Jeste li spremni za izazov koji će Vam donijeti rezultate na fizičkom, zdrastvenom, duhovnom i energetskom planu? Dočekajte ljeto puni elana i vitki iz 40-odnevni izazov kojim ćete napasti višak kilograma sa svih strana i vratiti samopouzdanje, energiju i zdravlje. Nikada nije kasno za nove promijene, iskušati nešto novo, a kada to uključuje ulaganje u sebe, tada se ohrabrite i prihvatite izazov!

Projekt PRIRODNO MRŠAVLJENJE sastoji se od dva dijela, a prvi koji uskoro kreće jest Modul kasno proljeće/ulazak u ljeto. Dakle, moduli prate godišnja doba, a samim time i sezonske namirnice i specifična jela. Izazov traje 40 dana jer je upravo toliko vremena potrebno da tijelo, metabolizam i um poprime novi način funkcioniranja i da se usvoje nove navike. Tih 40 dana je malo u odnosu na ostatak godine i općenito na dugoročno vrijeme u kojem su se nakupili suvišni kilogrami. Stoga napravite kalendar i počnite zajedno s nama odbrojavati dane.

OPIS PROGRAMA “PRIRODNO MRŠAVLJENJE”

Program započinje 14.5. 2018. u ponedjeljak i traje do 20.6. u srijedu. Dva puta tjedno se održavaju aktivnosti u Adhara centru. Ponedjeljkom od 17:00-20:00 održavaju se radionice na temu Ayurvede, osvještavanja-rada na sebi, tjedna mjerenja i određivanje sastava tijela, zadaci, radionice kuhanja te dobivanje i izmjena jelovnika. Srijedom, također od 17:30-20:00 održavaju se radionice weight loss yoge.

♦ edukacija: cilj je naučiti drevna znanja iz Ayurvede (o doshama, kontituciji, objašnjenje konceptata agni i atma, kako funkcionira metabolizam, kako prevenirati bolesti, što je satva )

♦ yoga asana: cilj je naučiti tehnike disanja i vježbe iz yoge koje pridonose mršavljenju te pomažu u radu unutarnjih organa, posebice probavnog i endokrinog sustava. Yoga radionica bazira se na stupnjevitom radu tijekom 6 tjedana. Postepeno se ulazi u yoga vježbe, a svaka iduća radionica nadogradnja je prethodne s intezivnijim vježbama. Cilj je jačati fizičku kondiciju i time potaknuti sagorijevanje kalorija. Svaki naredni put radi se više ponavljanja i dodaju se nove asane. Prilikom dolaska na yogu potrebno je uzeti trenirku i sportske čarape.

♦ radionice kuhanja: Cilj je naučiti pripremati jela prema ayurvedskim principima i nutricionističkim načelima koja se kasnije sasmostalno pripremaju kod kuće. Naglasak će biti na proljetnom ayurvedskom meniju za detoksikaciju i mršavljenje, pa će se pripremati jela kao što su: dall bat, kitchari, hrana iz woka, guste juhe, salate od žitarica, kombinacija namirnica u kašastim sokovima od voća i povrća, upotreba začina.

♦ ayurvedske masaže: Cilj je putem ayurvedskih masaža udwarthanam i zagrijavanje đumbirom potaknuti sagorijevanje masnoća. Tretmane je obavezno napraviti u prva 2 tjedna programa po 3 ili 6 masaža da bi imale vidljivi učinak.

KOJI SE REZULTATI OČEKUJU

Tokom 40 dana vrši se isporuka jelovnika za mršavljenje i detoksikaciju. Da bi se tijelo dovelo u ravnotežu i potaknulo topljenje viška kilograma u ponudi će biti i čajne mješavine za detoksikaciju i ayurvedski fito pripravci za reguliranje dosha, detoksikaciju i mršavljenje. Na taj način će se regulirati probava, pročistiti koža, probuditi energija i smršaviti između 3-8 kg.

VRIJEME TRAJANJA PROGRAMA:
14.5. – 21.6. ; dolazak u centar 2 puta tjedno ponedjeljkom i srijedom od 17:30-20:00

MJESTO ODRŽAVANJA:
Antunovac 27, 10 000 Zagreb, Adhara centar za nutricionizam i ayurvedu by Irena Švenda

BROJ POLAZNIKA:
ograničen, maksimalno 8 polaznika što garantira posvećenost i kvalitetu

CIJENA:
♦ sa 6 ayurvedskih tretmana za detoksikaciju i mršavljenje – masaže udwarthanam i individualne ayurvedsko-nutricionističke konzultacije (kod bolesti) košta 3450 kn. Konzultacije će se održavati u privatnom terminu prema dogovoru putem skypea, vibera kroz svibanj i lipanj.
♦ sa 3 ayurvedskih tretmana i BEZ individualnih ayurvedsko-nutricinističkih konzultacija cijena je 2950 kn.
♦ dodatni ayurvedski fito pripravci nisu uključeni u cijenu
♦ mogućnost plaćanja: u 2 rate tokom svibnja i lipnja ili prema Vašem prijedlogu
♦ ukoliko se prijavite do 11.5., omogućen je popust od 10%

KONTAKT:  [email protected] ili 099 331 4304
Webiste: www.adhara.hr

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

Budite dio našeg tima- 8 veličanstvenih i postignite dugo željene rezultate!
Očekujemo Vas! 🙂

Odaberite svoj paket:

PAKET 1

♦ 6 ayurvedskih tretmana za detoksikaciju i mršavljenje, od 60 min (masaže udwarthanam, terapija đumbirom) /redovna cijena 1800 kn
♦ ayurvedski biljni pripravci za balasiranje dosha, detoksikaciju i sagorjevanje masnoća (mršavljenje) /redovna cijena do 500 kn
♦ Biljna mješavina za detoksikaciju po recepturi kuće /redovna cijena 140 kn
♦ jelovnici prema doshi i ayurvedskoj konstituciji za mršavljenje / 500 kn
♦ ndividualne ayurvedsko-nutricionističke konzultacije i program prehrane (kod bolesti i onih koji to dodatno žele) / redovna cijena 1000 kn

= 3450 kn

PAKET 2

♦ 3 ayurvedskih tretmana za detoksikaciju i mršavljenje (masaže udwarthanam, terapija đumbirom) /redovna cijena 900 kn
♦ ayurvedski biljni pripravci za balasiranje dosha, detoksikaciju i sagorjevanje masnoća (mršavljenje) /redovna cijena do 500 kn
♦ Biljna mješavina za detoksikaciju po recepturi kuće /redovna cijena 140 kn
♦ jelovnici prema doshi i ayurvedskoj konstituciji za mršavljenje /redovna cijena 500 kn

= 2950 kn

 

Prijavite se ovdje za program PRIRODNO MRŠAVLJENJE

Prethodna objavaNajbolja terapija za životne probleme jest odmaknuti se od ljudi koji ih stvaraju!
Slijedeća objavaTvoje istinsko TI
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.