Put prema spontanosti kroz magične metode art terapije

U odraslom svijetu život nam često postane predvidljiv: svaki dan ista rutina, koja se većinom vrti oko posla i obaveza, uz poneko druženje. Neki od nas tada upadnu u inerciju, depresiju ili dosadu s tendencijom skrivanja u svoja četiri zida. No, u nama i dalje postoji onaj dio koji želi kontakt s drugima, koji žudi za time da se pokaže i u susretu s drugima opet osjeti zašto je dobro živjeti.

Taj naš dio tiho ili glasno, ali uporno, šapuće: život može biti sočan, može biti zanimljiv, razigran i uzbudljiv!

Ako i tebi šapuće, pridruži nam se!

Zajedno ćemo topiti naše pretjerano ozbiljne dijelove i isprobavati one sramežljive i šašave. Znatiželjno i na mekan način pokrenut ćemo se iz inercije i zaviriti u magični prostor u nama gdje je sve moguće!

Moguće je crtati iako ne znam crtati, moguće se igrati i smijati s nekim koga uopće ne poznajem, moguće je isprobati nešto novo i pri tom uživati – svatko u svojem ritmu i uz puno podrške.

Igrat ćemo se uz pomoć magičnih, zabavnih, šašavih, poetičnih metoda ekspresivne art terapije. Dva i pol sata prepuštanja igri svaki tjedan mogla bi u nama pokrenuti unutarnje sokove, oživjeti uspavanu spontanost i važno – inspirirati nas na nove i uzbudljive korake u našoj svakodnevici!

Želiš? Spreman/na?

Pustimo malo ozbiljnosti da se odmori! 🙂

I uronimo zajedno u ovo savršeno nesavršeno istraživanje!

Ponedjeljci 15., 22., 29. 5. te 5. i 12. 6. (5 susreta)
18 – 20:30 sati
Držićeva 10, 5. kat
Cijena ciklusa po igraču/ici: 500 kn (plaćanje je moguće i u više navrata)
Materijali za igru osigurani!

Radionicu s ljubavlju vode Sandra Raković i Maša Žarnić.

Sandra Raković je dipl. psihologinja, Soulwork Systemic coach te praktičarka Kliničke ekspresivne art terapije (CEAT). Svoja profesionalna znanja već 14 godina kombinira s osobnim interesima prema pjevanju, plesu, glumi i slikanju, kroz posao školske psihologinje te vođenje terapijskih grupa. Veseli se novim avanturama, istraživanju nepoznatog i puštanju šašavosti na vidjelo!

Maša Žarnić je dipl. prof. filozofije, edukantica Centra za integrativni razvoj – tjelesno orijentirane psihoterapije te praktičarka i asistentica pri edukaciji iz Kliničke ekspresivne art terapije (CEAT). Predano i strastveno 10 godina vodi kreativne radionice raznih profila, pridajući veliku pažnju stvaranju sigurnog i opuštenog prostora u kojemu kreativnost cvate, a stvaranje je – užitak.

Zaigrani pozdrav svima, veselimo vam se!!!
🙂 ♥

Info i prijave: [email protected]

Prethodna objavaJantra Rahua (Rahu yantra)
Slijedeća objavaPredavanje: Naš put Bogu – praktični koraci
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here