Foto: pixabay.com

Mars, planet akcije i energije, koji se više od dva mjeseca “šetao” po posljednjim stupnjevima Škorpiona, a dugo je bio i u retrogradnom hodu, 2. kolovoza, vraća se u Strijelca, znak kontakata sa strancima. Iako je to mnogo udobnija pozicija za ovaj planet, već početkom tjedna Mars obrazuje napete aspekte s Plutonom u Jarcu i Uranom u Ovnu, koji upozoravaju na oprez s financijama, zato, bolje izbjegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita, više štedite, a manje trošite.

U drugoj polovici tjedna, Mars se približava retrogradnom Saturnu, planeti odgovornosti i ambicije s kojom pravi konjunkciju. Ovaj aspekt usporava snagu Marsa, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici, pa bez obzira na vašu inicijativu i energičnost, možete imati osjećaj kao da tapkate u mjestu. Sve ide nekim usporenim ritmom, pa mnogi dogovori, poslovi i sastanci mogu se odlagati ili prolongirati …

Svijetla točka je sekstil između Marsa i Jupitera u Djevici, zbog čega sportaše očekuje uspjeh, naročito na natjecanjima u inozemstvu.

Konjunkcija Marsa i Saturna, do 9. rujna, utječe na sve znakove, a posebno na Ovnove, Škorpiona, Strijelce, Jarčeve i Vodenjaka.

IZBJEGAVAJTE RASPRAVE SA PARTNEROM

Mars simbolizira strast i muški princip, a Saturn pesimizam i kašnjenje, zbog čega aspekt između ove dvije planete više utječe na muškarce, posebno one u zrelim godinama. Kvadrat sa oslabljenom Venerom u Djevici potiče posesivnost i ljubomoru, zbog čega bi trebalo izbjegavati rasprave s partnerom.

OVAN (21.3.- 19.4.)

Vaš vladar Mars koji upravlja i vašom kućom strasti i novca, blizu Saturna, nagovještava mogućnost poznanstva na nekom putu s karizmatičnom, ali ljubomornom osobom. Izbjegavajte konflikte sa Ovnovima i Jarčevima.

BIK (19.4. – 20.5.)

Konjunkcija planete strasti, Marsa i Saturna u vašem astrološkom polju strasti i novca, potiče partnerovu posesivnost koja može dovesti do rasprava. Izbjegavajte rizične financijske transakcije.
BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

“Spoj” Marsa i Saturna u kući ljubavi, nagovještava mogućnost ulaska u vezu s osobom koja nosi uniformu na poslu. Rastu vaš šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inozemstvo.

RAK (20.6. – 22.7.)

Zbog pozicije Marsa i Saturna, vladara astroloških polja karijere i ljubavi, dominirate u poslu, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Oslonite se na jednog Strijelca ili Jarca.

LAV (22.7. – 22.8.)

Mars u vašoj petoj astrološkoj kući, pod utjecajem Jupitera, donosi uspjeh umjetnicima i sportašima, naročito na inozemnim turnirima i utakmicama. Na putovanju moguća romansa s nekim Ovnom ili Strijelcem.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Pozicija Marsa i Saturna upozorava da izbjegavate sukobe s članovima obitelji i partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Moguć priljev novca preko kupoprodaje nekretnina.

VAGA (2.9. – 22.10.)

Na nekom kraćem putu u inozemstvu možete upoznati šarmantnu osobu. Uspjeh očekuje predstavnike vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, sportom ili studiraju.

ŠKORPION (22.10. – 21.11.)

Vaš vladar Mars blizu Saturna, nagovještava mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom čije zanimanje ima veze s rukovanjem novcem ili medicinom. Uspjeh preko kupoprodaje nekretnina.
STRIJELAC (21.11. – 21.12.)

Zbog simbola akcije, ambicije i upornosti u vašem znaku, više ste usredotočeni na pronalaženje mogućnosti za uvećanje prihoda i učvršćivanje pozicije na poslu, nego za odnos s partnerom.

JARAC (21.12. – 20.1.)

Vladar vašeg znaka, Saturn, blizu Marsa u polju tajnih neprijatelja može vam napravi kaos na emotivnom planu, a razlog može biti netko s kim ste nekada bili vrlo bliski.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

Jedan od vaših vladara, Saturn, blizu Marsa, najavljuje borbu s konkurencijom na profesionalnom planu. Na osobnom planu, moguće je odvajanje od partnera zbog neočekivanih okolnosti.

RIBE (20.2. – 20.3.) 

Planete akcije i stagnacije u vašem polju karijere najavljuju mogućnost odgode poslova, dogovora i poslovnih sastanaka.

Istovremeno, mogu vam se svidjeti dvije podjednako interesantne osobe.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objava“Kuća mi je besprijekorna, a ja sam savršena majka!”
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.08.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.