Ljubljana-11.04. |  Zagreb-12.04. |  Beograd-13.04.2019.

Ovo predavanje Tomislava Kuljiša ovaj puta imati će podtemu: Anksioznost i unutarnji nemir, koju ćemo obraditi sagledavajući korijene nastanka ovih problema koji nas ujedno vode i do rješenja.

atma.hr – 45

Predavanje nas uvodi u sagledavanje utjecaja iskustava iz prvih godina na cjeloživotno emocionalno i socijalno funkcioniranje, ponašanje, prevladavajuća unutarnja psihološka i emocionalna stanja i općenito kvalitetu života buduće osobe. Nova paradigma o važnosti ranog razvoja koja je smijenila staru teoriju s genetikom daje nam odgovore na pitanja:

Zašto smo takvi kakvi jesmo?

Što je korijen anksioznosti i unutarnjeg nemira?

Kako napraviti prve korake prema promjeni onih dijelova sebe i vlastitog života s kojima nismo zadovoljni?

Kako povećati unutarnji mir, te time stvoriti mirniji, jednostavniji, ugodniji i funkcionalniji život?

Ove spoznaje bacaju novo svjetlo na vlastitu sliku o sebi i daju mogućnost da konačno počnemo upoznavati samoga sebe i sagledavati ključna iskustva iz ranog perioda kojih se ne sjećamo, a koja su nas formirala.

Ovo predavanje je dragocjeno svima koji žele dublje sagledati samoga sebe ili početi konkretan rad na sebi kao. Predavanje je dragocjeno i svim roditeljima jer daje novu perspektivu o tome što je doista bitno u roditeljstvu tijekom prvih godina.

Predavanje možete pratiti uživo u nekom od navedenih gradova ili 12.04. putem live stream-a uz mogućnost naknadnog gledanja videa.

Više o predavanju i obavezne prijave na: https://ipd-center.eu/predavanje-utjecaj-ranog-razvoja-na-zivot/

Dobrodošli!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here