaci iz tog područja (doktor medicine, psiholog, nutricionist, magistar farmacije), a stručne predmete i vježbe vode iskusni, vrhunski (fito)aromaterapeuti. Voditeljica studija je Lidija Delić, ravnateljica Učilišta Galbanum, aromaterapeut s IFPA diplomom, fitoaromaterapeut, praktičar aromatske kineziologije.

ZNANJA I MOGUĆNOSTI NAKON ZAVRŠENOG STUDIJA:
Nakon završenog osposobljavanja za aromaterapeuta, znat ćete:
– osnove anatomije, fiziologije, dermatologije, psihologije, prehrane, svu povijest i teorijsko znanje o eteričnim uljima
– praktičnu primjenu znanja – odabrati i koristiti kombinacije biljnih i eteričnih ulja prema potrebama klijenta, izraditi pripravak, tretirati tegobe, holistički i individualni pristup klijentu
– izrađivati prirodnu kozmetiku, samostalno i sigurno izvoditi aromaterapeutske masaže
– osnove marketinga, kako pokrenuti samostalni posao, kako reflektirati samog sebe i kako komunicirati s klijentom
– imat ćete pravo zanimanje u rukama, upisano u radnu knjižicu, s međunarodnim certifikatom, otvorena vrata za domaću ili inozemnu karijeru te našu pomoć i podršku.

CIJENA I UPISI:
Ostalo je još nekoliko mjesta za generaciju koja školovanje započinje u listopadu, ali upisujemo i novu generaciju čija edukacija počinje u proljeće 2023.

Školarina za sve upisane do 1.10.2022. (pa i one koji se upišu za proljetnu generaciju) je 15.700 kn. Školarina je plativa u 10 jednakih rata, a za jednokratnu uplatu odobravamo 10% popusta.
Nastava se održava vikendima, edukacija traje 9 mjeseci.

Sve informacije doznajte na https://www.galbanum.hr/ i dobro došli ponovno u školske klupe!