Sant Mat, duhovni put kojeg duhovni učitelji poučavaju od najdavnijih vremena, daje odgovore na suštinska životna pitanja kao što su: Koliki je čovjekov duhovni potencijal? Zašto smo ovdje? Kako postići trajnu sreću u svijetu stalnih promjena?

Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama kažu da je konačne odgovore na pitanja duhovne prirode moguće dobiti jedino na nivou duše, a ne posredstvom intelekta. Pismena i usmena razlaganja duhovnih istina služe samo kao poticaj duhovnom tragaocu da se zaputi na konkretno unutarnje putovanje koje će ga odvesti do Izvora svega postojećeg. Na tom putovanju, putovanju duše, unutarnje Svjetlo i Zvuk od ključnog su značaja. Unutarnje Svjetlo i Zvuk suptilni su oblici energije koji su prisutni u svemu. Fokusirana pozornost na te suptilne energije tijekom meditacije vodi nas do trenutka kada spoznajemo sebe kao dušu.

Današnji učitelj Sant Mata je Sant Baljit Singh. Učenje meditacije na unutarnje Svjetlo i Zvuk uvijek je besplatno.

12.5. u 19 sati
Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvojeva 8, Zagreb
Ulaz besplatan

web: hr.santmat.info
tel.: 097 655 0437

Prethodna objavaPOZIV NA IGRU za odrasle!
Slijedeća objavaVisak ISIS – Iznimno visoke osjetljivosti, širok spektar primjene (bakar)
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.