Foto: pixabay.com

Sve u što sada budemo uložili snagu vjere i nadu, biti će značajno po nas idućih 6 mjeseci jer je to trajanje ciklusa koji pokreće pomračenje, do idućeg, kada dolazi novi ciklus. Vrijeme je da pronađete sve odgovore za kojima tragate već duže vrijeme i znajte da je svaki kraj sada i novi početak, a ovo razdoblje može predstavljati iznimno veliku duhovnu transformaciju za svakog pojedinca na planeti Zemlji.

atma.hr – 78
“Tražili smo se u nekim drugim svjetovima,
Iako smo imali naš
Tražili smo se u iluziji bez pravaca,
Iako je put bio jasan
Tražili smo se u mulju beznađa,
Iako je ispred bila čistina
Tražili smo se u mračnim ulicama,
Iako nas je svjetlost zvijezda u zagrljaju držala


Tražili smo se po nevremenima
Usprkos lijepom vremenu
Tražili smo se po zakrčenim šumama
Usprkos livadama.

Tražili smo odgovore,
A bijaše tako lako,
Jer dok smo pitali pitanja,
Odgovori su pronašli nas.”

atma.hr – 52
04.12. očekuje nas pomračenje Sunca u Strijelcu u kvadratu s Neptunom u Ribama i konjukciji sa Merkurom, također u Strijelcu.

Pomračenja Sunca u astrologiji su značajni vjesnici promjena, donose šokantne promjene ljudskih života (krajeve i početke), te su iznimno značajne za duhovni rast i spiritualnost.

S pomračenjem Sunca u Strijelcu koji je sam po sebi vladar 9. kuće koja predstavlja spiritualnost, duhovnost i religiju, možemo očekivati da će se iskazati u punoj snazi za rad na višoj svijesti.

Neptun je ovdje u kvadratu, pa možemo očekivati želju za bijegom od stvarnosti i povlačenje u vlastitu ljušturu, te pesimizam, međutim sve sve se ovo događa s razlogom.

Zbog konjukcije s Merkurom moramo preispitati sve ono unutar nas i poigrati se sa vlastitim mislima i nadama.

Moguće je da će se sve doimati teško i frustrirajuće, ali nakon toga, Duša će biti ponovo rođenja i shvatit ćemo da su zapravo svi odgovori bili pred nama, ali nismo ih čuli zbog vanjske buke.

atma.hr – 78
Svaka težina koja nam sada bude zadana (ovisno o tome u kojoj se kući u natalnoj karti ovo pomračenje igra s nama), ona je tek tamna noć duše koja se budi u nama kao motivator za pojačanje vjere.

U 16. stoljeću je Sv. Ivan Krstitelj pojavu tamne noći duše u čovjeku objasnio kao poziv za istinskim zagrljajem Boga i duhovnu transformaciju jer bez mraka ne vidimo svjetlost.

banner za knjige misterij vremena

Sve u što sada budemo uložili snagu vjere i nadu, biti će značajno po nas idućih 6 mjeseci jer je to trajanje ciklusa koji pokreće pomračenje, do idućeg, kada dolazi novi ciklus.

Želim Vam od srca da pronađete sve odgovore za kojima tragate već duže vrijeme i znajte da je svaki kraj sada i novi početak, a ovo razdoblje može predstavljati iznimno veliku duhovnu transformaciju za svakog pojedinca na planeti Zemlji.

Roberta Prelčec, astrolog i tarot majstor

Termin za astrološke konzultacije ili tarot čitanje možete dogovoriti u inbox stranice ili na 092/407-8486