Približava nam se izuzetan događaj koji će biti u Ljubljani od 24.06 do 01.07.2018 . Izuzetna I božanstvena dr. Inna Jarovajeva nakon dvije godine dolazi opet u Sloveniju raditi zajedno sa nama. I ovaj put održati će vrhunski seminar po učenju dr. Grigoria Grabavoja. Vršiti će sa ljudima i individualne konzultacije. Ali ovaj put ,kao predsjednik društvene udruge Valeologa,održati će i konferenciju, da nam donese i prezentira nova znanja koja su usmjerena na zdravlje čovjeka. Konferencija predstavlja prvi korak u objedinjavanju javnog i privatnog, gospodarskog i obrazovnog interesa u uspostavi drugačijeg, suvremenijeg, konstruktivnijeg obrazovanja u smjeru zdravlja od onog koje danas imamo, a koje će pokretati mehanizme gospodarskog rasta i u održivoj mjeri zadovoljavati potrebe tržišta rada, istovremeno stvarajući nova znanja i otvarajući nove prostore za njihovu primjenu na opću dobrobit društvene zajednice

Prvi put u Europi, direktno u Ljubljanu stiže smjer nove medicine-medicina zdravlja- VALEOLOGIJA – koja osim higijene i biologije, uključuje načela netradicionalne medicine, filozofskog i duhovnog učenja. Teoretski i na naučnoj bazi razvijen je suvremeni koncept o zdravlju, koji predstavlja naučna postignuća u oblasti: kvantne fizike, neurobiologije, holografskog modela svijesti,strukturne organizacije čovjeka, duhovnosti, osnove svjesnog zdravlja, sistem upravljanja i samoupravljanja zdravljem.

Svečani događaj počinje u nedjelju 24.06. sa besplatnim predavanjem o veleologiji i njenim dostignućima. Iznajmili smo veliku svečanu salu u centru grada, kako bi sto više ljudi prisustvovalo na ovoj velikoj konferenciji Zdravlja..Veliki učitelji iz prošlosti nisu uzalud tvrdili da su tjelesno, duhovno i mentalno zdravlje jesu jedno te isto. Stres kao glavni uzrok slabljenja imuniteta zanemaren je faktor u klasičnoj medicini. Isto tako klasični medicinski aparati za dijagnostiku upravo ugrožavaju naše fizičko tijelo i usmjereni su na samo jedan organ ili dio tijela. Inna će nam prezentirati najnovije programe Bio-medicinske aparature koja nije štetna za čovjeka te daje potpunu sliku organa i  cijelih sistema u vašem  organizmu, sa različitih aspekata. Medicinski dijagnostički kompleks (MAC) „Medbioteh” – bez premca razvijen, dizajniran za pružanje informacija o zdravstvenom stanju na osnovu elektro-dijagnostike metodom bio-rezonance. Nove tehnologije koje se koristimo, u mnogim slučajevima nadilaze mogućnosti, metode ultrazvuka, endoskopske i radiološke dijagnostike Upravo, nova medicina bazirana na dijagnostici tijela bezopasnim putem, u sebi ima integrirane programe i za liječenje i poboljšanje općeg stanja organizma na individualnoj razini pojedinca. Mogućnosti nove dijagnostike prezentirati ćemo na ljudima iz publike pa možda upravo vi budete jedan od njih. Stoga, dođite na besplatno predavanje kako bi ste među prvima saznali nove mogućnosti najnovije medicine. Ako želite rezervirati vaše mjesto na predavanju, na vrijeme ispunite prijavnicu na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1ETXJtP2HLIaRBkO-VNnNOs7gs2z-qyh4T0dbkGXwA3I/viewform?ts=5b179cdc&edit_requested=true

Nakon besplatnog predavanja i pauze, nastavljamo sa seminarom po učenju dr. Grigoria Grabavoja. Tema je „Ljubav kao temelj Svijeta Vječnosti“. Ljubav jeste ona esencija u nama koju želimo novim informativnim prostranstvima proširiti a našim zajedničkim radom produbiti. Ljubav, ona je svuda i uvijek, smatra se sistemom koji čini temelj Svijeta. Kada se u liječenju koristi ona struktura koju je Bog pokazao kao „ Stvaranje Čovjeka Ljubavlju“ dolazi se do potpunih rezultata.

Aura

Dr. Jarovaja  u učenju je dr. G. Grabavoia  preko 15 godina. Osim što vrsno poznaje i prenosi učenje, na njenim seminarima dokazano imamo i rezultat. Osobno sam pratila njen rad sa klijentima zadnjih godina. Učesnici seminara imaju puno bolju auru, i to već nakon dan dva rada sa njom. Na Bosanskim piramidama u augustu prošle godine, mjerili smo učesnicima sedmodnevnih radionica auru, prvi i zadnji dan. Aura je grupi od nas 28, narasla u prosjeku za 50 %. Mnogi od nas su kući otišli sa hiperaurom i zacijeljenim supitilnim povredama. Grlena čakra, glavna za komunikaciju i uspješnu materijalizaciju u grupi je porasla u prosjeku za 58%. Inna je uvijek jednostavna,opuštena i vesela. Uvijek nam daje izuzetne stvaralačke informacije koje na nas poticajno utječu još dugo, nakon susreta sa njom.  Biti uz nju ne samo da je ugodno već i kako sam na početku navela – blagoslov.

Innu zovemo – Sveznajuća Duša, na seminaru će nam dati i dodatak- tehnologije Jasnoviđenja i Jasnoznanja kako bi i mi vježbali i razvijali se u tom smjeru.

Marina i Inna

25.06 i 26.06.2018 – Individualne konzultacije sa Dr. Innom Jarovajom
Dr.Inna Jarovaja – Ona je potpuno jasnovida i može da vidi predodređenje vaše Duše. Svakom čovjeku može da vidi prethodne živote i kroz tu prizmu vidi uzrok, posljedicu i rješenje svih vaših događaja i problema (zadataka). Konzultacije se obavljaju uživo i preko Skype-a. Dr. Jarovaja radi individualne konzultacije bez slika, samo na osnovu imena!

Na seminaru u Opatiji 2017, Inna nam objasnila: „Osim Jasnoviđenja, postoji i tamno viđenje. To čine osobe koje predviđaju i vide, ali su na niskoj vibraciji. Tvorac je nama stvorio više puteva! Takve osobe vide samo jedan vaš put, izgovaraju ga i fiksiraju u prostranstvu.“

Inna će ponijeti i specijalni uređaj za mjerenje auričnog polja, te po vašoj želji isprintati vam vaše stanje i objasniti ono što vas zanima.
Više o uređaju pogledajte na videu
https://www.youtube.com/watch?v=tDpSbumRjL0

Od 27.06-01.07.2018 Škola Valeologije

Tijekom tečaja svih 5 dana imati ćete psihofizičke treninge, meditacije, relaksacije i autotreninge, te će se pratiti vaše duhovno, psihičko i fizičko zdravlje, kroz testove i ankete (testovi opažanja, zamišljanja, memorije, psihološke izdržljivosti). Učiti ćemo i raditi tehnike savladavanja stresa, kako bi ste naučili da sa novim znanjima pobijedite glavnu bolesti današnjice kod vas i oko vas u vašem okruženju.Biti ćete osposobljeni za rad sa klijentima i grupama, naučiti koristiti najnovije biomedicinske aparate i programe. Nakon završenog tečaja mogućnost narudžbe aparata sa željenim programima za rad. Naknadno je moguće i nadograditi programe sa dodatnim funkcijama.  Program za konzultanta Valeologije  obuhvaća testove i dosta praktičnog rada , te je iz tih razloga grupa je ograničena na 35 učesnika.

Osnove valeološke škole

27.06.
9:00h Uvod
10:30 Uvod u valeološki dnevnik, voditi ćete dnevnik tijekom 5 dana  kako bi se vidio vaš lični napredak
12:00 Ručak
13:00 Praktični dio: Izračunavanje adaptacionog potencijala svakog od vas, mjerenje vaših aura, testovi i ankete
16:30 Obuka da Tehnologijma Nove Svijesti normirate i održite kvalitetu psiho-emotivnog zdravlja i naučite upravljati događajima života (primjena tehnologija dr. Grigoria Grabovoja)

28.06.
9:00 Jasnoviđenje – opća informacija
10:30 Rad sa ramkom (vrsta viska), kako bi znali odrediti stanje organizma i patogenih zona, te ostale tehnike dobivanja informacija
12:00 Ručak
13:00 Čajna meditacija- kako bi ste harmonizirali svi sve energetske centre, tehnikom kroz ispijanje sedam vrsta čajeva, otvaramo sedam čakri, te obuka za daljnji rad sa grupama
15:00 Teorija G.Grabavoia- Upravljanje i harmonizacija odnosa

29.06
09 :00 – Obuka tehnikama masaže po točkama akupunkture
12:00 Ručak
13:00 Osnove fitoterapije, aromaterapije, terapije poludragim kamenjem
15:00 Teoretsko i praktično upoznavanje sa kulturom valeološke ishrane sa elementima ayurvedske kulture
16:00 Upoznavanje sa mogućnostima korištenja plesa, igre i pjevanja da bi se poboljšalo psiho-emotivno i duhovno stanje.
17:00 Obuka da različitim treninzima naučite razviti duhovnost kod djece i odraslih.

Specijalizacija za konzultanta Valeologije

30.06
9:00- Upoznavanje sa suvremenim mogućnostima, motoring fizičkog, psihičkog, duhovnog stanja zdravlja primjenom različitih pribora i aparata.
12:00 Pauza
13-18 h obuka mjerenja aparatima( Po metodi amplitudne rezonance aparat mjeri sve organe i sisteme, dijagnosticira i uklanja parazite, viruse, mjeri vitamine,toksine,opijate, homeopatiju, hemotoksikaciju, metoda „Žive kapljice krvi“, alergene, psihofizička testiranja boja, geometrije, neverbalni testovi, testiranje hrane i lijekova, itd)

01.07
09:00 – Upoznavanje sa mogućnostima primene valeoloških znanja i stvaranje valeoloških centara, valeoloških klubova, valeoloških studija, valeološkog turizma.
10:30 Formiranje nove realnosti – industrija zdravlja.
12:00 Pauza
13-18 h obuka mjerenja aparatima

Seminar u Umagu

Seminare i predavanja drži: doktor filozofije i valeologije, doktor filozofije upravljanja i informatizacije, akademik Međunarodne akademije bioenergetskih tehnologija, akademik Međunarodne akademije za informatizaciju, Akademije za informatizaciju u gradu Podoliji. Imena II Juzvishina, član Udruženja valeologa Ukrajine, predsjednik društvene organizacije “Valeolog”, valeolog-pedagog Jarovaja Ina Vladimirovna.

Svi polaznici koji završe školu dobiti će certifikat i mogućnost kupnje dijagnostičkih aparata i pribora.

1.dio – Osnove valeološke škole
27.06 -29.06.2018. 250 eura

2.dio – Specijalizacija za konzultanta valeologije
30.06. – 01.07.2018. 200 eura

Za rane prijave do 12.06. popust na školu Valeologije-umjesto 450 e – 420 e (ograničeno na 40 učesnika)

Za rane prijave na seminar “Ljubav kao temelj Svijeta Vječnosti” do 12.06 umjesto 35 e – 30 e (promocijski seminar za širu masu da se upoznaju sa učenjem, samo ovaj put umjesto 100 eura, cijena je 35 eura + popust na rane prijave)

Za prijavu ispunite prijavnicu sa svim podacima.

https://docs.google.com/forms/d/1ETXJtP2HLIaRBkO-VNnNOs7gs2z-qyh4T0dbkGXwA3I/viewform?ts=5b179cdc&edit_requested=true

 

PROGRAM:

24.06.2018  – Gostilna Pečarić,  Pod Jezom 47, Ljubljana (slo prevod)

od 10:00 -12:00 h Velika svečana konferencja: Valeolologija  i prezentacija najnovijih tehnoloških  dostignuća i aparata za dijagnostiku i liječenje – besplatnan ulaz

od 13:00-18:00 h Seminar po učenju Dr. Grigorija Grabavoja : Ljubav kao temelj Svijeta Vječnosti + Inna će nam dati tehnologije Jasnoviđenja i Jasnoznanja, kako bi smo to vježbali i razvijali  –  promocijska cijena seminara samo 35 eura umjesto 100 e

25.06. i 26.06.2018. Individualne konzultacije sa Dr. Innom Jarovajom – 80 e 1/h (slo ili hr prevod)

27.06-01.07.2018  Hotel Park- Urban& Green, Tabor 9, Ljubljana (od 09:00-18:00 h) (hr prevod, uz prisustvo slovenskog prevodioca)

Informacije na [email protected] ili telefon 00385/98 20 30 18