Foto: commons.wikimedia.org

Blizanci, dobar period očekuje vas do kraja mjeseca. Jedina prepreka bi vam mogao biti u nekim situacijama Vaš temperament. Pa ako imate neke bitne razgovore, bilo vezano za posao ili emotivne odnose, znajte da sve vi možete riješiti pozitivno po vas, samo mirnim tonom. Djevice, otvara vam se svijest o nužnosti promjene i jako ćete u narednim mjesecima znati to iskoristiti. U emotivnim odnosima se vidi stabilnost, vama koji ste u vezi ili braku. Ako i dođe do nesuglasica, uz smiren razgovor obje strane sve se da riješiti, samo se udaljite od raznih savjetnika koji vam sve jesu samo prijatelji nisu.

atma.hr – 52
Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Marie Anne Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

Danas se gotovo bez iznimke koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. stoljeća. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Etteille (1738.-1791.). Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godine nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdan špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd.

Kao i do sada u mojim prethodnim tekstovima, ovo su generalna otvaranja. Takve vrste prognoza, ne moraju rezonirati sa svima. Ako kod opisa događanja za vaš znak, nema to nešto navedeno što bi vas interesiralo, znači a se u to vrijeme neće ništa bitno događati, u nekom određenom segmentu života.

Prema numerologiji, ovo je godina broja sedam, vrijeme buđenja. Pa, imajte to na umu, te naučite vjerovati svojoj intuiciji ma koliko malo ili puno ona bila izražena u vama, dobro je slušajte. Pokušajte se okrenuti duhovnoj strani, te nemojte podcjenjivati svoje sposobnosti, u ovoj godini nam je svima dato da to nešto u nama koristimo na najbolji mogući način.

A duhovnost, može biti od velike koristi, da to prepoznamo u sebi. Promašaji neke osobne prirode, u ovoj godini su nešto što se mora dogoditi, prihvatite to ako se kome dogodi i izvucite najbolju moguću pouku iz toga.

atma.hr – 52
OVAN

Iza vas je dosta energetski težak period. Probajte na neki način raditi na sebi, da se ta loša energija koja se duže skuplja u vama na neki način eliminira. Sada vam nije loš period, samo vas koči i blokira ta unutarnja nervoza u vama.

U ovom periodu do kraja ožujka/marta, vide se dobre prilike po vas, tako da koristite sve što vam se pruži, iskoristite sve šanse za sebe. Postoji mogućnost i nekih novih početaka, izlazaka na javna mjesta, slobodnima moguće i neka nova poznanstva.

Ovo sve vam nosi stabilnost, bilo na poslovnom planu ili emotivnom, stoga samo naprijed, nema potrebe da sami sebe blokirate, vedrije gledajte na neke stvari.

BIK

Nekima od vas koji ste imali manje krize u braku ili vezi, nemojte to nositi u budućnost, jer samo vam to koči lijepe trenutke. Malo su vam planeti tako postavljeni da bi moglo doći do nekog usporavanja na više aspekata pa tu treba strpljenja, jer ovo je tek prolazan period.

Gledajte naprijed, a ne unazad, što je to bilo i zašto je bilo. Neke nesuglasice, koje će vam se događati, uz smiren um možete preokrenuti na pozitivu, samo uz smiren i otvoren razgovor, zato smireno gledajte na sve.

Partner je iskren i pouzdan ni tu nema potrebe za nekim nebitnim razmišljanjima. Slobodni u narednom periodu, moguće novo poznanstvo i to s nekim tko bi vam mogao u svemu odgovarati.

atma.hr – 52
BLIZANCI

Većinu pripadnika ovog znaka dobar period očekuje do kraja mjeseca. Jedina prepreka bi vam mogao biti u nekim situacijama Vaš temperament. Pa ako imate neke bitne razgovore, bilo vezano za posao ili emotivne odnose, znajte da sve vi možete riješiti pozitivno po vas, samo mirnim tonom.  A vi to možete.

Otvara vam se neki novi početak, poslovne mogućnosti su pred vama. Vi koji imate neke dogovore ili planove, sada grabite naprijed.

Ako imate tek neke ideje, radite na njima, itekako će vam biti kasnije kroz vrijeme od koristi. Pokazuju se prilike za izlaske na događanja na nekim javnim mjestima, samo idite, dobro će vam doći.

RAK

Većinu pripadnika ovog znaka do kraja mjeseca očekuje moguće neslaganje ili s majkom ili ženskom osobom koja vam je krvno srodstvo. Kod koga je to slučaj, probajte naći neki kompromis.

Do kraja mjeseca sretni momenti mogu vam biti u fazi mirovanja, radi neraspoloženja unutar vas. A sve to možete savladati samo ako malo više mislite na sebe i svoj unutarnji mir.

Ne dajte da vam mir remeti nitko sa strane. Distancirajte se od tuđih kukanja i ne upijate negativnu energiju.

atma.hr – 52
LAV

Lavovima je ovo vrijeme do kraja mjeseca dosta dobro, jer vam se otvaraju prilike da ostvarite nešto što ste u podsvijesti dugo vremena unazad potiskivali u sebi. Bilo to iz manjka samopouzdanja ili straha nekog, sada koristite vaš urođeni šarm, a i komunikacijske sposobnosti, kako biste si ostvarili to što želite. Nemojte  čekati da vam se nešto dogodi samo, djelujte.

Nekima od vas moguća su kratka putovanja ili planiranje puta. Slobodnim ženama moguće novo poznanstvo, s čovjekom koji će si dati truda oko vas.

U svemu tome, pazite se neke lukave muške osobe, u pogledu posla ili prijateljskih odnosa i znajte da nije svaki savjet prijateljski.

DJEVICA

Vi ste nježan horoskopski znak pa baš zato malo tu nježnost i osjetljivost stavite po strani i maknite od sebe osobe koje vam nikako nisu prijatelji. Jedino tako ćete moći funkcionirati nekim normalnim načinom života, onako kako treba, a i kako zaslužujete.

Tu se za većinu vas otvara neki novi smjer pa i neki planovi koje si dugo želite – dobro su aspektirani. Ali morate prekinuti bilo kakvu komunikaciju s osobama koje vas samo koče.

U tom periodu, otvara vam se svijest da vam treba nužnost promjene i jako ćete u narednim mjesecima znati to iskoristiti najbolje po vas. U emotivnim odnosima se vidi stabilnost, vama koji ste u vezi ili braku. Ako i dođe do nesuglasica, uz smiren razgovor obje strane sve se da riješiti, samo se udaljite od raznih savjetnika koji vam sve jesu samo prijatelji ne.

banner za knjige sretan novac

VAGA

Većina vas u ovom znaku, ima dobro vrijeme do kraja mjeseca pred sobom. Oni koji se osjećaju da su se našli pred nekim bitnim životnim odlukama, kuda i na koju stranu krenuti, ostavite strah od nepoznatog po strani i znajte da što god odabrali za sebe, nećete pogriješiti.

Vama koji imate mogućnost, da nešto novo pokrenete u vezi posla, ovo što neko vrijeme čekate, nosi vam dobre šanse, a i ostvarenja.

U tim nekim novinama, bilo da su poslovne ili emocionalne, budite lukavi malo, ne odmah sve iskreno reći i dati sebe u potpunosti, nego polako.

ŠKORPION

Vi jeste znak srčan, no od sada pa na dalje probajte se udaljiti od osoba koje su loše po vas, a samo vam dobro glume iskrenost i povjerenje.

Tek kada se pokrenete na tom smjeru, sami za sebe, onda će vam se život posložiti, da idete ka ostvarenju nekih vaših planova koje već neko vrijeme imate u mislima.

Te osobe oko vas vam ne trebaju, a samo vas koče. Pazite se i nekih nenadanih trošenja novca, a vi koji ste nedavno prekinuli vezu ili možda brak, ostavite to u prošlosti i izvucite pouku iz svega toga, za budućnost, koliko da dajete sebe, a koliko da volite sebe u nekim budućim emotivnim vezama.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Do kraja mjeseca, komunikacija će vam biti jako izražena, koristite taj dar koji imate u sebi, da bi svoj život u tim nekim događajima pred vama sredili tako da zablistate.

Neki od vas u donošenju odluka, predugo stojite u mjestu i nešto čekate. Do vas je sada koliko ćete još biti u toj fazi.

Stabilnost i poslovni mir u duši je pred vama, samo se pobrinite za to. Slobodni u ovom znaku, moguće neko novo poznanstvo, u koje nećete niti vi ni druga strana ići naglo, nego si dajte vremena malo da se upoznate.

bakrene boce enlight

JARAC

Pripadnici ovog znaka, koji imaju poslovne planove preko granice, sada iskoristite vrijeme ovo za dogovor oko toga. Sve vam je to dobro određeno i vodi ka uspjehu. No treba strpljenja.

Sretni trenutci očekuju vas u emotivnim odnosima. Slobodnima mogući početak romantične veze u kojoj će se druga strana k vama pokrenuti od srca, ne iz nikakvih drugih namjera.

Svakako vi koji ćete biti pred novim početcima, jasno u samom startu kažite što očekujete od veze, a isto tako otvoreno recite što ne želite. Samo kako ne biste poslije ispravljali neke stvari, kako biste obranili svoj stav, najbolje je sve definirati na početku.

atma.hr – 52
VODENJAK

Većina vas u ovom znaku si je u prošlom periodu zadala previše obaveza i sada ste na izmaku snaga, stoga malo usporite i posvetite se sebi. Ako radite na preseljenju ili uređenju stambenog prostora, sada je vrijeme da to privedete kraju, uspješno.

Ovo je dosta dobro vrijeme po vas, samo odagnajte tu lošu energiju koja se nakupljala u vama, smanjite obaveze, jer su od te silne nervoze mogući manji problemi sa želudcem.

Ako čekate neke ugovore ili bilo što pisanim putem, ide to čemu se nadate i to vama na radost.

RIBE

Emotivni odnosi u ovom periodu mogu biti mirni i stabilni, ako od druge strane nećete imati previše očekivanja. No, isto tako i vi svoja obećanja malo kontrolirajte. Čisto da ne bi došlo do nepotrebnih nesuglasica, a da krene iz tog svega.

Slobodni, otvorite oči ako se ukaže neko novo poznanstvo, dobro osmotrite o kakvoj se osobi radi. Ako neki od vas razmišljaju o nekoj vrsti samostalnog rada, sada je vrijeme da se pokrenete ka tome, makar neke planove i temelje napravite za budućnost.

Pogriješiti nećete, no nemojte samo nekuda nagliti u nekim odlukama, dajte si vremena.

Slavenka Polojac

slavenka8_