Vjerujem da svima dođe trenutak u životu u kojem shvatite da niste zadovoljni sami sa sobom i da način na koji rješavate probleme koji vas muče nisu u vašem najboljem interesu odnosno događaju vam se bolne ali i ponavljajuće situacije u međuljudskim odnosima – sve su to znaci da je baš vrijeme da započnete s promjenama.

Snažan način osobne promjene je i psihoterapija. Psihoterapija je namijenjena baš svakoj osobi koja osjeća da pati i da joj je potrebna pomoć. Cilj psihoterapije je promjena i to takva promjena zbog koje ćete se osjećati zadovoljniji, sretniji, slobodniji, kreativniji, spontaniji, sigurniji u sebe, a razviti ćete i veći osjećaj kontrole nad samim sobom. Kako dolazi do promjene u psihoterapiji? Do promjene u psihoterapiji dolazi kroz odnos s psihoterapeutom. Psihoterapija je, za mene, odnos koji je intiman, emocionalno bogat i plodan, međusobno jako podržavajući, odnos koji je siguran i koji čini mogućim sve promjene na koje ste spremni. Često ćete u psihoterapiji prepoznati po prvi puta neke vaše jake kvalitete ili nove talente, prepoznati ćete snagu koju imate, po prvi puta ćete otvoreno pričati o emocijama o kojima niste nikad nikome pričali, a moći ćete proraditi i traume koje nosite u sebi i koje vas jako bole a kojima često nitko ništa ne zna.

Vaša odluka da potražite psihoterapijsku pomoć pokazuje da ste odgovorni prema sebi i da ste odlučili rasti i razvijati se i da ste spremni unijeti važne i dobre promjene u svoj život i u odnose s Vama važnim osobama. Nemojte nikad zaboraviti da imate tu moć da se promjenite, da promjene nisu opasne, a da bi postigli ono što želite – morate, morate se promijeniti.

Uz individualnu i grupnu psihoterapiju nudim Vam i povoljan program kratke individualne psihoterapije putem Skype-a. Prema tom programu seanse bi se održavale putem Skypa, preporučena učestalost seansi je jednom tjedno ili jednom svaka dva tjedna, ukupno trajanje kratke psihoterapije je 10 seansi, a cijena je 100kn po seansi, plaćate svaku seansu posebno.

Sve ostale dodatne informacije vezane uz psihoterapiju možete dobiti
na broj mob.: 091/ 570 67 84 ili na mail: [email protected]
Možete pratiti novosti i na mojoj web stranici: www.psihaterapija.com.hr
Mjesto održavanja : Zagreb, Bleiweisova ulica.

O meni: Imam devet godina iskustva u psihoterapiji. Zavrsio sam petogodišnju edukaciju za psihodramskog psihoterapeuta pri Institutu za psihodramu prema programu certificiranom od strane Federation of European Psychodrama Training Organisations i European Association for Psychotherapy. Dodatna usavršavanja iz različitih psihoterapijskih pravaca kao što su: psihoanaliza, grupna analiza, transakcijska analiza, art terapija, psihoterapija plesom i pokretom te bodywork psihoterapija.