Art: Adam Scott Miller

Želim razgovarati o nekoliko poanti u ovom članku. Prvo ću vam objasniti nešto o ljudskom energetskom polju i zdravlju, a zatim proces uzašašća i konačno kontinuum vremena i životnog impulsa.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ljudsko energetsko polje i zdravlje

Rad koji podučavam u svojoj školi naziva se iscjeliteljska znanost, a tehnike se temelje na anatomiji i fiziologiji ljudskog energetskog polja ili auri. Podučavam ljude kako da percipiraju i “čitaju” ljudsko energetsko polje.

Kad poučavam ljude da čitaju auru, oni mogu shvatiti kako svaka odluka i sve što doživljavate u vašem životu utječe na vaše tijelo. Sve se to pokazuje u auričnom polju, svaka misao, svaki osjećaj i tako dalje.

Polje aure ima specifičan obrazac zdravlja. Način na koji se nosimo s našim životnim iskustvima, kao i način na koji reagiramo na iskustva u našem životu, pozitivna i negativna, odražavaju se na auri. Kada iskrivimo naše energetsko polje, to ima izravan i neposredan učinak na fizičko tijelo, piše Indigo sun.

To bi ispočetka moglo biti blago, ali ako opetovano reagiramo na situacije na negativan način, obično će se reakcija na kraju pojaviti u fizičkom tijelu i uzrokovati fizički poremećaj.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Osposobljeni iscjelitelj radi s energetskim poljem klijenta, kako bi ga očistio od nezdravih ili blokiranih energija, napunio iscrpljena područja, popravio iskrivljene uzorke i uravnotežio cijelo polje aure. Ovaj energetski rad promiče zdravlje i iscjeljenje na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.

Proces uzašašća

Najuzbudljiviji dio u mom poslu sada je ono što kanaliziram za svoje učenike. To nas vodi u ono što nazivam procesom uzašašća. Uzašašće znači pomicanje s fizičke stvarnosti u svijest – a onda u duhovnu stvarnost. Vjerujem da ćemo samo kroz proces uzašašća moći riješiti mnoge probleme s kojima se danas suočava čovječanstvo.

Čini se da se idemo u proces uzašašća u ovom 21. stoljeću. Kada ne možemo kriviti nekoga za naše iracionalno ponašanje ili za nešto izvan sebe, postajemo svjesni koliko je to potpuno besmisleno! To se može smatrati samo lošom navikom koju moramo otpustiti.

Naravno, to zahtijeva puno hrabrosti jer to znači da se prepustimo našem vlastitom identitetu kakvog poznajemo. To ne znači napustiti individualnost, ali naravno, kako se stvari drastično mijenjaju, “nečiji mali ego” zasigurno ne misli tako. Ovo je preliminarni korak u procesu uzašašća.

77

Kontinuum vremena i životni impuls

Dok smo vođeni kroz iskustvo uzašašća, također mijenjamo naš pogled na kontinuum vremena i prostora. Moje kanaliziranje je uvijek dalo potvrdu da je vrijeme limitirana vrijednost u kojoj smo svi zaključani. To može biti alat stvaranja, ali prvo moramo promijeniti naše ograničene koncepte da bismo mogli kretati se kroz različite vrste “vremena”.

Problem je u tome što povezujemo vrijeme s našim mentalnim konstrukcijama fizičke stvarnosti. Moj proces kanaliziranja nas je naučio da se vrijeme stvara unutar svakog od nas. Kad udahnemo, krenemo naprijed u budućnost. Kad izdahnemo, možemo se preseliti u prošlost. Kada stanemo, preselimo se u sadašnje iskustvo, trenutak koji uključuje sve vrijeme.

Možda je “sferično vrijeme” prikladan pojam za upotrebu. Dakle, umjesto da povezujemo vrijeme s našim mentalnim konstruktima fizičke stvarnosti, možemo povezati vrijeme sa životnim pulsom koji proizlazi iz nas.

Kada se prepustimo iskustvu vremena povezanog s našim životnim pulsom dok se kreće kroz naše energetsko tijelo, naše cjelokupno životno iskustvo se transformira i spuštamo se u duboko iskustvo božanstvenosti unutar svake stanice našeg tijela. To je duboko kretanje, vrlo ugodno stanje povezivanja sa svime što postoji. Ne postoji podjela između svega, a ipak postoji iskustvo individualnosti.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Postoji nekoliko načina za održavanje jakog energetskog polja i životnog impulsa. Prvi korak je otpustiti krivnju kad god imamo poteškoća. Opraštanje dobro očisti polje. Zatim, moramo se brinuti o našim fizičkim tijelima tako što ćemo se dobro hraniti.

Svi trebamo čistu hranu, čistu vodu i potrebno je vrijeme da slušamo unutrašnji puls u unutrašnjosti. Zvukovi prirode vrlo umirujuće djeluju na tijelo, a i glazba također. U mom radu pomaže mi profesionalni harfist. Koristimo glazbu, zvona ili posebne snimke koje sadrže tonove za svaku čakru.

Osim toga, preporučujem da razmišljamo o našoj zvjezdanoj jezgri, o božanstvenosti u nama. To je svačija jedinstvena esencija, ono individualizirano božansko u nama. Da biste to učinili, trebate se usredotočiti na mjesto koje se nalazi oko 2,5 cm poviše pupka. Zvjezdana jezgra izgleda poput sjajne svjetlosti u kojoj su sadržane mnoge boje.

Najbolji dar koji možemo dati ovom planetu uključuje rad na sebi. Očistite tijelo, podignite svijest ovoj globalnoj zajednici; onda radite na toj razini. Kada se podižemo na globalnoj razini, shvaćamo stvarnost iz pozitivne perspektive, razumijemo da svatko od nas ima moć stvaranja. Iz ovog mjesta razumijemo da ne moramo podleći našim strahovima.

Uvijek govori dobro o drugima…
Stvarno je važno da strah učinimo našim saveznikom. Svaki put kada doživljavamo strah, važno je znati da je strah samo poruka da više nismo usredotočeni na našu pravu prirodu i da smo u stanju iluzije. Koje god situacije se bojimo, ona se ne može dogoditi na način na koji očekujemo.

Ako shvatimo da smo izvan centra, ali ne možemo se vratiti na stazu, to je ostatak stare svijesti. Zato moramo ispraviti pogrešna uvjerenja i očistiti ih i nastaviti raditi, uskladiti se s pozitivnom namjerom, tako da naše kreacije lijepo izlaze.

Kad god osjećamo izazov, okrenimo ga i stvorimo iscjeljenje za nešto što prije nije bilo iscijeljeno. Sada se čistimo i krećemo naprijed u nevjerojatnom ritmu. Gajim velike nade za mjesto prema kojem idemo.

Danas postoji ogromna razlika u ljudima. Prije dvadeset godina više od polovice njih zatvorilo je srčane čakre. Tijekom proteklih deset godina postupno se to promijenilo, tako da više od polovice njih sada otvaraju srčane čakre. Ljudi počinju shvaćati da su oni tvorci vlastitog života i počinju duboko raditi s tom idejom. Svi smo odradili mnogo osobnog čišćenja.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Posljednjih nekoliko godina došlo je do još jedne značajne promjene: naše preuzimanje odgovornosti dovelo je do promjene u globalnoj obitelji i globalnoj svijesti. Sada ulazimo u fazu stvaranja grupe koja daje ogromnu moć procesu transformacije i stanja čovječanstva.

(Usput, porijeklo i razvoj Iscjeliteljske škole Barbare Brennan tijekom 14 godina postojanja, formirano je od informacija dobivenih kroz ova kanalizaranja.)

Barbara Brennan

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.