Jupiter je glavna planeta u ožujku. Smješten u Djevici, Jupiter u ožujku 2016. formira dva značaja aspekta: trigon s Plutonom iz Jarca, koji se formira 16.3. i kvadrat sa Saturnom iz Strijelca, koji se formira 23.3. Oba aspekta imaju veliki utjecaj tokom cijelog mjeseca.
Utjecaj Jupitera na čovjeka uvijek se povezivao s otvaranjem boljih mogućnosti, sa širenjem horizonata, s oslobađanjem, blagostanjem, sretnim okolnostima. On širi prostranstva naših života i dopušta našoj duši da se razvija.

Pluton je najsnažnija sila dobrog i lošeg, povezan je s krajnostima što se tiče osjećaja, stavova, ponašanja, dubinom depresije, frustracije i gorčine, opsesivnom željom za moći zbog nesigurnosti i straha od gubitka te najokrutnijim djelima radi ostvarenja vlastitih ciljeva. No, s druge strane također vlada i najvišim razinama emotivnog i duhovnog blagostanja, optimističnim pristupom u životu da će naši ciljevi biti ostvareni.

Pluton vlada podsviješću, evolucijom i najintenzivnijim razinama pročišćenja. Pluton isto tako može ukazivati na bogatstvo.
Ono što treba definitivno izdvojiti je aspekt 16. ožujka – trigon Jupitera na 16 stupnju Djevice s Plutonom na 16. stupnju Jarca.

Ovaj aspekt je bio u listopadu 2015., a ponovit će se u i lipnju 2016.

Jupiter – Pluton trigon govori o obnovi, ponovnoj izgradnji i uspostavljanju ravnoteže snaga, o pravdi, većem povjerenju i općenito dobrobiti.

Neki od nas osjetiti će snažnije pozitivan utjecaj.

Taj aspekt jako utječe na poslovanje, povećava utjecaj, vjeru, motivaciju.
Treba poduzeti konkretne korake kako bi se ovaj aspekt manifestirao ili iskoristio.

Sada možete riješiti dugogodišnji problem, kapitalizirati financije.

Sad je vrijeme za pokretanje poslova jer imate motivaciju i ambiciju za uspjehom.

Sretno!

novilist.hr / tarot-horoskop.com

Prethodna objavaTranzitna Venera u Ribama: Spaja se nespojivo, zaljubljujemo se i zaluđujemo!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 16.03.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.