Foto: uspesnazena.com

Dolazi godina žutog zemljanog psa! Što su zvijezde pripremile svakom znaku u 2018. godini?

Žuti zemljani pas će biti velikodušan prema svakome! Ovo će biti godina ljudi koji su vjerni, odgovorni i usmjereni ka cilju, piše uspesnazena.com.

Pas nije jednostavno biće. On će biti blagonaklon samo prema onome tko širi oko sebe mir i harmoniju, tko zaslužuje poštovanje i povjerenje, tko pomaže drugima.

Pas cijeni direktnost i suočavanje sa poteškoćama. Svatko od nas će na sebi osjetiti pozitivan utjecaj 2018. – te godine. Za mnoge će ova godina postati početna točka novog, mirnog i sretnog perioda.

Što stoga svatko od nas može očekivati?

Jednostavno nađite u popisu ispod svoj znak po kineskom horoskopu.

KALKULATOR – klikni OVDJE

Oni koji su se rodili u znaku Psa, Zmije, Štakora i Svinje:

Pripremite se! Za vas će 2018. – ta godina biti, ne samo sretna, već JAKO sretna. Vaše želje će se početi ostvarivati odmah, već u prvim mjesecima 2018. – te godine.

Ova godina je jako povoljna za nove početke, nalaženje novog posla i svega novog. U ovoj godini probajte bukvalno sve novo.

Oni koji su se rodili u znaku Zeca, Bika i Majmuna:

Za vas će ovo biti stabilna i mirna godina. Uživajte u svakoj sekundi. Bit će mnogo sitnih, ugodnih iznenađenja, a krupne, pozitivne promjene su moguće kao normalan rezultat stabilnog rasta.

Jednostavno radite ono što smatrate da je važno i godina će vam stvarno biti prekrasna.

Oni koji su se rodili u znaku Pijetla, Tigra i Zmaja:

Pas vam ne može obećati da će sve biti vrlo lako i jednostavno ove godine. Ali sve ono što budete radili u ovoj godini će postaviti temelj za pozitivan period u vašem životu.

Ove godine će vam se dogoditi čistka, ali ne živcirajte se, to što će se nešto ili netko u vašem životu odjednom promijeniti do neprepoznatljivosti je odgovor na vašu molitvu „izbavi nas od zla“.

Oni koji su se rodili u znaku Koze i Konja:

Vi možete izvući najbolje iz ove godine. Vi bolje od svih shvaćate da se život mora živjeti punim plućima, ako to okolnosti dozvoljavaju.

Nemojte propustiti ni jednu od mogućnosti kojima je pas tako velikodušno obasuo ovu godinu.

uspesnazena.com

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Prethodna objavaASTRO: Zimski je solsticij, ulazimo u ZIMU – Povratak starih ljubavi, karmičke veze i fatalna zaljubljivanja!
Slijedeća objava“Svatko od vas je najljepši dar Boga vašoj obitelji i cijelom svijetu” – Pismo ovog djede nas je osvojilo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

6 KOMENTARA

  1. zašto pišete 2018.-te? ispravno je 2018.
    ne pišemo: 11.-ti 12.-ti 2017.-te već 11. 12. 2017. ili još ispravnije 11. prosinca 2017.
    dajte si nabavite lektora ili proučite pravopis.
    🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.