POZIV NA UPIS PROGRAMA OSOBNI RAZVOJ u IPD Centru (Zagreb) i besplatno predavanje Tomislava Kuljiša

Osobni razvoj je za one koji žele da im bude bolje u životu i mogu sagledati da je rješenje u nama, a ne u vanjskom svijetu.

U cilju upoznavanja s programom i načinom rada kroz četverogodišnji program Osobni razvoj (OR) pozivamo vas na besplatno predavanje Tomislava Kuljiša ”Osobni razvoj – zašto i kako?” u srijedu 05.12. od 18-20.30h u IPD Centru Zagreb, Slavonska avenija 3.
U sklopu predavanja je i info susret zainteresiranih za upis OR-a.

atma.hr – 45

Broj polaznika je ograničen pa je prijava obavezna na [email protected] s naznakom – Uvodno predavanje u program Osobni razvoj 05.12.

Što je Osobni razvoj?

Četverogodišnji program Osobni razvoj namijenjen je psihološki zdravim osobama koje se žele posvetiti vrlo konkretnom i duboko transformativnom radu na sebi u cilju daljnjeg emocionalnog sazrijevanja te psihološkog i duhovnog razvoja. Program omogućava dobivanje uvida u najranija iskustva iz perioda kojeg se ne sjećamo, a koja su nas odredila i koja su utjecala na:

 • naše današnje funkcioniranje
 • naš doživljaj svijeta
 • našu sliku o sebi
 • stupanj životnosti
 • povezanost sa sobom
 • emocionalnu zrelost
 • kapacitet za uspostavljanje kvalitetnih odnosa s drugima (partneri, djeca)
 • kapacitet za roditeljstvo
 • cjeloživotno zdravlje…

U ranim iskustvima leže korijeni današnjih uobičajenih ljudskih problematika koje narušavaju kvalitetu života i OR je posvećen radu na izvorima problema, a ne na posljedicama i simptomima.

Osobni razvoj nam omogućava da sve ono što smo sagledali gdje nismo zadovoljni u svom funkcioniranju i osjećanju sebe, konačno počnemo i mijenjati kroz dublji i strukturirani rad na sebi. Više o tome što Osobni razvoj jeste, a što nije saznajte na:
http://ipd-center.eu/programi/osobni-razvoj

Sadržaj programa osobni razvoj

Program svake godine OR-a se sastoji od:

 • iskustvenog dijela (21 radionica unutar pet modula godišnje: petak navečer, cijela subota i pola nedjelje)
 • video predavanja (koja su zamjena za dodatne dolaske)
 • te 6 interaktivnih predavanja uz obavezni primjereni tempo individualnog terapeutskog rada.

Prvo interaktivno predavanje za polaznike OR-a je već u petak 07.12. od 18-21.15h u IPD Centru.

Više o sadržaju OR-a možete saznati na:
http://ipd-center.eu/sadrzaj-programa-osobni-razvoj/

atma.hr – 45

Što nakon OR-a?

Za one koji se kasnije žele baviti terapeutskim radom OR je ujedno i trening za terapeuta osobnog razvoja koji se nastavlja sa petom i šestom godinom. Nakon što se dovrši proces verifikacije našeg programa pri Europskoj asocijaciji tjelesno orijentiranih psihoterapija, završeni polaznici Terapeutskog treninga će dobiti diplomu za terapeuta Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije.

Ako vam je ova tematika zavibrirala dajte si priliku doći na predavanje Tomislava Kuljiša 05.12 i osjetiti da li je sada pravi trenutak za vas da unesete neku promjenu u sebe i svoj život.

Obavezna prijava na [email protected]

Osim u Zagrebu, program Osobnog razvoja možete upisati i u Rijeci, Splitu, Beogradu i Ljubljani. Za više informacija također se javite na naš info mail.

Dobrodošli!
Vaš IPD tim

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here