Prema nedavnom izvješću dr. Martina L. Palla, profesora biokemije i osnovnih medicinskih znanosti na državnom sveučilištu Washington, 5G predstavlja ogroman zdravstveni rizik za zdravlje u čitavom svijetu.

atma.hr – 78
On navodi da:

“Postavljanje na desetke milijuna antena bez jednog biološkog testa sigurnosti je najgluplja ideja koju je itko imao u povijesti svijeta.”

Ovo nisu nove informacije. Godinama su objavljivane brojne studije koje dokazuju zdravstvene probleme u vezi sa 5G tehnologijom, a stotine znanstvenika uputilo je UN-u peticije u svezi toga. Ove inicijative započele su kao rezultat rada koji je obavio dr. Marin Blank s Odjela za fiziologiju i staničnu biofiziku Sveučilišta Columbia.

Prema njegovim riječima, što se tiče bežičnog zračenja općenito:

“Stvorili smo nešto što nam šteti, a ono je sada izvan kontrole. Prije Edisonove žarulje u našem okruženju bilo je vrlo malo elektromagnetskog zračenja. Današnje razine su mnogo puta veće od prirodnih pozadinskih razina i ubrzano rastu zbog novih uređaja koji emitiraju ovo zračenje. Iskreno rečeno, one oštećuju živuće stanice u našim tijelima i ubijaju mnoge ljude prerano.”

Opet, nevjerojatno je da se ove tehnologije uvode bez ikakvog ispitivanja sigurnosti. Kako se to uopće smije dogoditi?

atma.hr – 75Stvar je u tome da, ako je obavljeno testiranje sigurnosti, vjerojatno neće biti nikakvih promjena, a tim će korporacijama biti dopušteno da te tehnologije implementiraju i koriste.

Alarmantno je da su neki ljudi bili uvjereni da je to “pseudoznanost”. Ne samo da je to iznenađujuće, nego je i vrlo zabrinjavajuće.

Tijekom „Okruglog stola o zdravlju u zgradama“ kojeg je sponzorirao NIH, a suorganizirale su ga agencija CDC i nekoliko drugih organizacija, dr. Martin Pall sa sveučilišta Washington State (WSU) zaključio je da je „uvođenje 5G apsolutna ludost“.

Pall je potvrdio da sadašnje 2G, 3G i 4G zračenje kojem je stanovništvo izloženo je znanstveno povezano sa: smanjenom plodnošću, nesanicom, umorom, depresijom, tjeskobom, velikim promjenama u strukturi mozga kod životinja, oštećenjem stanične strukture DNA, oksidativnim stresom, hormonskim poremećajem, rakom i sa još mnogo toga.

Dr. Pall je ukratko objasnio mehanizme kako elektro-smog kojeg emitiraju naši mobilni telefoni, bežični usmjerivači, antene mobilnih telefona i druge bežične tehnologije utječu na ljudske stanice.

atma.hr – 78
Zemlja je zahvaćena ovom zbrkom kao rezultat našeg neznanja, kao rezultat ignoriranja važnih znanstvenih nalaza.

Ako nastavimo ovim putem, stope bolesti će nastaviti rasti.

Svjesnost je ključna i jednostavno informiranje o ovom problemu je veliki korak u pravom smjeru.

Izvori: novi-svjetski-poredak.com, 2012-transformacijasvijesti.com

Pogledajte predavanje dr. Martina Palla:

50 SAL RACHEL ZEMLJINE PORUKE

Sal Rachele: ZEMLJINE PROMJENE

Poruke kanalizirane od Utemeljitelja o najvažnijim događanjima 2012.-2017.-2030.

Što se točno događa na Planetu Zemlji u ovom dobu? Kuda ide Planet Zemlja i mi kao njeni stanovnici? Zašto imamo osjećaj da dan proleti, a da nismo ni trepnuli? Zašto imamo sve manje vremena, a sve više obaveza? Zašto se sve oko i unutar nas ubrzalo? Zašto su ljeta ekstremno vruća i prepuna sušnih razdoblja, a zime prepune oborina i sve hladnije?

Ova knjiga sadrži odgovore na pitanja tko, što, kako, kada i zašto se Zemljine promjene događaju, sada i ovdje.

Cijena: 153,00 kn 137,70 kn - Kupi ovdje

POVEZANI TEKSTOVI

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.