Prosinac 2018. godine numerološki je u simbolici broja 5. To je mjesec kompletiranja i ostavljanja prošlosti iza sebe. Mistični broj 555 je broj sudbinskih promjena i božanskog upliva u tokove događaja. Ovo je vrijeme božićnih čuda, vrijeme u kojem trebamo vjerovati u univerzum ili već neku višu silu.

Uvijek govori dobro o drugima…
Prosinac 2018. godine numerološki je u simbolici broja 5. Broj 5 je broj Merkura, simbol kompletnog čovjeka (glava, dvije ruke i dvije noge).

Prosinac je mjesec kompletiranja i ostavljanja prošlosti iza sebe. Mistični broj 555 je broj sudbinskih promjena i božanskog upliva u tokove događaja. Ovo je vrijeme božićnih čuda, vrijeme u kojem trebamo vjerovati u univerzum ili već neku višu silu.

Obratite pažnju na vaše ponašanje ovih dana. Vjerojatno ste razdražljivi i svi i sve vas nervira. Zastanite na trenutak i preispitajte svoje riječi i svoja djela. P

onekad u drugima vidimo i osuđujemo ono na što sami nismo ponosni. U trenutku kada priznate sebi da ta crta postoji u vama, vi imate sposobnost da je promijenite.

A prosinac je odličan mjesec da se posvetite tome.

Ne vjeruj svemu što misliš…

A što je s nadolazećom 2019. godinom?

Astrološki, ona će svakako biti obilježena Jupiterom u znaku Strijelca. Numerološki, u zbroju daje broj 12, odnosno 3, što je opet broj Jupitera.

Godina ekspanzije i novih mogućnosti. Ali te mogućnosti će se ostvariti samo ako se potrudite.

Morate naučiti reći “ne” ljudima i situacijama koji vas ne podržavaju i usporavaju na vašem putu. Nemojte raditi neke stvari iz sažaljenja ili grizodušja, jer time kreirate prezir i prema sebi i prema drugima.

Ne trebate se osjećati krivima ako slijedite svoje snove i uvjerenja. Kada stvari postanu preteške, kada se osjećate potpuno iscrpljeno, zastanite, promijenite fokus i usmjerite svoju energiju na one stvari u kojima istinski uživate.

Budite hrabri i imajte vjere, i sve će se uvijek završiti u vašu korist.

Miloš Tomić

Uvijek govori dobro o drugima…
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.