Imanje Dharma Saborsko

Dharma znači vječnu i prirodnu djelatnost svakog živog bića, koji sve što radi podređuje predanom služenju Majci Zemlji i teži živjeti u skladu sa samim sobom i svim stvorenim. Živeći i slijedeći „Dharmu“ život postaje svrhovit, prepun svjesnosti, stvaralačka pustolovina življenja u skladu sa zakonima Prirode.

Godine 2007.  započeli smo projekt  Imanja „Dharma“.

Projekt uključuje:

  • promicanje i zaštitu hrvatske kulture, kroz vrijednosti Dharme, te kulinarske recepte i način života.
  • zaštita i potpora prirodi,okolišu i čovjekovom zdravlju kroz proizvodnju nezagadene hrane; prvenstveno meda i proizvoda od meda, žitarica i prerađevina (seitan, brašno), te prerađevina od voća (sokovi, džemovi, kolači).

U tu svrhu smo kupili 32 000 m2 poljoprivredne zemlje u planinama oko Saborskog, mjesta u srcu hrvatske republike, na rubu nacionalnog parka Plitvička jezera, jedinstvenog na svijetu.

Bavimo se proizvodnjom meda i proizvoda od meda, uzgojem planinske lavande ili Prave lavande od koje proizvodimo i medenjak od lavande, poznat kao lavandnjak.

Proizvodimu i cijelu liniju proizvoda za vegetarijance: tofu, seitan, ghee za koje imamo već tržište u svakom hrvatskom gradu.

Cijelu bogatu paletu proizvoda besplatno dostavljamo jednom mjesečno našim klijentima diljem Lijepe naše; Split, Dubrovnik, Zagreb, Karlovac; Rijeka, Istra.

Dharma ne ide u trgovine već se dostavlja direktno kako bi se održao kontakt proizvođača i kupca kao nekada na tržnicama.

Na web stranicama www.dharmasaborsko.hr možete naći više informacija o ponudi, proizvodima i također odmah i naručiti.

Pozivamo vas da se upustite u avanturu izvornih okusa i mirisa jedinstvenih Dharminih proizvoda ručno pripremljenih prema izvornim recepturama hrvatske tradicije.

Kontakt

[email protected]
facebook.com/eko.i.dharma
www.dharmasaborsko.hr
098 974 8888
Fitoaromastudio

Fitoaromastudio je novi projekt u Dharmi nastao iz ljubavi prema prirodnim proizvodima u svakodnevnom životu koji naše živote čine zdravijima i ljepšima te kreativnosti koju je život u divljini probudio. U našoj maloj radionici stvaramo razne proizvode punjene heljdinim ljuskicama i lavandom. Možete birati od jastuka za spavanje svih veličina, jastuka za trudnice i dojilje, jastuka protiv hemoroida i jastuka za spriječavanje dekubitusa, jastuka za putovanje, jastučića za oči i vrat, jastuka za meditaciju. Imamo ponešto i za najmlađe jastuk zmijicu i jastuk krokodil za ugodan san ili putovanje.

Osim jastuka radimo i aromaterapeutske pripravke po provjerenim recepturama za vas i vaše kućne ljubimce – pse. Stik za usne, melem za kožu, mirisni raspršivač za automobil ili stan, sinergije eteričnih ulja za aromalampice, keramičke aromalampice, šampon za pse, i još mnogo toga lijepog, mirisnog i zdravog.

Svi naši proizvodi su ručni rad, original, punjeni ekološkim heljdinim ljuskicama hrvatskog porijekla, te lavandom angustofolijom s našeg imanja u Lici, materijali su pamučni. Pripravke radimo na upit ovisno o potrebama, tegobama i zahtjevima naručitelja.

Svi proizvodi mogu biti dostavljeni u Hrvatskoj i cijeloj Evropi.

Zavirite u web trgovinu i izaberite prekrasan poklon za sebe i svoje najmilije.

Kupujte prirodno!

Kontakt

Mojca 0998315131
www.fitoaromastudio.com
facebook.com/pages/Fitoaromastudio
[email protected]

Prethodna objavaHoroskopi poznatih ljudi: Zoran Milanović
Slijedeća objavaPuni Mjesec – Margashirsha Nakshatra
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.