Prema modernoj znanosti, ako ste u potrazi za istinom o vašoj osobnosti – uključujući vaše prednosti, slabosti, sklonosti pa čak i talente – ne gledajte dalje od svoje dvije ruke.

Ruke su kao mapa vaše osobnosti. Ne samo da duljina prstiju i oblik noktiju otkriva vašu osobnost, već i uzorak otiska prsta, a iza analize tih otisaka stoji cijela znanost.

Nauka o dermatoglifima (proučavanje otisaka prstiju) osnovana je sredinom 1900 – ih od strane dr. Harold Cummins – a. Pregledom uzoraka na našim prstima, možemo otkriti dosta o sebi.

Budući da se naši otisci ne mijenjaju kako starimo, puno toga možemo naučiti o djeci ako promotrimo njihove male prste.

Analizirajući njihove otiske, roditelji mogu prilagoditi svoj pristup svakom pojedinom djetetu, kako bi mu pomogli da razvije svoj puni potencijal.

Što vaši otisci prstiju govore o vama?

Slažete li se s onim što vaši otisci otkrivaju?

Javite nam u komentarima ispod i podijelite!

Okrenite dlan desne ruke prema sebi i pažljivo promotrite otiske prstiju na desnoj ruci. Koji uzorak je najuočljiviji na svim prstima? Usporedite ga s numeriranim slikama otisaka ispod.

S kojim uzorkom na slici se vaš otisak prsta najviše podudara?

Zapamtite svoj broj.

Responsive text-61
0_all-600x1511

Kliknite na stranicu broj 2 za analizu!

1
2
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 14.06.2017.
Slijedeća objavaStrah od podsvijesti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.