List je simbol ljepote, plodnosti, prirode i rasta.

Drveće i lišće imaju duboko ukorijenjeno simboličko značenje u gotovo svakoj kulturi na zemlji. Šume su prebivalište duhova prirode, utočište od opasnosti, izvor hrane i drevnih ljekovitih korijena, dom divljih životinja i ptica pjevica.

Šume nam pružaju drvo, papir i kisik. Šume su žive, tajanstvene i stalno se mijenjaju. Drveće, s lišćem koje šapuće, nalazi se u srcu Majke prirode.

Simbolika stabala i lišća vidljiva je u zajedničkim metaforama kao što je stablo života i sveprisutna je u tkivu naših života.

List je također bio zajednički simbol koji predstavlja ciklus života. Iako list padne s drveta i uvene, stablo nastavlja živjeti što su mnogi povezivali s ljudima.

Možda poznajete nekoga tko zaslužuje vrlo poseban dar – dar koji simbolizira vaš način razmišljanja i ono što osjećate za njih. Ili biste možda uživali u znaku prirode koji slavi promjenu, postignuće, vjerovanje ili san …

Taj dar bi također trebao biti darovan i vama!

Simbol plodnosti i rasta: list, privjesak na lančiću

Materijal: metal

Veličina privjeska: 1.7 x 1.1 cm

Duljina lančića: 50 cm

Cijena: 129 kn

 

Prethodna objava28. i 29.10. Venera u kvadratu s Plutonom, Merkur u sekstilu, Sunce u konjukciji s Jupiterom – Očekujte OVO!
Slijedeća objavaVelika zvijezda, Privjesak na dugom lančiću – Simbol božanstvenosti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.