ĐJOTIŠ-VEDSKA ASTROLOGIJA: Zašto smo rođeni takvi kakvi jesmo i šta smo došli iskusiti te naučiti?

VASTU-ZNANOST O STANOVANJU I GRADNJI: Na koji način prostor u kojem boravimo materijalizira situacije u našem životu?

Kod oba predavanja prvi dio će biti edukativan, a drugi dio praktičan uključujući primjere. Na koji način nam ova znanja i razumijevanje prirodnih principa uz koje su povezana, u život mogu donijeti svjetlo i sklad. Shvatit ćemo koliko se đjotiš (vrijeme) i vastu (prostor) isprepliću i koliko su povezani, te zašto su to temeljne postavke života iz kojih sve kreće. Upoznat ćemo đjotiš i vastu korektivne mjere i alate kojima si možemo pomoći.

Prvo predavanje ĐJOTIŠ, upoznat ćemo se sa osnovama i svrhom đjotiša,  te praktično proći način na koji djeluje. Đjotiš je u prijevodu SVJETLO te nam može pomoći da osvijetlimo i osvijestimo naš život te šta i zašto nam se događa, kao i u kojem smjeru da dalje idemo. U sklopu ovoga uključit ćemo teme reinkarnacije, djetinjstva, partnerstva i bolesti te tri temeljna zakona univerzuma: zakon početka, zakon rezonance i zakon dualnosti, a koje ćemo praktično kroz đjotiš primjere i objasniti. Uz ostalo vidjet ćemo i šta nas uči veliki učitelj SATURN ali i zbog čega su ostale pozicije planeta u karti takve kakve jesu, a što nas vodi u iskustva koje duša želi iskusiti i iz njih rasti..

Drugo predavanje VASTU, upoznat ćemo se sa osnovama prirodnih vastu principa vezanih uz prostor, te također praktično osjetiti način na koji djeluje na nas i koliko nas prostor može podržati, ali i blokirati u životu. Vidjet ćemo kako vibracija koja se stvara u prostoru prelazi na nas te direktno utječe na naš život i događanja u njemu. Prostor je naše vanjsko ogledalo tako da kroz njega možemo vidjeti i osvijestiti naše kvalitete i slabe točke. Naučit ćemo kako uvidom u prostor u kojem živimo i radimo te postavljanjem u odnosu na strane svijeta možemo opisati naše živote. Zbog direktne povezanosti prostora sa našom unutrašnjom svijesti, osvještavanjem i mijenjanjem prostora u kojem živimo ili radimo, direktno mijenjamo sebe i svoj život.

Na kraju predavanja najavit ćemo dvije jesenje radionice u Rijeci:

Prva VASTU radionica UPOZNAJMO I USKLADIMO PROSTOR U KOJEM BORAVIMO, A ZA SKLAD, SREĆU I ZDRAVLJE U ŽIVOTU bit će vezana uz prostor u kojem živimo ili radimo, šta nam se događa u životu s obzirom na to, te kako si pomoći. Datum 07.11.2020. od 15.00.-20.00. sati u prostoru CENTAR GANEŠA, Korzo 2.

Druga ĐJOTIŠ/VASTU radionica OSOBNE I JANTRE DUŠE TE VASTU ENERGETSKI CENTRI PET ELEMENATA U PROSTORU bit će vezana uz drevni vedski zvuk i najdublju razinu postojanja, osobne i jantre duše te povezivanje sa svih devet planeta ili energija u nama i oko nas, te kako se preko „vastu energetskih centara pet elemenata“ povezujemo sa beskonačnom moći svemira i odašiljemo svoju želju direktno o svemir. Datum 14.11.2020. od 15.00.-20.00 sati u prostoru CENTAR GANEŠA, Korzo2.

Prijave za radionice obavezne.

PREDAVANJE ĐJOTIŠ-VEDSKA ASTROLOGIJA:

GDJE: CENTAR GANEŠA, Korzo 2, Rijeka
KADA: 28.10.2020. u 17.30.-19.30.
INFO: mob.098/402-163, [email protected], www.maliganes.hr
ULAZ: predložena donacija 40,00kn

PREDAVANJE VASTU-ZNANOST O STANOVANJU I GRADNJI:

GDJE: CENTAR GANEŠA, Korzo 2, Rijeka
KADA: 02.11.2020. u 17.30.-19.30.
INFO: mob.098/402-163, [email protected], www.maliganes.hr
ULAZ: predložena donacija 40,00kn