[gard group=”1″]

Predstavljamo vam prirodni lijek za ozdravljenje probavnog trakta koji prije svega rješava probleme probave, tvrde i neredovite stolice te zatvora. Dobra i redovita stolica ključ je zdravlja. Gotovo uvijek dugotrajni problemi zatvora i neredovite, odnosno tvrde stolice izazivaju ozbiljne zdravstvene teškoće koje mogu rezlutirati najtežim oboljenjima.

Riješenje koje vam predstavljamo razvio je britanski kirurg Dr. Neil O. Painter koji je sa svojim timom nizom eksperimenata razvio metodu koja riješava ovaj problem trajno i učinkovito bez i jedne kemikalije ili umjetnog lijeka.

Riješenje problema, odnosno metoda dr Paintera, sastoji se u svakodnevnom konzumiranju pšeničnih mekinja u malim količinama tri puta na dan. Dobro ste pročitali, potrebno je samo redovito svaki dan uzeti po nekoliko žlica pšeničnih mekinja i nakon 7-14 dana redovite upotrebe većina ljudi u potpunosti će povratiti 1-2 redovite i mekane stolice na dan. Ekperimentima je utvrđeno da različita količina mekinja pomaže ljudima kod ovog problema. Zbog toga je preporuka da se starta s dvije velike žlice mekinja tri puta na dan. Nakon 7-14 dana ukoliko ova količina ne djeluje povećajte na 3 žlice odnosno zadržati istu mjeru ako se rezultati pokažu kao adekvatni.

Mekinje je teško konzumirati same, jer su suhe pa ih možete staviti u mlijeko, juhu, jogurt, vodu, dodati u neko jelo ili na neki drugi način po vašem ukusu. Važno je jedino da redovito tri puta na dan unosite po 2-3 žlice pšeničnih mekinja.

Mekinje trebaju biti neprerađene, a rezultati kod svih pacijenata koji ih redovito koriste budu pozitivni. Tvrda i neredovita stolica najviše je uzrokovana hranom u kojoj nedostaju vlakna.

atma.hr – 52
Dr Painter ističe da ne postoji određena doza za svakoga, te da je potrebno da svaki pacijent pronaći odgovarajuću mjeru ekperimentišuči u rasponu od 1-4 velike žlice tri puta na dan. Potrebno je svakih 7 dana mjenjati količinu dok svako za sebe ne pronađe i postigne mjeru koja će mu omogućiti 1-2 meke stolice na dan, koliko se smatra normalnim.Nakon regulacije problema pacijenti nastavljaju koristiti mekinje u prehrani po potrebi. Neredovita i tvrda stolica vrlo je učestali problem kod mnogih ljudi, kako u svijetu tako iu našim krajevima.

Podjelite ovaj recept putem Facebooka s prijateljima kojima je potreban.

ZdravljeBEZdoktora.com

atma.hr – 52
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here