„Iz perspektive uzašlih Majstora, Wesak je najveći događaj na našem planetu s najvećim utjecajem na ljudsku rasu. To je vrijeme ogromnih blagoslova za učenike, inicijante i novu grupu svjetskih služitelja koji s ceremonije Wesaka odlaze s obnovljenom snagom za služenje u svijetu.“ – dr. Joshua David Stone

atma.hr – 45

Wesak, Buda Purnima ili Budin rođendan, svake godine za punog mjeseca u Biku, vrijeme je velikog priliva duhovnih energija na Zemlju. Uzašli Majstori na unutarnjem planu Wesak smatraju najsvetijim danom u godini, kada se u dolini Wesak na Himalajama okupi jedan milijun uzašlih Majstora, na unutarnjem i na vanjskom planu s nebeskim bićima, kako bi sudjelovali u ovoj svetoj ceremoniji.

Proslava Wesaka je događaj sinteze, susret Istoka i Zapada, na kojem se okupljaju duhovni radnici iz svih religija, iz svih duhovnih putova i od svih duhovnih učitelja, da u duhovnom prijateljstvu i zajedništvu, demonstriraju jedinstvo svih putova do Boga, te kao grupa formiraju grupnu svijest i služe kao prijenosnik kozmičkih energija i duhovnih aktivacija na sve prisutne i na Zemlju.

Proslave Wesaka u Zagrebu i Splitu održavamo od 2004. godine, a program ovogodišnje proslave sastoji se od meditacija za aktiviranje uzašašća, meditacije s ceremonijom Wesaka u dolini Wesak na Himalajama i još nekoliko iznenađenja.

Pridružite nam se da zajedno proslavimo Wesak 2019!

Namaste!

Put Uzašašća / www.facebook.com/put.uzasasca

Kristina i Željko Rađa

atma.hr – 45

PROSLAVA U ZAGREBU

ADRESA: Kod prijave

DATUM I VRIJEME:

17. svibnja 2019., od 9:30 -13:00 h

INFO, CIJENA I PRIJAVA:

Gsm: 091 9526 145, Kristina

PROSLAVA U SPLITU

ADRESA: Kod prijave

DATUM I VRIJEME

20. svibnja 2019., 19:00 -22:00 h

INFO, CIJENA I PRIJAVA:

Gsm: 091 9526 145, Kristina


Za knjige, priručnike i dopisne tečajeve dr. Joshue Davida Stonea na hrvatskom jeziku pogledajte:

https://www.facebook.com/put.uzasasca/posts/990342767800615

Prema programu rada I AM University-a / Sveučilišta JA JESAM, obrazovne institucije za duhovni i psihološki razvoj, od 2003. godine vodimo satove za uzašašće, meditacije za aktiviranje uzašašća, proslave Wesaka u Zagrebu i Splitu, internetske stranice (www.iamucroatia.com, www.uzasasce.com, www.uzasasce.eu.pn), energetska čišćenja s uzašlim Majstorima te prevodimo dopisne tečajeve (Kako postati prosvijetljeni uzašli majstor…), priručnike (Sedmogodišnji dnevni planer za potpunu transformaciju), brojne knjige iz zbirke (40 knjiga) Enciklopedije duhovnog puta: Psihologija duše itd. te ostale nastavne materijale dr. Joshua Davida Stonea, osnivača I AM University-a.

Za više informacija: https://www.facebook.com/put.uzasasca/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here