ThetaHealing® tretmani

Jeste li čuli za Theta iscjeljivanje? Moćna tehnika kojom se mogu poboljšati vanjske životne
okolnosti kroz rad na našem unutarnjem svijetu.

Zašto doći na tretman ThetaHealing®-a? Kako mi i u kojim situacijama može tretman pomoći?

atma.hr – 45

PRONALAZAK PARTNERA

Ponekad traženje kompatibilnog partnera može baciti u krajnji očaj ili usamljenost. Duboka čežnja za ljubavlju nas ipak vuče da se povežemo.

Kad istinski zavolite sebe i budete u miru sa sobom i ne treba vam itko, onda je pronaći partnera lagana stvar. Kad vam treba netko pokraj vas, nikako da se nađe. To je jedan od paradoksa ovog svemira kojeg bi se najradije ponekad riješili.

Ipak, postoji rješenje.

ThetaHealing® metoda se može upotrijebiti da se kroz theta tretmane nadogradite kao osoba, da dođete u balans emocionalno i mentalno. Da postanete funkcionalni kao partner. Ne samo da tražite nekog tko je za vas, nego da postanete osoba za nekoga.

Želite li srodnu dušu u vašem životu? Često nas strahovi od takve veze blokiraju da imamo vezu i partnera kakvog zaslužujemo.

Isprobajte tretmane ThetaHealing®-a i pridružite se milijunima ljudi diljem svijeta koji su si pomogli u ljubavi korištenjem theta moždanih valova.

Možda će biti potrebno vratiti se u djetinjstvo i reprogramirati u vašoj podsvijesti sliku veze vaših roditelja ili situacije u ljubavi koje ste vi osobno proživjeli.

Cijena tretmana: od 300 do 400 kn (ovisno o terapeutu)
Vrijeme trajanja: 30 – 60 minuta
Lokacije: Zagreb i Rijeka uživo, ostatak svijeta telefonski/Skype/Viber/Facebook/WhatsApp
Izaberite svog terapeuta ovdje: http://www.thetacentar.com/tretmani/