Foto: pixabay.com

Prvi retrogradni planet u 2021. godini je retrogradni Merkur u znaku Vodenjaka od 30.01. do 21.02. Na početku svoje vladavine, ovaj retrogradni Merkur prvo će vas inspirirati, a zatim odvesti u polje neizvjesnosti i nesigurnosti. Važne odluke odložite za kraj veljače/februara kada Merkur krene direktno. Budite iskreni i otvoreni, ma koliko istina bila bolna donijet će više blagodati nego laž.

atma.hr – 78
Retrogradno kretanje planeta podrazumijeva njihovo kretanje unazad, a ovaj aspekt najčešće donosi neprilike, prepreke, izazove, povratak sjena iz prošlosti i neželjene vibracije.

Važno je da u retrogradnom periodu usporimo korak i ponovo procijenimo put kojim hodamo.

Retrogradna faza planeta odvija se u ciklusima – za svaki planet kretanje je drugačije, a najsnažniji utjecaj ima Merkur u retrogradnoj fazi.

Nemojte se iznenaditi ako u retrogradnom periodu postanete osjetljiviji, stidljiviji i nesigurniji. To je period koji nas testira, ali istovremeno i uči važnim životnim lekcijama na teži način.

Prvi retrogradni planet u 2021. godini je retrogradni Merkur u znaku Vodenjaka od 30.01. do 21.02.

atma.hr – 75Na početku svoje vladavine, ovaj retrogradni Merkur prvo će vas inspirirati, a zatim odvesti u polje neizvjesnosti i nesigurnosti.

Očekuju vas poteškoće u iskazivanju osjećaja, moguće su i uloge žrtve, a životne situacije počinju se sve teže kontrolirati.

Moguće je da ćete se željeti osamiti i povući u svijet vlastitih misli.

Očekuju vas teškoće i strahovi kada je riječ o poslu i novcu, ali ne odustajte od svojih ciljeva!

Astrolozi preporučuju da u ovom periodu ne kupujete telefone, računala, TV ili kućne aparate, jer su moguće komplikacije i kvarovi u polju tehnologije.

atma.hr – 39

Također, važne odluke odložite za kraj veljače/februara kada Merkur krene direktno.

Budite oprezni – tajne možete gurnuti pod tepih, ali one će se ubrzo pojaviti na površini.

Zato budite iskreni i otvoreni, ma koliko istina bila bolna donijet će više blagodati nego laž.

lovesensa

111 AKAŠA

Otvaranje Akaša zapisa

Upoznajte svoje Čuvare zapisa i otkrijte svrhu svoje duše

U ovom vodiču, Maureen St. Germain nam nudi precizne instrukcije, objašnjavajući kako se povezati sa svojim vlastitim Čuvarima zapisa, dobiti pristup Akaša zapisima te spoznati svrhu svoje duše. Akaša zapisi su golemo područje energetskih utisaka poput knjižnice, živo vibrirajuće polje koje pohranjuje sve moguće budućnosti, sadašnjost i prošlost. Kada vaša duša započne sa svojim životnim iskustvom, otpušta se polje energije koje bilježi svaku misao, riječ, postupak, želju i emociju.

Rad sa Čuvarima zapisa i samim zapisima neće samo riješiti vaše svakodnevne probleme, već će podići vašu duhovnost na novu razinu i vi ćete postići višu razinu svijesti. Vaš rad u Akaša zapisima pomaže Uzašašću Zemlje.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here