Vjerujem da svima dođe trenutak u životu u kojem shvatite da niste zadovoljni sami sa sobom i da način na koji rješavate probleme koji vas muče nisu u vašem najboljem interesu odnosno događaju vam se bolne ali i ponavljajuće situacije u međuljudskim odnosima – sve su to znaci da je baš vrijeme da započnete s promjenama.

Snažan način osobne promjene je i psihoterapija. Psihoterapija je namijenjena baš svakoj osobi koja osjeća da pati i da joj je potrebna pomoć. Cilj psihoterapije je promjena i to takva promjena zbog koje ćete se osjećati bolje, zadovoljnije, sretnije, slobodnije, kreativnije, spontanije, biti ćete sigurniji u sebe a razviti ćete i veći osjećaj kontrole nad sobom.

Kako dolazi do promjene u psihoterapiji? Do promjene u psihoterapiji dolazi kroz odnos s psihoterapeutom. Taj odnos je izrazito povjerljiv, emocionalno bogat i plodan, međusobno jako podržavajući, odnos koji je siguran i koji čini mogućim sve promjene na koje ste spremni. Često ćete u psihoterapiji prepoznati po prvi puta neke vaše jake kvalitete ili nove talente, prepoznati ćete snagu koju imate, po prvi puta ćete otvoreno pričati o emocijama o kojima niste nikad nikome pričali, a moći ćete proraditi i traume koje nosite u sebi i koje vas jako bole a kojima često nitko ništa ne zna.

Vaša odluka da potražite psihoterapijsku pomoć pokazuje da ste odgovorni prema sebi i da ste odlučili rasti i razvijati se i da ste spremni unijeti važne i dobre promjene u svoj život i u odnose s Vama važnim osobama.

Uz redovnu individualnu psihoterapiju, nudim Vam dva posebno povoljna programa psihoterapije koji su napravljeni po uzoru na slične projekte u Velikoj Britaniji, a teže tome da psihoterapija postane dostupnija sve većem broju ljudi.

1.) Program grupne psihoterapije:
Grupa ide svaki tjedan, znači ukupno 8 sati terapije mjesečno. Mjesečna članarina u grupi je ukupno 250 kn. Termin održavanja je petak od 19 do 21 sat.
Važno je napomenuti da je grupa sigurno i intimno mjesto na kojemu možete i primiti i dati potporu te pružiti i dobiti suosjećanje i razumijevanje.

2.) Program kratke individualne psihoterapije putem Skype-a. Prema tom programu seanse se održavaju putem Skypa, preporučena učestalost seansi je jednom tjedno ili jednom svaka dva tjedna, ukupno trajanje kratke psihoterapije je 12 seansi, a cijena je 100kn po seansi, plaćate svaku seansu posebno.
Sve ostale dodatne informacije vezane uz psihoterapiju možete dobiti
na broj mob.: 091/ 570 67 84 ili na mail: [email protected]

Možete pratiti novosti i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/psihoterapijams/
Mjesto održavanja : Zagreb, Bleiweisova ulica.

O meni: Imam devet godina psihoterapijskog iskustva. Zavrsio sam petogodišnju edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema programu certificiranom od strane Federation of European Psychodrama Training Organisations i European Association for Psychotherapy. Dodatna usavršavanja iz različitih psihoterapijskih pravaca kao što su: psihoanaliza, grupna analiza, transakcijska analiza, art terapija, psihoterapija plesom i pokretom te bodywork psihoterapija.

Prethodna objavaYoni mudra za koncentraciju: Položaj prstiju koji odmah smiruje i vraća u ravnotežu!
Slijedeća objavaRitam i glazba – puls Svemira – radionica i predavanje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.