Malo prije smrti Boyd Bushman, cijenjeni znanstvenik iz područja 51, ​​koji je umro 7. kolovoza, 2014. godine, potajno je snimio video u kojem je govorio o svojim osobnim iskustvima u pordučju 51, ​​NLO-ima, izvanzemaljcima i anti-gravitaciji.
Boyd je bivši uposlenik Lockheed Martina, u kojem je bio zaposlen kao viši znanstvenik. Karijera mu je bila duža od 40 godina, nagrađen je za mnoge patente te za rad s velikim tvrtkama, koje su zaslužne za razvoj obrane kao što su: Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments i Lockheed Martin.

Bushman je zajedno s još nekim ljudima bio uvjeren u to kako bi informacije o području poznatom kao area 51 trebale izaći na vidjelo, tako da ljudi svojim očima vide što se tamo događa.

“Ja sam znanstvenik i ne zanimaju me teorije, samo stvarni podaci.” govori Bushman na početku izlaganja.

Prema Bushman, neki NLO-i i izvanzemaljci se nalaze u toj bazi.

Objašnjava da postoji posebna putanja za svemirske letove prema području 51.

Sa svojim naprednim tehnologijama mogu putovati brže od brzine svjetlosti. Izvanzemaljci koji upravljaju ovim brodovima dolaze s planete udaljene 68 svjetlosnih godina od Zemlje.

Izvanzemaljci koji rade u bazi su visoki oko 1,5 metar i žive do 250 godina.

Imaju pet prstiju, koji su za oko 30% veći od naših, imaju i pet nožnih prstiju, koji su spojeni zajedno.

Imaju po tri rebra s obje strane i tri leđna stuba.

Izvanzemaljci komuniciraju telepatski.

I u konačnici Bushman navodi kako se u području 51 radi skupa s Rusima i Kinezima i njihova se istraživanja uglavnom odnose na anti-gravitaciju.
Izvori: strogopovjerljivo.comcollective-evolution.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop za 27.03.2015.
Slijedeća objavaNajbolji domaći piling za ljuštenje staračkih pjega s ruku
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here