Foto: commons.wikimedia.org

Drage Vage, očekuje vas malo lošiji period, ali ne treba očajavati. Ukoliko ćete se i naći pred nedoumicama, to podijelite s osobama od povjerenja. Kraj mjeseca ćete na samo takav način dočekati smireno i u harmoniji. Jarci, ovo će biti mjesec novog početka i to jako uspješnog. Svoju unutarnju snagu okrenite višim ciljevima za sebe, jer energija oko vas i u vama sama će vas gurati naprijed, stoga – iskoristite je.

atma.hr – 52
Lenormand karte, karte za proricanje prozvane su prema znamenitoj francuskoj proročici Marie Anne Lenormand (1772.-1843.). Predstavljaju najpopularnije karte za proricanje sudbine nakon tarot karata.

Danas se gotovo bez iznimke koristi manji špil koji se sastoji od 36 karata, koji je nastao početkom 19. stoljeća. Veliki špil je koristila sama Madam Lenormand i taj se sastoji od 54 karte, a stvoren je prema uzoru na tarot karte poznatog francuskog okultiste Etteille (1738.-1791.). Prve karte nazvane njenim imenom počele su se proizvoditi svega nekoliko godine nakon smrti Madam Lenormand, kada je izdan špil od 54 karte za proricanje uz 5 knjiga koje su se bavile temama astrologije, hiromantije itd.

Ovo je mjesečna prognoza prema horoskopskim znakovima i ovo je generalno otvaranje. Što znači da ne mora rezonirati sa svima. Ukoliko ima nešto da nije rečeno, npr. slobodnima u nekom znaku da nije rečeno baš ništa, da pojasnim da se na tom polju neće ovog mjeseca ništa specijalno događati.

Ja se ne volim vezati za vrijeme, ali ovo ako se i pokaže to je gornja granica, znači može se dogoditi prije, a ne mora. Mada, kako se energije u ljudima mijenjaju, tako je i vrijeme relativan pojam.

OVAN

Sadašnje stanje za većinu pripadnika ovog znaka, je da ste puni nekog nezadovoljstva, razočarenja. Malo otvorite oči na šire oko sebe, jer ste sada u ovom periodu, a i do naredna dva mjeseca jako podložni da skupljate negativnu energiju osoba koje vam ne misle dobro. Malo radite na tome, da sebe uzdignete i da se vratite na staro, da budete borbeni, jer ova loša energija može  vam samo naštetiti.

Ovo su neki da tako kažem, dugovi koji nisu od osoba kojima smetate na neki bezvezan način od puno ranije. Protekli mjeseci su vam bili vrlo dobri, osjećali ste da vam je tako dobro krenulo, da vas ne može ništa zaustaviti u sreći koja je bila u vama i oko vas. E baš to vaše dobro, vidite, nekome smeta.

I ovo vas koči da budete osoba kakva jeste inače, tako da tamo gdje treba, ljudi dobiju krivu sliku o vama jer vama nije do osobne promocije. Pazite si cirkulaciju vrata, glavoblje mogu biti dosta česte, a i bolovi u želudcu mogu vam biti učestali. Za sada radite na sebi, da se uzdignete i da krenete onako kako ste to naučili, jer ovo stanje je prolazno, a samo o vama ovisi koliko će kod vas ovo potrajati.

atma.hr – 52
BIK

Kod vas je kraj lošeg perioda bio prošli mjesec, a i rješavali ste se nekih osoba koje vam u krugu prijatelja nisu niti trebale. Pa sada možete slobodno reći sami sebi „e sada lakše dišem“. Vama se odlaskom ovih nebitnih osoba iz vašeg života, jako istančala i intuicija, koju većina vas ima od rođenja, stoga samo pratite taj vaš osjećaj kroz ovaj mjesec i nećete pogriješiti u nekim bitnim odlukama.

Neki od vas koji čekaju poslovno nešto, sada vam to ide, no znajte da se neće to dogoditi u danu, nego malo uz odgađanje, ne vaše nego od druge strane. Vama koji često putujete, mogli biste imati verbalne provokacije od osoba kojima smetate, slobodno to ignorirajte, nemojte ulaziti u nikakve rasprave.

Slobodnima, moguće novo poznanstvo i to s osobom koja je iskrena i od riječi. I to ako se i odlučite ući u nešto novo, nećete ići nepromišljeno, nego ćete si dati vremena, što i jest dobro za oboje. Što se zdravlja tiče, malo si popravite imunitet, posebno sada kad dolazi hladnije vrijeme, dakle ne samo ovaj mjesec nego i na dalje, a tamo kasnije kroz zimu pazite se jačih prehlada.

BLIZANCI

Kontakte koje ste imali u prošlom mjesecu, najviše radi posla, sada će vam donijeti jedan novi početak. Ipak, u emotivnim vezama, kada pričate o tome, zaista pripazite kome ćete se povjeriti, jer ne misle vam svi dobro. Blizanci koji su u braku ili trajnim vezama, koji su iskusili neke probleme, sada će to srediti uz razgovor.

Povjerenje osoba koje su vam bliske i dalje ćete uživati a na neki način i uvjerit će vas neki od njih svojim djelima u to koliko vas cijene. Ukoliko se netko od vas bavi ii želi baviti nečim gdje biste bili sam svoj šef, sada u ovom mjesecu možete ostvariti kontakte koji će vam kasnije dobro doći za taj vaš novi smjer u životu.

Izlasci na javna mjesta, mogu vam samo goditi i zašto da ne, usrećite sebe. Neki od vas, bi mogli imati udvaranje nepoznate osobe, no dobro procijenite tu osobu da se ne dogodi avantura, a da se onda osjećate izdano.

Što se zdravlja tiče, nemojte da se u vama kupe i zadržavaju negativni stavovi. Ukoliko osjetite bolove u vratu, što je kod vas problem malo duže unazad, znajte da vam to organizam šalje znakove da malo stanete s nekim stvarima koje vas zamaraju i štete vam.

atma.hr – 52
RAK

Kod većine pripadnika ovog  znaka ovo će biti mjesec kada će vam se činiti da idete ka stabilnosti u svemu i tu ne žalite truda u nekim planiranjima ili izazovima pred vama. Isto tako u ovom mjesecu, događat će vam se i neka vrsta životne škole, u odnosu s drugim ljudima, da se osjećate iznevjereno ili iskorišteno u međuljudskim odnosima.

Te loše stvari nastojte ne uzimati previše srcu, kako vam ne bi umanjili dobru energiju ovog mjeseca koja vam nosi samo dobro. Komunikacija poslovno ići će na dobro, a i u emotivnim odnosima. Slobodnima se može pokrenuti nešto i ako se od početka upoznate dovoljno kroz razgovore, ovo može ići ka lijepoj vezi.

Vi koji imate probleme u vezi ili braku; samo kroz otvoren i jasan razgovor gdje će obje strane reći što im smeta, možete eliminirati probleme, a ne ih samo nastavljati. Mogućnost izlazaka na javna mjesta također će vam dobro doći, da se malo opustite, ali i da upoznate zanimljive ljude, ovisno od osobe do osobe hoće li će vam to značiti kroz posao ili neka nova prijateljstva.

Što se zdravlja tiče,  pazite se u odnosu s lošim osobama koje sam spomenula, da vam to ne optereti psihu pa da se osjećate loše u duši. Za tim stvarno nema potrebe, radite na sebi da vas to ne dira. Jer ovog mjeseca vam je malo problematičan kardiovaskularni sistem.

LAV

Probajte smanjiti nervozu. Jasno je da su vam protekla dva i pol mjeseca bila dosta teška i niste se osjećali onako lijepo, lavovski. Sada je tom periodu kraj i vama se na dosta strana otvara novi početak. Slobodni mogu upoznati nekoga tko je vrijedan vaše pažnje. Također, neka putovanja ili planiranja nečega preko granice, nosi vam uspjeh.

Neki od vas bi mogli uskoro i čuti neke pozitivne vijesti, baš oko putovanja. Lavovi koji imaju neke probleme s institucijama, neka se malo strpe, do nekih četrnaest dana  – i to će se, što vas sada muči, rješavati na bolje u vašu korist. Samo smireno, ovdje nema potrebe za lavovskom rikom.

Vi koji očekujete nešto od muške osobe, ako i nije u roku dogovora, imate posla s čovjekom koji je zaista od riječi i stoji iza onoga što kaže. Udvaranja usputna, dobro procijenite, jer vidi se je li to osoba koja je za vezu ili za samo kratkotrajnu avanturu.

Što se zdravlja tiče, ne dajte da vas prevlada nervoza, jer bi vam raspoloženje moglo varirati i više puta kroz dan, a tako ćete i ljudima oko vas koji to ne zaslužuju, samo širiti negativnu energiju.

atma.hr – 52
DJEVICA

Protekli period je većinu vas vukao unazad, uz sav vaš trud da si od života stvorite u bilo kojem smislu nešto na bolje. To staje u ovom mjesecu pa svaka komunikacija koja je bila u mirovanju prije, sada vam nosi dobro. Planiranja bilo koje vrste, idu ka nečem pozitivnom i uspješnom za vas.

Ovo vam je u jednu ruku i mjesec kada vam karma vraća sve dobro, tako da samo grabite što vam sam Univerzum donese. Neki od vas koji su pred planiranjem braka ili koji žele vezu koja već traje neko vrijeme podići na višu razinu, slušajte svoj unutarnji osjećaj, sigurno vas neće prevariti.

A bit će dana, u kojima ćete osjećati kao da ste na nekom raskrižju, e tada slušajte samo sebe i što vam srce govori. Ako su neki od vas došli na ideju da uđu neki posao, gdje biste bili sam sebi šef, sada radite na tome ako niste do sada barem neki korak napravili. Okrenite se ka tome, bit će uspješno.

Što se zdravlja tiče, bolovi u nogama i kostima, a i malo si pripazite psihičko stanje, nastojte što manje da ste pod stresom.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

VAGA

Drage Vage, pazite s kim ulazite u komunikaciju. Distancirajte se od loših osoba, posebno tu mislim na neke koje su vam u prošlosti samo napravile neugodnosti, a sada bi opet htjele biti u vašoj blizini, maknite se od takvih. Ne treba vam tuđa loša energija, jer to vama samo može naškoditi.

Ovaj mjesec vam je malo lošiji period, ali ne treba očajavati. Ukoliko ćete se i naći pred nedoumicama, to podijelite s osobama od povjerenja. Kraj mjeseca ćete na samo takav način dočekati smireno i u harmoniji.

Neki od vas neka se pripaze muške mlađe osobe, jer bi na neki lukav način mogla probati iskoristiti vaše dobro i humano srce. Vi koji ste slobodni, imate šanse upoznati nekoga za koga će se od samog starta pokazati da je vaša srodna duša. Zdravlje – glavobolja učestala, a i bolovi u kičmi.

ŠKORPION

Većina vas kao da živi u prošlosti i to kao da se vraćate često na neka loša događanja oko vas u prošloj godini. Okrenite se sebi, neka prošlosti tamo gdje joj je mjesto. Jer vama ovaj mjesec može biti uspješan, ako sebe podignete na višu razinu i budete svjesniji svojih vrijednosti. Možete te loše stvari malo potisnuti van iz svojih misli, jer to vas sve više opterećuje.

Svoje planove dobro pazite kome pričate, jer da ne bi vam tuđa ljubomora te planove energetski zaustavila. Neki od vas koji imaju pravne probleme, neće vam u ovom periodu biti baš kako ste zamislili, za ovo vam treba strpljenja. Pravda je spora, ali nekada treba pogledati istini u oči.

Nekima u ovom znaku kome je dosta problema u emotivnim odnosima, sada je prava prilika ovog mjeseca da loše o toksične odnose dovedete kraju. Naravno, ako želite. Jer jasno je da je ljubav nekada veća od realnog stanja nekog odnosa.

Zdravlje – čuvajte se prehlada, ponajviše grla.

atma.hr – 52
STRIJELAC

U ovom mjesecu, većina vas može popraviti u svoju osobnu korist, neke stvari koje ste mjesecima ostavljali na čekanju. Sada vam je prava energija za to. Glede posla, ako imate neke dogovore ili viša očekivanja, dajte sve od sebe da se to i realizira.

Druga strana hoće, samo vi upotrijebite sebe bez rezerve i znajte da će tu doći do sretnog ishoda po vas. Nekima od vas je moguć duži put, koji će vam samo popraviti unutarnju energiju pa ćete se s puta vratiti puni poleta.

Na kraju mjeseca, moguće da primijetite neke osobe kojima ste ranije činili nesebično dobro, da traže nekako način da vam se zahvale.

U ljubavi, vi koji ste u nekim početcima veze koja je zauzeta, a da vam se čini kako je to površna osoba, znajte da tu promjene nema. Mogu se mijenjati nijanse samo, ne i cijela narav čovjeka.

Zdravlje, čuvajte se prehlada urinarnog trakta.

banner za stvari ORGONSKE PIRAMIDE

JARAC

Za većinu pripadnika ovog znaka, ovo će biti mjesec novog početka i to jako uspješnog. Gledajte sebe i tu svoju unutarnju snagu okrenite višim ciljevima za sebe, jer energija oko vas i u vama sama će vas gurati naprijed, stoga – iskoristite je.

Ako čekate neke vijesti iz daleka, to vam stiže već moguće početkom mjeseca. E dalje je sve na vama, koliko vam je stalo da te neke stvari glede posla brzo završite i krenete u neke nove izazove.

Tada kad se to sve sredi, gledajte da ste što više u nekom harmoničnom okruženju, maknite se od osoba koji bi mogli imati podosta pitanja oko tog vašeg uspjeha. To bi vam moglo samo trenutno zaustaviti ta neka dobra planiranja, a to vam nikako ne treba.

Slobodni mogu upoznati novu osobu i započeti vezu, no znajte da je to nekolicini vas osoba s kojom ste se morali karmički sresti.

Zdravlje – nastojte što više se psihički rasteretiti.

atma.hr – 52
VODENJAK

Na početku da naglasim, da bi u drugoj polovini mjeseca neki pripadnici ovog  znaka mogli imati povratak osoba iz prošlosti u svoj život. Točnije pokušaj povratka u vašu blizinu, e sada je do vas hoćete li to dopustiti ili ne. Uza sve lijepe priče te osobe i bajkovita obećanja, znajte da od toga nema ništa te ako kažete “da” samo ćete gledati reprizu nekadašnjih događanja.

Osim ovog, ne dajte da itko iskoristi vaše dobro srce, na bilo koji način, na žalost takva su vremena da ne možete bili milosrdni svima redom. Vodenjaci koji planiraju proširenje obitelji, ovo je dosta dobar mjesec za to.

Neki od vas koji žele i planiraju neke edukacije ili tako nešto, savjetuje se da uđu u to. Većina vas ima neke dodirne točke s osobom koja je na neki način jedno veliko dijete pa tu malo na neki način podvucite crtu, dajte do znanja dokle ide vaše strpljenje.

Zdravlje – bolovi u vratu.

banner za knjige sretan novac

RIBE

Vi ste nježne duše i baš zato se malo pazite u ovom periodu da ne uđete u neki konflikt sa ženskom starijom osobom, a koja vam je krvno srodstvo, jer biste mogli onda i do nekoliko dana emotivno se oporavljati od nekih nepotrebno izgovornih riječi s obje strane.

Što se tiče posla, ako ste i bili u nekim problemima, ovaj mjesec je dobro vrijeme da se koliko, toliko nešto popravi. Vi koji očekujete neki novi početak u poslu, velike su vam šanse  da dođete do kvalitetnih potpisa nekih novih ugovora.

Vama koji ste u braku, ostaje sve kako je i bilo, osim što možete primijetiti neko emotivno udaljavanje od partnera, ali znajte da je to samo trenutno.

Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje poznanstvo s nekim novim i tu ćete malo sve gledati rezervirano s dozom nepovjerenja. Ipak, nemojte donositi nagle odluke, i na prvu reći “ne”. Dopustite da vam vrijeme pokaže odgovara li vam ta osoba ili ne.

Zdravlje – manji problemi s venama i arterijama.

Slavenka Polojac

slavenka8_