Svi iskreni tragaoci za unapređenjem materijalnog i duhovnog života u rujnu mjesecu imaju mogućnost doći na svoje. Naime, u Varaždin dolazi jedan od najvećih realiziraranih učitelja novog doba, mladi vizionar i nasljednik drevne loze himalajskih učitelja, Ishan Shivanand.

U periodu od 19-22.09 Ishan Shivanand održati će međunarodni meditacijski program godine pod nazivom „Buđenje duše“. Ovaj program prema riječima njegovog dugogodišnjeg učenika Želimira Bengerija, izvorni je i izuzetno moćan transformacijski proces koji će mnogim sudionicima otkloniti zdravstvene probleme, snažno detoksicirati um od stresa, pomoći da unaprijede obiteljske i poslovne odnose  i da  prime neprocjenjivu praksu kojom će se  svakodnevno služiti u svrhu ostvarenja životnih ciljeva i najviše razine duhovne vitalnosti. Ovaj program omogućuje najvišu razinu fizičke, emocionalne i misaone transformacije i kao takav spada u istinski blagoslov za sve polaznike….

atma.hr – 45

Kako je Želimir Bengeri prošao diljem Svijeta mnoge programe koje održava Ishan Shivanand, on najavaljuje ovaj program kao spoj najdublje mudrosti, jedinstvenog i neponovljivog humora od strane Učitelja, te praktičnog rada, oslobođenja tereta prošlosti kroz vrlo učinkovite meditacijske protokole, buđenje unutarnjih, suptilnih zaboravljenih ljudskih potencijala, kompletno pomlađivanje, neponovljivu glazbenu atmosferu  i ponovno rođenje djeteta u nama. Svi sudionici tijekom programa  imati će mogućnosti otvoreno postavljati pitanja o svim životnim temama i izazovima svakodnevnog života i dobiti odgovore koji će mnogima omogućiti da naprave onaj korak u životu za koji nisu imali snage ili nisu bili sigurni u ispravnost a pomaže osobi da  krene naprijed. Ishan Shivanad dolazi u Hrvatsku s jednim ciljem, a to je, da osnaži dobre ljude i  pomogne u otklanjanju nepovoljnih uvjerenja i unutarnjih reakcija koja vode pojedinca u začarani krug uzroka i posljedica, napuštanja vlastite zemlje….Ishan izuzetno voli Hrvatsku i veseli se dolasku da upozna ljude kojima može dati ono što širom Svijeta daje, a to je aktivacija  potencijala koji spava u svakom pojednicu da postane najbolja i najuspješnija verzija sebe. Svojim dolaskom, svaki pojedinac dobiva najsvetiji dar te ovom izvornom drevnom praksom  postaje istinski vođa svog života, obitelji i svjetlo u zemlji kojoj živi. Na ovaj događaj dolaze ljudi iz cijele Europe, a velika želja organizatora jest dolazak  i srdačan poziv svim tragaocima iz susjednih zemalja poput Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije…..

Sve o Ishanu Shivanand možete saznati na web stranici

www.ishanshivanand.com

Mjesto održavanja:

Park Boutique Hotel-Konferencijska dvorana
J.Habdelića 6, 42000 Varaždin, Hrvatska
www.park-boutique-hotel.eu

Za informacije i obaveznu registraciju kontaktirajte;

[email protected]

+385989225282 Želimir Bengeri – organizacija
+385955252098 Marija Zuber Bengeri – organizacija
+385977946855 Helena Hajdin – put/smještaj info

POVEZANI TEKSTOVI

6 KOMENTARA

  1. Od prvog Ishanvog programa na kojem sam bio,proživljavam transformaciju na svim područjima…obiteljskom,poslovnom,zdravstvenom i duhovnom. Toplo preporučam svakom tko treba usmjerenje ili bilo kakvu promjenu u životu,naravno na bolje!

  2. Prošla sam podosta raznih radionica za osobni razvoj i programa meditacija, “pokušaja” meditiranja… No, nakon prvog Shiv Yog programa uz Ishan Shivananda krenule su napokon potrebne transformacije i unutar obiteljskih odnosa, mene same… dublji uvid u ovo putovanje zvano život, svrhu postojanja…uklanjanje psihičkih impresija koje su mi stvarala ograničenja da živim potpuniji i sl.
    Svakome želim da napokon probudi dušu i krene na unutarnje putovanje-najvažnije za života u ovoj dimenziji!

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.