Designed by Freepik

Kad Mjesec prođe između Zemlje i Sunca, zaklonit će Sunčev disk, zavladat će pomrčina. Doslovce. U pola svijetlog dijela dana. Svjetlost će zamijeniti sumrak. I to već, samo po sebi, nosi snagu simbolizma.

Sve se čini da je, nakon ove eklipse 21. kolovoza, Donald Trump u “banani” :-). U konačnici, na takvu nekakvu opciju ukazuje i usporedba njegovog natalnog horoskopa i nadolazeće eklipse. Nešto će se promijeniti. Jer, eklipse su uvijek bile vezane uz osobe s visokom razinom moći i položaja, “vladare država i naroda”. I povijest je uvijek pokazala da nose informaciju preokreta, prekretnice nakon koje se sve mijenja. Jer, pomrčine Sunca uvijek se događaju u vrijeme mladog Mjeseca, konjukcije Mjeseca i Sunca u blizini mjesečevih čvorova, koja, sama po sebi, predstavlja novi ciklus, novi početak.

Posljednja takva pomrčina koja je prešla preko Amerike bila je 20.07.1963. Povežite tu informaciju s datumom 22.11., iste te 1963. godine (ubojstvo američkog predsjednika Kennedyja u Dallasu), i bit će vam sve jasno. Prije nje, spomenut ću i onu koja se dogodila prije 99 godina, točnije 1918. i početak prvog svjetskog rata. Uglavnom, kad god se dogodi ovako uočljiv fenomen poput potpunih pomrčina, tada je to predstavlja svojevrsnu informaciju da je vrijeme za zaokret, početak novog ciklusa. No, prije toga, valja staviti točku na sve ono prije. Nerijetko, te “točke”, mogu pratiti i neki šokantni događaji, i poprilično neočekivani, koji u jednom jedinom trenutku – mijenjaju sve.

Kad Mjesec prođe između Zemlje i Sunca, zaklonit će Sunčev disk, zavladat će pomrčina. Doslovce. U pola svijetlog dijela dana. Svjetlost će zamijeniti sumrak. I to već, samo po sebi, nosi snagu simbolizma. Jer, Sunce ne samo da simbolizira vitalnu silu života, već i sve one na “tronu”; kraljeve i predsjednike.

Ova potpuna pomrčina Sunca najviše zahvaća područje sjeverne Amerike, konkretno, prostor SAD-a, od jedne do druge obale, i, u pola godine od pomrčine, mogla bi se dogoditi promjena za pamćenje (znate ono, kad se svatko sjeća gdje je bio kad se to nešto dogodilo) koja će, vrlo vjerojatno, na puno razina, utjecati i na ostatak svijeta. “Vladar skinut s trona”, “Vladaru ugrožena vitalnost”, “Pad vladara”. Drugim riječima, vladar/”kralj” je “zamračen”.

Sredinom listopada, kada se, preko aspekta kvadrata, “sudare” dva malefika, Mars i Saturn, efekti ove eklipse bi mogli biti najvidljiviji. Algoritam vjerojatnosti, zvan potpuna pomrčina Sunca, već sada nudi informacije o velikoj vjerojatnosti potpunih promjena u jednom “velikom kraljevstvu”. U kojem je ego trip “kralja” dosegnuo točku u kojoj je zaokret gotovo pa neizbježan…

Na osobnim razinama, ova će eklipsa biti važna onima kojima prelazi preko osjetljivih točaka njihovih natalnih horoskopa (Sunce, Mjesec, podznak ili neka od osobnih planeta na cca 28 stupnjeva Lava) jer će predstavljati ono područje u kojem je moguće očekivati zaokret u idućih otprilike pola godine od pomrčine, područje koje kanalizira energiju evolucijskog skoka.

S obzirom da smo mi ljudi uglavnom, više-manje lijena bića, nerijetko nam je potrebna neka vrsta šoka, koja nas budi i usmjerava u pravcu realizacije naših najvećih potencijala.

Goga Kovačević, zvjezdarnik.com

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava7 teških i napornih godina – Jeste li u Sade Sati astro periodu?
Slijedeća objavaZaista, nemate bilo što kome dokazivati – Evo i zašto!
Goga Kovačević
Goga Kovačević je diplomirani astorolog, pri američkom koledžu za astrologiju (American college of Astrology, New York, 1998), te se astrologijom kroz praksu bavi više od 25 godina. Bila je dugogodišnja urednica i voditeljica radijske emisije "Astro-time", koja se od 1994. do 2012. godine emitirala na Slavonskom radiju, Osijek. Autorica je knjige "Zvjezdarnik, astrologija 12 znakova" (2006.), te uređuje i vodi blog www.zvjezdarnik.com

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.