lenormand

OVAN

Ovo je mjesec kada ćete i slobodni i zauzeti imati jako lijepe trenutke u ljubavi i gotovo sve bitno će biti prepušteno vama da odlučite. Prvih 14 dana moglo bi se desiti nekim pripadnicima ovog znaka da se zamisle da li im je veza u kojoj su za prekid ili da ostanu u njoj, na vama je dakako odluka. Drugih 14 dana ovog mjeseca, ovo će vas polako napuštati pa ćete se baš lijepo osjećati uz partnera. Naravno, sve to što je bilo problematično s početka mjeseca, možete riješiti uz razgovor koji ćete vi voditi mirnim tonom. Za slobodne u ovom znaku, na nekom javnom mjestu ili događanju mogla bi vam se svidjeti osoba, koja nije u onim okvirima, kakve vi imate da bi vas privukli. U poslu, ali i financijama, stanje se u ovom mjesecu popravlja, nemojte očekivati da će sve doći samo  po sebi, no vi ste veliki radnik i neće vam se biti teško potruditi za nešto od koristi za vas. Oni koji dugo čekaju neke poslovne šanse, sada je u ovom mjesecu pravo vrijeme za to.

atma.hr – 52
BIK

Proteklih mjeseci većini vas je što se tiče emotivnog stanja, bilo previše nemira oko vas, a samim time i vas je ta negativna energija počela previše obuzimati. Radite malo na sebi, na bilo koji način, kako biste se rasteretili u duši. Ako vam intuicija govori da ste u nekom odnosu koji vas muči samo, stavite to ili na čekanje, ili prekid. Većini u ovom znaku je dosta udvaranja u ovom mjesecu. U ovom mjesecu ćete točno znati što hoćete, a vaša borbena crta u vama, će vas doslovno pogurati, da jasno kažete koga što ide. I napravite to, bolje nego gutati u sebi. U poslu ovo je vaše vrijeme. Posebno druga polovina mjeseca, nove šanse vam nosi, e sada je samo na vama da to iskoristite kako treba. Sve tegobe koje ste imali poslovno, u prošlom mjesecu ili duže još, sada ide smirenje u tome. Jako dobra energija vam je u ovom mjesecu, a i slušajte svoj unutarnji osjećaj i ne brinite.

BLIZANCI

Vi ćete u ovom mjesecu biti na neki nacin malo uspavani, ali jedan događaj bi vas mogao pozitivno pokrenuti napred, u pogledu posla. Nekima od vas, moguće da se desi susret nenadano s osobom iz prošlosti, koja bi mogla ukoliko dozvolite, da se proba vratiti u vaš život. Dosta ste okupirani poslom i novcem zadnje vrijeme, a to će malo smetati vašoj obitelji, jer će se neki od njih, malo osjećati uslraćeno vašim prisustvom.  Tajne veze su vam otvorene u ovom periodu, ali pazite da i druga strana to drži za tajnu, a ne samo vi. U poslu je bitna odluka na vama, i vidi se da će vam to kada se desi, još više pokrenuti elan u vama. Isto tako moguća napredak, vama koji ste sami u svojem poslu, a vama koji imate šefa, jako lijepa suradnja. Pred kraj mjeseca, financije će vam se  znatno popraviti, i dosta vas će imati šansu, da ovo bude samo početak jednog lijepog poslovnog početka za vas

banner himalajska lampa

RAK

U proteklom periodu dosta vas u ovom znaku, je bilo na neki način opterećeno u emotivnim odnosima. Sada u ovom mjesecu ćete osjetiti smirenje u duši, ali i vi koji ste u udugim vezama ili braku, neka vrsta smirenosti uz partnera. Ako imate bilo šta da imate reći partneru, sada je pravo vrijeme za to. Jer je u ovom mjesecu vama jako dobra energija, da ovo provedete u pozitivan ishod. A kako bi veza na dalje išla samo boljim pravcem. Vi koji ste sobodni, imat ćete jake energije za drugu stranu, pa bi se moglo desiti da vas udvaranja sa više strana, malo ponesu. Na vama je da li ćete to gledati kao avanturu ili se upustiti u nešto više. Na što god da se odlučite, vama ide dobro. U poslu bi vam  moglo se ponuditi od nekih osoba, neki poslovi koji nisu baš uvijek regularni, stoga pazite da ne uđete u nešto što se kosi s vašim urođenim poštenjem. Nekima od vas koji su u kontaktu oko nekih dogovora da biste išli preko granice, sada je vrijeme kadaće se to i desiti pozitivno po vas. Financije dosta stabilnije od prošlog mjeseca. U ovom mjesecu, što god da je novo a da je provjereno, donosi vam korist.

LAV

Za vas koji ste bili u nekim kompliciranim odnosima, sada u ovom mjesecu dosta toga će se smiriti. Od polovine ovog mjeseca pa do kraja, kao da će većina vas doživjeti pravu renesansu u ljubavi. Lavovi da ste u braku ili vezi, sada ćete imati pravu pažnju od partnera, baš onakvu kakvu Lavovi i vole. Slobodnima, šanse za novi početak i to bi moglo voditi ka trajnijoj vezi, nikakve avanture vam ta osoba neće nuditi. Ovo je jako dobro vrijeme za vas, za neke nove odluke, koje vas vode u stabilnije odnose. Poznat je da su lavovi jako direktni u komunikaciji, ali ovaj mjesec, ako je ikako moguće dajte na prvo mjesto si stavite mudrost. Što se tiče posla, puno vas se osjeća iscrpljeno, a ne radi posla teškog koliko su vas opteretili drugi ljudi, pa i nebitni. Okrenite se sada sebi, jer ovo je vrijeme, da si stvorite više novih početaka. Oni koji surađuju s nekim iz inozemstva, sada ćete si stvoriti poslovnu stablinost za na duže. Zavidne osobe oko vas, ali neke koji su vam daleko stavite na distancu od sebe, ne dajte da vam niti znaju neke vše planove a niti da vam nanose negativnu energiju i nervozu. Ovo je vrijeme kada možete biti uspješni, pa dajte sve od sebe, što vama neće niti biti teško.

atma.hr – 52
DJEVICA

Dosta toga što vas je mučilo u emotivnim odnosima, a da se odnosi na veze koje vas doslovno guše, sada je došlo vrijeme da to prekinete. Ide vam mogući novi početak, a tu biste se s tom novom osobom ako se odlučite, osjećali baš kao da je to neka druga polovina vas. Slobodnima dosta izlazaka na javna mjesta, što će vas dodatno napuniti  pozitivnom energijom. Vi ste što se tiče posla veliki radohličarm a sada je u ovom mjesecu, šansa da se oslobodite nekih stega, koje vam samo smetaju u poslu. Do polovine mjeseca, moglo bi vam samo se od nekuda pojavljivati poslovne obaveze. Od sredine mjeseca, pa do kraja, se vidi da ćete moći malo odahnuti. Ukoliko svoj neki hobi, pokrećete da preraste ka poslu, sada je vrijeme jako dobro da si stvorite nove kontakte u tom svijetu, koji će vam biti dobri za tamo kasnije u budućnosti.

VAGA

Ovo je vrijeme kada ćete osjetiti u sebi borbeost na polju posla, i dosta vam je dobro otvoreno polje posla.  Vi koji imate namjeru sebe istaknuti u poslu, ovo je mjesec određen za to. Isto tako, u emotivnim vezama promjene na bolje vam stoje.  Vi koji ste u vezama a da ste se osjećali kao u nekim okovima, sada imate šanse da ovo stane a ada se vi i dalje oboje osjećate lijepo u tom odnosu. Isto tako, puno ćete izgledati astraktivno drugoj strani, pa če to  uveliko pomoći da se još bolje osjećate. Jake energetske promjene vas prate tijekom ovog mjeseca na bolje, i iskoristite to na najbolji mogući način za sebe. Pustite neka vas srce vodi i nećete pogriješiti sigurno. U poslu i financijama ćete osjetiti neko smirenje. Čak i neke nove kontakte ili poslovne šanse. Sve što vam dođe u misli oko posla a da je nešto novo, posebno vama koji imate neki svoj vlastiti posao, sada je vrijeme da to stavite na stabilne temelje za dalje. Od sredine mjseca do kraja, financije će se jako ustabiliti. Jako dobro vrijeme da svoje ambicije povedete ka cilju.

banner za knjige SVJETLOSNA ZMIJA

ŠKORPION

Mjesec pun  jako lijepe energije, i smirenje, jer u prethodnim mjesecima, ste bas ulaziti u neku fazu, da ne znate na čemu ste, sada se to smiruje. Nekima od Vas je moguće da se barem na dan osamite negdje s partnerom, a to će samo dovesti do toga da se veza sredi na bolje, prijat će vam to malo vremena na samo ma koliko god da to bilo kratko. Vama koji ste slobodni jako dobra energija da se zaljubite. Jedna posebna energija privlačnosti, isijavati će iz vas u ovom mjesecu.  Pojedinima moguće čak i neki novi kontakt ili početak s osobom koja ne živi u vašoj zemlji. U poslu se vidi da će vaše ambicije doći na svoje, i sadaćete moći malo više odahnuti a da uživate u uspijehu koji ste zaslužili. Ako ste u poslu vi ta osoba koja nešto kontrolira, ili nekog samo se malo pazite podmetanja drugih. Zadnji tjedan ovog mjeseca, čak nekima od vas moguća i jedna nova poslovna ponuda.

STRIJELAC

U ovom mjesecu pozitiva će isijavati iz vas, i znajte da vam je nebo dalo da u ovom mjesecu, iz svake problematične situacije date sve ono blistavo iz sebe. A to ide kasnije samo vama na korist. Nekima od vas, bi mogle neke stvari od ranije sada se vratiti kao bumerang, i tu samo smireno i mudro, kako biste iz tog izašli kako vi želite, a da ne bude bez neke puno galame. Slobodni će zračiti posebnom magnetnom privlačnošću ovog mjeseca, samo pri tome pazite da ne povrijedite koga. U poslu, jako dobra komunikacija, i  iskoristite to, da si stvorite novi početak, jer će vam se neke osobe same od sebe pojaviti baša kada treba. Ovo je i dobro vrijeme za vas koji ste duže razmišljali o nekoj promjeni radnog okruženja, sada to ako napravite, proći će jako dobro po vas. Pazite se što se tiče financija, da si neke dugove riješite vi koji ih imate, Univerzum je na vašoj strani da se malo rasteretite toga. U ovom mjesecu nemojte posuđivati novac.

atma.hr – 52
JARAC

Poznato je da imate jak karakter, i to će vam u ovom mjesecu donijeti samo dobro. Vi koji ste u prošlim mjesecima u emotivnim odnosima imali svađe i bilo koje vrste nesuglasica, sada vam u ovom mjesecu ide rasterećenje od toga. Vama koji ste slobodni, moguća su udvaranja sa raznih strana. Dobro pazite, jer neće vam svi pružiti ono čemu vi težite u emotvnim vezama, zato idite prvo tako da slušate svoju mudrost a onda srce. U ovom mjesecu, vi koji ste s familijom u nekim nesuglasicama sada je pravo vrijeme da to rješite bez neke muke. I nemojte se previše opteretiti prošlosti, ostavite je u zaboravu ako je ikako moguće.  Dosta ste čekali strpljivo poslovni uspijeh u prošlim mjesecima, sada vam ide nagrada kroz to. Ne bas sve kroz novac, nekima i kroz poslovnu sigurnost. Imati ćete priliku da uz samo malo napora si stvorite stabilnost. Vi koji imate loše šefove, pazite da vas ne ponese vaš temperament, isto tako gdje je bila loša poslovna suradnja, probajte to prekinuti jer sada vam je dato da to napravite bezbolno po vas.

VODENJAK

Biti ćete tijekom cijelog mjeseca puni pozitivne energije, komunikacija će vam biti na visini, i samo to vas vodi da sredite emotivne veze koje su u problemima neko vrijeme. Vi koji ste slobodni, imati ćete udvaranja, a neki od tih osoba će vam direktno i reći da bi s vama samo avanturu. Pazite se i da neka prijateljstva, ne odu u krivom smjeru pa da vam poslije bude žao. Zadnji tjedan ovog mjeseca, vi koji ste u braku, moguće manje nesuglasice, ali ništa što bi dovelo do većeg problema. U poslu će vam se okolina čuditi odakle vam snaga za toliki poslovni trud, a to će vama biti samo dobra motivacija, da i dalje date sve od sebe glede posla, ali ipak pazite da se ne iscrpljujete. U drugoj polovini mjeseca, pazite se da ne pretjerate u trošenju, a da dio od toga trošenja ne ode baš na nepotrebne stvari drugim osobama. Malo usporite s empatijom. Vi koji imate neki svoj posao, dajte sve od sebe da se u ovom mjesecu što više oglašavate.

RIBE

U emotivnim vezama Ribe, će srediti neke stvari u kojima je dolazilo do neslaganja s drugom stranom. Ako ste u prošlim mjesecima, prekunuli neke prijateljske odnose, koji su vas samo gušili znajte da je to samo za vaše dobro. I ma koliko da ste se osjećali potišteno radi toga, odagnajte to do sebe, jer nije nitko vrijedan toga da vam na bilo koji način crpi energiju. Ovo je mjesec kada će u vama i oko vas biti dobra emotivna stabilnost. U vama će biti dosta volje i želje da idete na neka događanja, i idite samo. Kraj mjeseca nekim slobodnim Ribama, nosi nov početak koji će najprije početi malo sporijom komunikacijom. Nekima u ovom znaku kojima je posao vezan za neku umjetnost, ovo je vrijeme da se malo bolje promovirate. Isto tako, tko od vas sarađuje s nekim preko granice, ovo je jako dobro po vas jer vam uz sigurnost, nosi i jako dobre nove kontakte za na dalje. U drugoj polovini ovog mjeseca, nekima od vas, jedan razgovro koji ce se desiti nenadano, možedonijeti novu poslovnu šansu. Nema potrebe da se držite rezervirano, da biste krenuli u nešto novo, ovo je jako dobro vrijeme da si spojite ugodno s korisnim u pravu stvar.

Slavenka Polojac
https://www.instagram.com/slavenka8__/