Po svemu sudeći nalazimo se u vremenu kada se donose velike odluke, odluke koje se tiču svih nas. A opet čini se da se nas osobno i nepita baš puno.

Da li ćemo dopustiti da nam se oduzme naša sloboda, i to pod isprikom da se sve ovo radi za neko veće dobro ?

Pitam se koje je to veće dobro ako će nas koštati naše slobode !? Meni osobno takva ‘pomoć’ ne treba !

Jedna mudra izreka kaže kako zlo nikada ne dolazi samo od onoga koji ga čini, nego još u većoj mjeri ono dolazi kroz one koji ništa ne poduzimaju da ga zaustave, a mogu.

U ovim čudnim vremenima, kada nenormalno postaje normalno, a normalno postaje kažnjivo – najgore što možemo učiniti jeste to da ostanemo pasivni, da ne pokažemo kako ima nas koji ne želimo podržavati ovo ludilo koje steže obruč oko nas, naših obitelji, naše slobode i naše ljudskosti.

I ne, ja ne želim reći da se trebamo boriti protiv ovoga ludila, to nikako – potrebno je samo da iskoračimo izvan okvira društvene bolesti konformizma koja nas drži u ropstvu iracionalnih podsvjesnih strahova i lažnih društvenih vrijednosti.

Mi se trenutno nalazimo u jednom nametnutom psihološkom ratu gdje je odgovornost prebačena u naše ruke, pa su tako odjednom tete prodavačice postale policajke, doktorice i pravnice u isto vrijeme.

Još jednom mi smo podjeljeni u grupe, sve društvene postavke su spremne, i psihološki rat je krenuo a da mnogi toga nisu niti svjesni.

Naše je sada da svjesno odlučimo NE SUDJELOVATI u ovom nametnutom ratu, jer u svakom trenutku mi imamo mogućnost toga odabira – no mnogi se pitaju ‘kako to učiniti’ ?

Odgovor na ovo, kao i odgovori na mnoga druga pitanja vas čekaju na trodnevnom predavanju u Visokom koje će se održati u periodu od 29.10. do 31.10., gdje će osim moje malenkosti, predavači biti Dr. Semir Osmanagić i Dražen Kasalo. Plan je bio da nam se pridruži i Krešimir Mišak, no zbog obveza on to nije u mogućnosti učiniti. Ali pridružiti će nam se nekom drugom prigodom, tako je rekao.

NAPOMENA; lista predavača će se proširiti do početka predavanja, a o svemu ćete biti pravovremeno obavješteni.

Program..

Konačan Program će biti poslan mailom svima koji se prijave na predavanja, a za sada vam mogu reći samo okvirno da predavanje počinje u Četvrtak 29.10. u 17:00.

U Petak, 30.10. u 11:00 nastavljamo sa predavanjem, a u tom jutarnjem terminu postoji mogućnost da netko od vas također iznese svoje iskustvo ili znanje za koje smatrate da može pridonijeti društvenom osvještavanju .

U 17:00 slijedi nastavak predavanja i međusobnog dijaloga, tako da ćete moći postavljati relevantna pitanja predavaču.

Subota 31.10. imamo isti raspored, dakle predavanje u 11:00 i završno predavanje u 17:00h.

Kao što sam rekao, konačni raspored sa terminima, temama i predavačima ću poslati mailom svima koji se prijave na predavanje.

Smisao i poruka predavanja…

Smisao ovoga predavanje je širenje svijesti o stvarnosti u kojoj živimo, te oslobađanje od okova podsvjesnih strahova i opasne društvene bolesti konformizma.

Jedno je jasno, moć je uvijek u rukama naroda, no narod je prihvatio laži za istinu te je postao rob svojoj vlastitoj moći. Na nama je sada da to osvjestimo, i da se krenemo buditi poradi slobode nas i naše djece.

Ja ne želim biti negativan, ali moram biti realan, a realna stvarnost je ta da ovi koji kroje sve ovo nemaju namjeru posustati sve dok u potpunosti ne ispune svoje planove. Sada nije vrijeme za new age filozofiju ljubavi koja govori da je sve baš onako kako treba da bude, i da se samo treba opustiti. Sve ima svoje vrijeme, a sada nije vrijeme za zanemarivanje činjenica.

O čemu ćemo govoriti na predavanjima…

Govoriti ćemo o svemu relevantnom što se tiče današnjeg vremena, dakle o smjeru u kojem svi mi kao čovječanstvo idemo. A predavanja će biti usmjerena ka pronalaženju rješenja kojim ćemo bezbolno sačuvati svoju slobodu, svoju obitelj, i zdravu zajednicu.

U vremenu kada nam prijeti transhumanizam, svima nama koji ne želimo ići u tome smjeru preostaje jedino da iskoračimo iz ovoga voza koji nas vodi u digitalno ropstvo.

Na predavanju ćemo govoriti upravo o tim potrebnim koracima koje kao zajednica moramo činiti, kako bi ostali dovoljno jaki da se odupremo nasilnoj agendi onih koji žele upravljati nama i zemaljskim resursima.

Očekuju nas dakle tri veoma zanimljiva i nadasve korisna dana u kojima ćemo se družiti i obogatiti se znanjem, te pozitivnom energijom.

Osim predavanja posjetiti ćemo i tunele Ravne, vrh Piramide Sunca i sva okolna pronalazišta koja svjedoče o tome da se uistinu nalazimo u dolini piramida.

Cijena predavanja…

Cijena je podjeljena u nekoliko kategorija koje vam stoje na raspolaganju.

Samo predavanje bez organizacije smještaja i hrane iznosi 30 eura.

Ukoliko želite da vam organiziramo smještaj i hranu, cijena ovisi o tipu smještaja kojeg želite, kao i vrsti i količini obroka. Primjer cijene predavanja, plus dva noćenja i 5 obroka ( četvrtak – večera, petak i subota – doručak i večera ) po najnižim cijenama je 80 eura.

Ulaznice za predavanje možete kupiti već sada i to isključivo tako da uplatite 30 eura putem paypal računa na [email protected]

Za rezervaciju smještaja i hrane javite se putem maila na istu adresu, dakle; [email protected]

Smještaj i hranu možete uplatiti na licu mjesta ili putem paypala na gore navedenu adresu.

Kontakt za informacije;

  • email; samospoznaja,[email protected]
  • mob; 00385 92 3999 108
  • WhatsApp; 0049 159 012 88352

S poštovanjem;

Anđelko Katinić

https://samospoznaja.site/predavanje-na-temu-koja-je-nasa-uloga-u-prekretnici-covjecanstva-dr-semir-osmanagic-drazen-kasalo-andelko-katinic-visoko-29-do-31-10/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here