Trudnoća je jedna od velikih životnih promjena u životu svake žene. To je period vrlo intenzivnih fiziološki i emotivnih promjena, s toga je joga savršeni alat da žena ostane fizički aktivna, prilika da se trudnica posveti sebi i svojoj bebi, da se opusti i poveže sa svojim tijelom, a ujedno da se druži sa ostalim trudnicama.

Prenatal joga je pažljivo osmišljen sustav vježbi za trudnice. Uz disanje, na koje obraćamo posebnu pozornost, to su satovi na kojima se izvode lagane joga asane namijenjene upravo tom uzbudljivom periodu u ženinom životu. Vježbanje pozitivno utječe na bebu, a trudnici pomaže da otkloni napetost i strahove vezane uz porod.

Osim što povećava snagu, fleksibilnost i izdržljivost mišića potrebnih za porođaj, redovito vježbanje u trudnoći donosi mnoge dobrobiti a neke od njih su:

• reducira mučninu i promjene raspoloženja
• olakšava i otklanja edeme i grčeve
• jača i opušta određene skupine mišića
• smanjuje bolove u leđima, sindrom karpalnog kanala, glavobolje i nedostatak daha
• smanjuje stres i anoksioznost
• podiže razinu energije
• poboljšava san

Iva Vanja

Prvi sat besplatan a od listopada otvara se i jutarnja grupa. 🙂

Studio Freyja u Novom Zagrebu vodi tečajeve Prenatal yoge.
Slobodno se javite s pitanjima i prijavama na tel: 098.466822 ili na mail [email protected]

Prethodna objava10.-12.10. Zagreb – Jasmina Kovačev: EFT srednji nivo- edukacija za naprednu samopomoć ili profesionalnu edukaciju
Slijedeća objava10.09. Rijeka – Predavanje o Orgonitima
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.