Počastite se jedinstvenim odmorom!

Umorni od stresnog života današnjice? Gorski kotar u svako doba godine pruža odmor za dušu i tijelo. Zeleno srce Hrvatske kako nazivaju Gorski Kotar je mjesto za potpunu relaksaciju i bijeg od gradske gužve. Tu sam odabrala dražesno mjesto sa dva jezera Bajer i Lepenica – Fužine koje su od Rijeke udaljene na samo 20 min vožnje automobilom.

atma.hr – 45

U idili planinskog krajolika krije šarmantnu Fužinarsku kuću koja je specijalizirana za veće grupe. Tu ćemo od 04.03.- 08.03.2020. imati organizirani smještaj i vegeterijanski meni na bazi polupansiona, te radionice sa jedinstvenom Valentinom Batiševom koja dolazi iz Rusije.

Valentina je medicinske struke, poznata i europski priznata iscjeljiteljica i vrsna predavačica. Rad sa njom uvijek je ugodan, vesele i je naravi i a znanja koja nam daje su neprocjenjiva i višeslojna. Ovaj put donosi nam nova znanja koja će nam pomoći da porastemo u svijesti, ojačamo i ubrzamo našu misao. Učiti ćemo tehnologije iscjeljenja, jasnoviđenja i rada sa dušom.

“Želim održati seminar na kojem ćemo naučiti kako graditi Svijet tehnologijama kojima Stvoritelj gradi svijet. Vrlo zanimljive metode – primjenjive za sve životne oblasti. Stvarati ćemo platformu- stvaranje vječnog fizičkog tijela.

Kompletna obnova bilo koje materije kontrolom jasnoviđenja i upravljanje predviđanjima.” – kaže nam Valentina. Sve vas pozdravlja i raduje se radu sa nama.

Osobno rad sa Valentinom me oduševljava. Ona nam uvijek daje nova znanja i sasvim nove točke upravljanja. Njena moć materijalizacije je nevjerojatna. Njeni seminari su višeslojni, tako da dobivate i snimku seminara, gdje ćete uvijek moći preslušavati ono što smo radili, ali i otkrivati da isti seminar svaki put shvatite na dublji i sasvim drugačiji način.

Kontinuirani usaglašeni višednevni rad sa grupom koja se izolirala od svoje svakodnevnice, te predano uči i radi zajedno tehnologije dr. Grabavoja – ima TRAJNI UČINAK na strukturizaciju vaše svijesti! Naša svijest u grupnom radu se spaja i umnožava sa sviješću grupe i dobija veliku brzinu. Tada nam se sve lakše otvara i mi sve što želimo Jasnije vidimo (vertikalno viđenje- viđenje željenog iz viših dimenzija- JasnoViđenje). Informacije zbog brzine dobivaju gustoću i lakše se materijalizacija željenog dešava. To je ono što često u kolektivnoj svijesti govore:” Desilo se čudo!” .

Čuda nisu ništa drugo doli biokemijske reakcije ubrzane milionima puta dokazao je Nobelovac dr. Alexis Carre!

Fužinarska kuća

04.03.2020.– 08.03.2020.
dr Franje Račkog 30, 51300 Fužine

Facebook event


KONZULTACIJE SA VALENTINOM

Recite svojim problemima: NE!

atma.hr – 45

Valentina vam može dati sve informacije koje vas zanimaju. Uspješno vaskrsava i liječi na svim razinama fizičko tijelo, događaje i odnose. Ima izuzetno jak impuls iscjeljenja i veoma često smo svjedoci Valentininih trenutnih materijalizacija.

Valentina osim što je vrsna iscjeljiteljica, ona je jasnovida i jasno vidi i ono sto doktori ne vide na čelijskom nivou. Više puta ljudi su kod Valentine dolazili sa fiksiranom doktorskom dijagnozom, a ona uspostavi da nešto drugo remeti taj sistem i daje takve nalaze.

Mogućnost Skype konzultacija!

Cijena konzultacija 1 h 80 e

Cijena Retreata sa Valentinom Batiševom uključuje smještaj (dvokrevetne i trokrevetne sobe), polupansion i radionice je:
300 e za uplatu akontacije u iznosu od 100 e do 20.02.2020.
340 e za prijave iza 20.02.2020. i kasnu uplatu akontacija

Doplata za jednokrevetnu sobu 50 e.

Mogućnost da sa sobom provedete nekoga tko želi samo smještaj i hranu, a ne želi slušati predavanja. U tom slučaju cijena za 4 noćenja sa polupansionom je 125 e.

Požurite i prijavite se, da zajedno učimo, radimo i družimo se i napredujemo sa predivnom Valentinom!

Prijave na mail: [email protected] ili tel 00385/ 98 203018

Da ste srećni i vječni!
Marina Vukeljić

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here