47

Kolovoz je mjesec koji mnogima može donijeti velike promjene. Naravno, u onolikoj mjeri koliko budemo otvoreni toliko možemo očekivati ​​nove mogućnosti koje se tek trebaju manifestirati i donijeti uspjeh u vremenu koje slijedi. Ovo je trenutak kada se treba izboriti za sebe i svoju sreću, pripremiti se za uzbudljivo jesensko razdoblje i sve ono što Jupiter u Škorpionu kroz svoj tranzit bude donio.

Mjesečeva eklipsa odnosno pomrčina Mjeseca očekuje nas u ponedjeljak, 07. kolovoza, na 15. stupnju znaka Lava. Prvenstveno će utjecati na one koji imaju Ascendent ili osobne planete u Vodenjaku ili Lavu između 14. i 16. stupnja. Ostali znaci će u većoj ili manjoj mjeri biti podložni utjecaju ove pomrčine ovisno od osobnog horoskopa, odnosno polja gdje su im smješteni znakovi Vodenjaka i Lava.

Eklipse same po sebi uvijek donose određen intenzitet, a njihova snaga, kao i utjecaj, uvijek je mnogo jači od običnih mjesečevih ciklusa (mlad i pun Mjesec). Utjecaj svake eklipse se može osjetiti u duljem razdoblju koje slijedi, unutar sljedećih šest mjeseci, zbog toga su promjene i događaji koji dolaze sa ovim pomrčinama vrlo značajni i važni.

Ovog puta, glavna poruka stiže iz dva jaka i fiksna znaka – Lava i Vodenjaka. Pitanja postojećih odnosa i osobnog (ne) zadovoljstva unutar istih su sada na repertoaru. Jesmo li u dovoljnoj mjeri bili posvećeni nekom odnosu ili smo možda izgubili sebe davajući se drugima?

Energija fiksnih znakova je spora, kada govorimo o donošenju bitnih odluka, ali je zato nepromjenljiva kada se dođe do prijelomnog i odlučujućeg momenta. Ovo može predstavljati sve ono što već dugo vremena nagomilavamo u sebi, o čemu razmišljamo i što nam predstavlja teret.

Sada je moment kad će mnogi poželjeti okrenuti nov list, po svaku cijenu, ne bi li se oslobodili svega što im predstavlja prepreku za daljnji osobni ili profesionalni put. Uoči ove pomrčine, aktivira se i posljednji egzaktan kvadrat između Jupitera u Vagi i Plutona u Jarcu.

Poruka ove dvije planete će biti vrlo jasna i nedvosmislena – ili se upuštamo u proces korjenite promjene (kako osobne, tako i unutar odnosa bilo koje vrste) ili se stavlja konačna točka. Vrijeme za razmišljanje je isteklo.

39

Pomrčina Sunca 21.8.

Pomrčina Sunca 21.8. bit će u Lavu, a prije svega donosi određen disbalans između naših osobnih potreba i naše uloge u odnosima s drugima i životnom putu na kome se trenutno nalazimo. U potrazi smo za sobom i osobnom satisfakcijom kroz odnose, profesionalno i osobno ostvarenje, u želji da se popnemo jednu stepenicu više.

Ako nešto ne funkcionira i ne pruža nam željeni rezultat, imamo dvije mogućnost – da promijenimo način djelovanja ili krenemo drugim putem. Za što god da se odlučimo, neka nova vrata će se otvoriti.

Pomrčina Sunca nas očekuje na 28. stupnju, što će najviše osjetiti Lavovi i Vodenjaci zadnje dekade, kao i svi oni sa Ascendentom i osobnim planetima od 27. do 29. stupnja ovih znakova.

Solarna eklipsa je usko vezana za prethodnu lunarnu, te donosi krajnji epilog svega što je aktivirano eklipsom Mjeseca, a kroz egzaktan trigon s Uranom, pruža mogućnost za početak nekog potpuno novog smjera. Donosi nove prilike i šanse za osobna i poslovna ostvarenja.

39

Gledajući iz kuta emotivnih odnosa, sve ono što je pretrpjelo promjenu uslijed kvadrata Jupitera i Plutona, kao i pomrčine Sunca, sada dobiva priliku da započne novog ciklusa, potpuno od nule, ali ipak drugačije, na sigurnijim temeljima i sa šansom za stabilizaciju odnosa.

Kolovoz je mjesec koji mnogima može donijeti velike promjene. Naravno, u onolikoj mjeri koliko budemo otvoreni toliko možemo očekivati ​​nove mogućnosti koje se tek trebaju manifestirati i donijeti uspjeh u vremenu koje slijedi.

Ovo je trenutak kada se treba izboriti za sebe i svoju sreću, pripremiti se za uzbudljivo jesensko razdoblje i sve ono što Jupiter u Škorpionu kroz svoj tranzit bude donio.

Astrolog: Dunja Ilić – Facebook / Preuzeto s: astroportal.in

Kontaktirajte našeg astrologa i saznajte o svojoj budućnosti!


Widget not in any sidebars

Otkrij Himalajsku kristalnu svjetiljku

Lampa od lijepih ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara prekrasnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli je na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 06.08.2017.
Slijedeća objavaTjedni horoskop od 07.08. – 13.08.: Najsretniji znakovi će biti Blizanac, Rak i Ovan!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.