Pozivamo Vas na promotivni sat Kundalini yoge!

Lokacija: Ritam Zona, Gustava Krkleca 23
Vrijeme: 05.04.2019., 17-18.30h

Kundalini yoga je vrlo duboka, izazovna i drugačija, to je yoga svjesnosti, put (s)poznavanja sebe, pomaže nam biti prisutan u trenutku, sadašnjem trenutku.

atma.hr – 45

Koristi alate kao što su:

mantre (iscijeljujuće moćne vibracije)
mudre (iscijeljujući položaji prstiju/dlanova)
bandhe (mjesta posebne energetske moći u tijelu)
kriye (određen set vježbi s ciljem rada na određenom organu, tijelu, čakri, emociji…)
mentalne fokuse
različite tehnike disanja
meditacije…

Dinamikom vježbanja i disanja pokrećemo energije unutar sebe, aktiviramo svaku stanicu u tijelu te budimo našu Dušu i ostvarujemo prisni kontakt s njom.

Kundalini yoga ne forsira buđenje kundalini energije već potpomaže proces buđenja kundalini energije i priprema tijelo da samo dopusti, inicira taj proces buđenja kako bi iskusili svoju višu svijest. Kroz nju suptilno pomičemo svoje granice I istražujemo sve svoje mogućnosti i skrivene potencijale.

Prilagođena je apsolutnim početnicima, jednako kao i višegodišnjim vježbačima. Kažu da ju mogu raditi svi koji mogu DISATI! Svatko daje sve od sebe, istražuje svoje fizičke i mentalne mogućnosti i fokus. Tako da, dođite i pružite si priliku za osobni rast i napunite se lijepom energijom koja će Vas nadalje inspirirati.

„There is something more in Kundalini yoga then the exercises you do. It is the flow of energy. The fact is that without having your Kundalini awakened, your soul is not awakened.“

Yogi Bhajan

Vodi: Jagdeesh Kaur (Gloria)

atma.hr – 61
Više o učiteljici:

Svojom osobnošću i životnim odabirom želi u ljudima potaknuti buđenje energije i životnu strast.

Prvo iskustvo yoge dobiva prije desetak godina kroz “Yogu u svakodnevnom životu”.
Dolaskom Kundalini yoge u njen život, sve se mijenja u njoj i oko nje. Ušla je u jedan čarobni svijet u kojem se istovremeno izgubila i pronašla.

Prakticira Kundalini yogu 6 godina i uživa u konstantnom ronjenju kroz njene dubine. Pomogla joj je i pomaže joj na svim područjima života, na svim segmentima njenog bića. Iscijeljuje, izaziva, tjera na pomak, promjenu, rast.

Stručnu edukaciju i titulu KRI certificiranog instruktora Kundalini joge po učenju Yogi Bhajana završila je 2015.g., na prvom organiziranom TT-u u Hrvatskoj pod vodstvom Nirmal Singha, učitelja iz Beča.

Trenutno je na edukaciji u Sloveniji za Shakti dance® , Yogu plesa pod vodstvom same začetnice – Sare Avtar.

Yoga je izuzetan kanal koji pomaže njenim polaznicima i njoj osobno u osvještavanju svoje prave prirode, smanjenju stresa, boljem i lakšem suočavanju sa životnim izazovima, uspostavljanju dubokog mira, otvaranju srca, razvoju vitalnog tijela, čistog uma i budnog duha.

Piše kolumne za atma.hr i ima svoj youtube kanal:
https://atma.hr/author/jagdeesh/
https://www.youtube.com/channel/UC9ZEA1A3hTSBLxgCfSgsf9Q/videos?view_as=subscriber

Gloria Zácskai (Jagdeesh Kaur)
Certificirana instruktorica Kundalini yoge

Prijave na:
m: 095 863 5171
e: [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here