Pridružite nam se na nježnoj, podržavajućoj, duboko opuštajućoj yogi na Ravnicama (Maksimir). Naučite svjesno bivati u tijelu, doživite veći osjećaj zadovoljstva i dugotrajni iscjeljujući učinak vježbanja.

Dr. Alexander Lowen: „Zadovoljstvo je svjesno opažanje ritmičke i pulsirajuće aktivnosti tijela.“

atma.hr – 45

Tijelo je zapis našeg života. Usmjeravanje pažnje na svoje tijelo i ono što se u njemu odvija tijekom vježbanja znači svjesno vježbanje, kojim se povećava učinak vježbanja kako na fizičko tako i na psihičko zdravlje.

Sve se nalazi u nama i dolazi iz nas samih. Ako se osjećate anksiozno, potrošeno, bezvoljno, nervozno i/ili želite saznati što vam govori tijelo – pridružite nam se na Yogi za žene. To je joga za žene svih dobnih skupina i stanja, jednostavna, primjenjiva, spontana, individualizirana, lišena misticizma, duboka i podržavajuća.

Kroz svoju osobnu praksu tijekom niza godina, uvjerila sam se da je za dugotrajni učinak vježbanja najvažniji naš osjećaj na prostirci – svijest i fokus na emocije i osjete u tijelu s kojima smo došle na sat i s kojima odlazimo.

Na yogi za žene vježbamo u malim grupama, sigurnom okruženju i prijateljskoj atmosferi pod stručnim vodstvom certificirane učiteljice joge s dugogodišnjim plesnim iskustvom jazz tehnika, koja je trenutno polaznica programa edukacije za energetski rad i tjelesno orijentiranu terapiju.

Naučite svjesno bivati u tijelu, prepoznavati senzacije u tijelu i njihovu povezanost s impulsima, emocijama i mislima te postupno povećavati osjećaj zadovoljstva.

Svjedočanstva polaznica:
„Yoga s Martinom – neprocjenjivo za naše psihofizičko zdravlje.“ – Tihana

„Čarobno mjesto za žene, mjesto gdje se iscjeliš čim uđeš, daleko više od vježbanja, stručno vodstvo i predivna energija.“ – Eni

„Meni je joga promijenila život…počela sam pravilno disati, hodam uspravno, nestali su bolovi u kralježnici i mirnija sam u sebi nego prije…u svakom slučaju pozitivan preporod…danas mi je žao što nisam puno prije krenula. Hvala ti draga moja Martina.“ – Dina

Yoga za žene – raspored:
Ponedjeljak: 9:00 – 10:00 i 19:00 – 20:00
Utorak: 18:00 – 19:00
Srijeda: 9:00 – 10:00
Četvrtak: 19:00 – 20:00
Petak: 18:00 – 19:00

PRIKLJUČITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE

Satovi yoge za žene se održavaju u prostoru fitness studia za žene Magic Well na Ravnicama (Maksimir).
Pridruži nam se i prijavi se za prvi besplatni trening!

Magic Well Maksimir Facebook
[email protected]
Mob: +385 91 155 3963
Šeferova 2 (Ravnice), 10 000 Zagreb

Prijavnica za program Yoga za žene

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here