Image by Freepik

Škorpioni, Jupiter ulazi u vaš sektor partnera i klijenata, što znači da možete upoznati novu osobu. Aspekt obećava primanje darova, popularnost, uspješnu promociju vašeg osobnog projekta (na primjer, putem oglašavanja i publikacija). Jarci, Jupiter ulazi u vaš sektor djece, što znači da možete dobiti dijete unutar jedne godine. Također, ista kuća natalne karte odgovorna je i za osobne projekte – možda ćete imati vlastiti posao koji će biti vezan uz međunarodne teme ili će to biti internetski projekt.

atma.hr – 52
Ovaj mjesec ćemo dugo pamtiti, jer najpozitivniji planet astrologije – Jupiter ulazi u zviježđe Bika, koje je tradicionalno odgovorno za financije, stjecanje i blagostanje! Prije svega, Jupiter u Biku svima nam obećava povećanje financijskih ambicija, a … zajedno s njima rastu obveze i troškovi.

Ako želite shvatiti što vam se može dogoditi u sljedećih 12 mjeseci (točnije, od 16. svibnja/maja 2023. do 26. svibnja/maja 2024.), samo se prisjetite događaja iz 2011. godine. Tada je i Jupiter prošao kroz znak Bika – od lipnja/juna 2011. do 12. lipnja/juna 2012. godine. Situacija bi mogla biti povezana s rješavanjem financija, poboljšanjem načina života, kupnjom stana, povećanjem zarade, samopoštovanja, prehrane, udobnosti i štednje.

Ove, 2023. godine, Jupiter ulazi u Bika, gdje se sada nalazi Čvor budućnosti i povezuje se s njim od 26. do 30. svibnja/maja, što će donijeti karmičke životne promjene. Jupiter vas može doslovno baciti u nove povoljne i financijski uspješne okolnosti, zahvaljujući pojavi osobe, učitelja, međunarodnom putovanju, pokroviteljstvu ili usavršavanju. Pazite što se događa na ove datume – Svemir vas doslovno može učiniti bogatima!

Također važan događaj u 2023. bit će pun Mjesec u Biku 28. listopada/oktobra, kada će Mjesec biti u konjunkciji s Jupiterom, jarko osvjetljavajući sferu financija i samopoštovanja u životu svake osobe.

Važna značajka Jupitera je da će se spojiti s planetom iznenađenja – Uranom, od 18. travnja/aprila do 21. travnja/aprila 2024. godine. Tada se u vašem životu mogu dogoditi važne financijske promjene – vezane uz nekretnine, financije (naglo povećanje ili obrnuto gubitak) i samopoštovanje.

atma.hr – 52
Prognoza za sve znakove zodijaka

Ovan

Jupiter ulazi u vaš sektor financija i plaća, što znači da ćete imati povećanje novčanog toka i fenomenalan porast samopoštovanja. Vrlo je vjerojatno da možete ići na skupo putovanje – Jupiter u vašoj karti je odgovoran za sektor međunarodnih odnosa i inozemstva.

Osim toga, ovaj sektor horoskopa odgovoran je za vaš sustav vrijednosti, što znači da možete osjetiti kako vaši prioriteti postaju veći i značajniji.

Na primjer, možete uložiti u ozbiljno obrazovanje, dobivanje nekog važnog certifikata.

Bik

Jupiter ulazi u vaš znak, što znači da cijelu godinu možete imati pravu krunu na glavi – zahvaljujući osobnim postignućima i cijenjenom društvu.

Osim toga, možete dobiti važnu međunarodnu poziciju, neku vrstu diplome ili cijenjenu profesiju.

Također je vjerojatno da promjene mogu utjecati na vaš izgled – možda ćete djelovati solidnije, priuštiti si markirane artikle i slično.

atma.hr – 52
Blizanci

Jupiter ulazi u vaš sektor samoće, što znači da ćete češće htjeti biti sami, možda čak ići na dugo putovanje (npr. u zemlje s bogatom vegetacijom). Osim toga, ovo polje horoskopa odgovorno je i za psihologiju, tako da cijelu godinu možete imati psihologa ili osobu koja će raditi s vašim emocionalnim stanjem i živcima.

U svakom slučaju, aktualizirat će se pitanja vašeg unutarnjeg svijeta – tko sam ja, što želim, odakle dolaze moji strahovi, što ne želim vidjeti u sebi?

Duhovne potrage mogu rezultirati nekom vrstom iscjeljenja – za godinu dana osjetit ćete da je težina nestala i počinje povoljno razdoblje rasta, poboljšanja samopoštovanja. Vjerojatno ćete se riješiti neke vrste težine, depresije, ogorčenosti.

Na neki način ćete za godinu dana čak osjetiti da vam se dogodilo čudo, nekakvo otkrivenje odozgo.

Rak

Jupiter ulazi u vaš sektor prijatelja, suradnika i ambicija za vašu budućnost. To znači da ćete tijekom godine imati cijeli tim ili grupu ljudi koji će vam pomoći da ostvarite neki cilj u svojoj realizaciji.

Na poslu se mogu pojaviti dostojni kolege, a među prijateljima – mentor, guru, vrlo bogata i čvrsta osoba.

Isto polje horoskopa odgovorno je i za buduće planove – možete rasti u svojim ambicijama, te biti snažno fokusirani na financije.

atma.hr – 52
Lav

Jupiter ulazi u vaš sektor statusa i titula – možda ćete dobiti viši položaj, a u očima javnosti bit ćete vrlo autoritativni i uspješni. Osim toga, Jupiter vam može dovesti šefa iz inozemstva koji će vam pomoći u promociji vašeg projekta.

Također je vjerojatno da ćete dobiti naslov koji će biti povezan s vašim osobnim projektom.

Također, ovaj sektor vaše karte je odgovoran za slavu pa čak možete negdje javno govoriti, postati autoritet za mnoge.

Djevica

Jupiter ulazi u vaš sektor putovanja, što znači da vas čeka putovanje negdje u inozemstvo, što će uvelike proširiti vaš pogled na svijet. Također je vjerojatno da ćete u tom razdoblju dobiti diplomu, certifikat ili ćete imati učitelja.

Za neke Djevice ovaj aspekt znači neku vrstu duhovnog prosvjetljenja – možete početi vjerovati u nešto ili će vam se sustav vrijednosti jako proširiti.

Općenito, Jupiter će napraviti pozitivan aspekt prema vašem Suncu, što znači da ćete jednostavno napredovati i profesionalno i u smislu vaše svijesti. Ovo je aspekt uspješnog i ugodnog rasta.

atma.hr – 52
Vaga

Jupiter ulazi u vaš sektor krize i velikih financija, što znači da možete podići kredit, hipoteku, početi štedjeti novac za obiteljski budžet ili dobiti veliko osiguranje. Postoji i mogućnost velikih promjena u vašem životu, koje ćete doživjeti kao veliku krizu.

Ovo stanje uma može biti povezano sa zanimanjem za psihologiju – možete u sebi “otkriti” komplekse i strahove o kojima niste ni razmišljali.

U ovom razdoblju može se pojaviti intimna veza, koja će za vas postati svijetla i sudbonosna.

Škorpion

Jupiter ulazi u vaš sektor partnera i klijenata, što znači da možete upoznati novu osobu. Aspekt obećava primanje darova, popularnost, uspješnu promociju vašeg osobnog projekta (na primjer, putem oglašavanja i publikacija).

Onima koji trenutno traže posao Jupiter može donijeti veliki ugovor s međunarodnom organizacijom koji će uvelike povećati vaše prihode.

Ako se želite vjenčati, tada ćete u roku od godinu dana vjerojatno dobiti ponudu.

atma.hr – 52
Strijelac

Jupiter se pomiče u vaš sektor zdravlja i rutine, što znači da ćete se više posvetiti brizi o sebi, a na poslu ćete imati više zadataka koje morate izvršiti. Ne radi se o negativnom aspektu, već o povećanju vašeg zaposlenja kako biste dobili značajniji status u očima kolega.

Možete čak voditi nekoliko projekata u isto vrijeme – sve će to uroditi plodom za godinu dana, istaknut ćete se u očima drugih.

Što se tiče zdravlja, možda imate dobrog liječnika koji će vam pomoći poboljšati režim, prehranu i sport.

Poželjet ćete nekoga tko će vam biti primjer za zdrav život, što znači da ta osoba može promijeniti vaš cjelokupni pristup načinu života i dobrobiti.

Jarac

Jupiter ulazi u vaš sektor djece, što znači da možete dobiti dijete unutar jedne godine. Također, ista kuća natalne karte odgovorna je i za osobne projekte – možda ćete imati vlastiti posao koji će biti vezan uz međunarodne teme ili će to biti internetski projekt.

Za vas, Jupiter u Biku formira aspekt trigona prema vašem Suncu – vaše samopouzdanje će definitivno porasti i jednostavno ćete se osjećati sretnije.

Razlog će biti unutra – jednostavno ćete osjetiti radost u sebi, ponajviše zbog činjenice da ste jedinstveni i da je to vaša super moć.

Vodenjak

Jupiter ulazi u vaš sektor nekretnina, što znači da vas čeka kupnja kuće, stana ili zemljišta ili farme. Možete se odlučiti i na ozbiljnu investiciju – izgradnju vinograda, toplica, kakvog obiteljskog imanja.

Također često ova pozicija Jupitera donosi promjene u životu roditelja, posebno majki.

Na primjer, može se odlučiti školovati, kupiti stan u inozemstvu ili čak otići na put oko svijeta.

atma.hr – 52
Ribe

Jupiter ulazi u vaš sektor vještina i komunikacija, što znači da ove godine možete krenuti na obuku, početi učiti strani jezik za komunikaciju s kolegama iz inozemstva ili ćete imati više poslovnih putovanja.

Osim toga, Jupiter može donijeti pojavu važne osobe među rođacima – može vam pružiti pokroviteljstvo u dobivanju dokumenata, kao i stjecanju ulaznica i nekih vrijednosnih papira.

Ako planirate preseljenje, onda se to može dogoditi, ali u formatu prebivališta na gotovo dvije adrese. Za one Ribe koje planiraju kupnju automobila počinje najpovoljnije razdoblje.

Julija Lifanova

ATMA/wday.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr