Foto: pixabay.com

Nadolazeći period će za neke predstavnike horoskopskih znakova biti obilježen promjenama i nekim sasvim novim događajima. Pet horoskopskih znakova bi trebali biti vrlo pažljivi u određenim sferama svog života!

atma.hr – 78
Blizanci

Voljena osoba će vam pružiti veću podršku nego što ste očekivali, tako da nema razloga za brigu. Ako u životu nemate onog pravog i iskrenog prijatelja, postoji šansa da takvu osobu upoznate do kraja listopada/oktobra.

Sudbonosni sastanak može se dogoditi na najneočekivanijem mjestu nakon 20. listopada/oktobra.

Ne riskirajte 12., 18. i 21. listopada/oktobra i izbjegavajte sukobe s Ribama i Škorpionima.

Lav

Iako ovo nije tipično za predstavnike Lavova, ali sredinom mjeseca će postati na tuđe kritike i mišljenja.

Nakon 15. listopada/oktobra, postoji šansa da upadnete u žustru raspravu s kolegama.

atma.hr – 39

Veći dio mjeseca će biti kompliciran za Lavove, ali zato na kraju dolazi period za potpunu promjenu i obnovu. Vrijeme je da učinite nešto što dugo planirate, a niste imali hrabrosti da se u to upustite. Što god odlučite raditi, ići će vam od ruke.

Budite oprezni na putu 25. i 28. Ne odgovarajte na kritike Vage, Bika i Vodenjaka.

Vaga

Za Vage, listopad/oktobar je mjesec prijelomnih odluka. Ukoliko odbacite ego i stvarno počnete raditi na stvarima koje već dugo planirate, sve će se realizirati, međutim ukoliko donesete i jednu pogrešnu odluku sve pada u vodu.

Trudite se da ne ulazite u konflikte s kolegama, jer bi mogli dovesti do ozbiljnih rasprava.

Što se tiče emotivnog života od 20. listopada/oktobra računajte na velike promjene. Upoznat ćete zanimljivu osobu poslije 20. listopada/oktobra, ali se ne vezujte prije nego što se dobro upoznate.

Ne vjerujte previše Strijelcima, a ni Blizancima. Povoljan trenutak za bilo koje putovanje bit će od 14 do 28.

atma.hr – 75Strijelac

Za Strijelce ovaj period je vrlo nepovoljan što se tiče financija. Čuvajte svoj novac i vodite računa s kim sklapate poslove, jer biste mogli biti na meti prevaranata. Posebno pažljivi budite s Ribama.

Slušajte svoje tijelo jer ćete se u protivnom suočiti s bolestima nakon 20. listopada/oktobra. Nakon 25. listopada/oktobra postoji šansa da promijenite mjesto stanovanja. Ne ulazite u rasprave s Jacima.

Sve planirane poslove odložite za 28. listopad/oktobar, jer će u suprotnom svi pasti u vodu.

Ribe

Došlo je vrijeme za promjene, a to će Ribe osjetiti posebno na emotivnom planu. Pojavit će se nova osoba u vašem životu, ali ćete biti izdani od ljudi od kojih to najmanje očekujete.

Uspostavite dobre odnose s kolegama i više se posvetite poslu, jer postoji mogućnost za napredovanje.

Od 26. do 30. listopada/oktobra osobe s lošim namjerama će pokušati poremetiti vaš mir. Ne slušajte savjete osoba rođenih u znaku Jarca i Djevice.

stil.kurir

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here