Foto: pixabay.com

Posljednji pun Mjesec u 2021. događa se 19.12., a ubrzo nakon ovog punog Mjeseca, Venera kreće retrogradno. Koristite ovu prekrasnu energiju da proširite dimenzije svog uma i da vidite stvari iz šire i svjetlije perspektive. Rješenja koja tražite postat će vidljiva, samo trebate imati otvoren um i vjerovati. Budući da je posljednji pun Mjesec u godini, također je dobro vrijeme da odbacite sve ono što više ne želite nositi sa sobom u novu godinu. Kako ovaj pun Mjesec pada u Blizancima, gledanje na stvari i iz ljudske perspektive i iz perspektive duha bit će naš vodič.

atma.hr – 78
Posljednji pun Mjesec u 2021. pada 19. prosinca/decembra na 27. stupnju Blizanaca. Energije će vjerojatno biti moćne i čak se mogu osjećati kao da nisu s ovog svijeta. Pod ovom mjesečevom energijom, možemo otključati novo i više stanje svijesti.

Pun Mjesec ima način da izvuče stvari iz nas. To je vrhunac lunarnog ciklusa i ima tendenciju dovesti stvari do vrhunca i u našim životima.

Što god nam se događalo za vrijeme pomrčine, sada bi se moglo potpuno rasvijetliti, omogućujući nam da jasno vidimo stvari. Jupiter, planet ekspanzije i obilja, također je vrlo aktivan pod ovim punim Mjesecom.

Kako se naša perspektiva širi, možemo se otvoriti za više mogućnosti, više rješenja i bolje načine gledanja na stvari.

Koristite ovu prekrasnu energiju punog Mjeseca da proširite dimenzije svog uma i da vidite stvari iz šire i svjetlije perspektive. Znajte da ovaj pun Mjesec obasjava rješenja koja tražite, samo trebate imati otvoren um i vjerovati.

Budući da je posljednji pun Mjesec u godini, također je dobro vrijeme da odbacite sve ono što više ne želite nositi sa sobom u novu godinu.

Dok pun Mjesec u Blizancima donosi jake energije, na kozmičkom nebu se spremaju i drugi događaji koji bi također mogli utjecati na ono što doživljavamo u ovom trenutku.

Ubrzo nakon ovog punog Mjeseca, Venera kreće retrogradno.

atma.hr – 52
Retrogradna Venera može pokrenuti stvari koje se odnose na srce i odnose u našim životima. Ti odnosi nisu samo s drugima, već i naš odnos s novcem i stvarima koje cijenimo.

Kako se Venera nalazi blizu Plutona, koji je planet moći, možda ćemo pronaći novi osjećaj širenja moći unutar našeg srčanog centra. Možda se čak budemo osjećali više osnaženim da donosimo odluke vođene srcem.

Alternativno, također možemo otkriti da ova dinamika Venera-Pluton ističe gdje trebamo pronaći više ravnoteže u našim odnosima s drugima.

Ova energija također može razotkriti borbu za moć u našim odnosima i gdje trebamo vratiti kontrolu.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

Uz energiju Venere i Plutona, imamo Saturn i Uran koji se spremaju formirati svoj treći i posljednji kvadrat za ovu godinu.

Dok Saturn i Uran igraju ovaj ples tijekom cijele godine, pod ovim punim Mjesecom možda osjećamo kumulativne učinke ove energije.

To se može manifestirati kao osjećaj povlačenja između slobode i granica, ali i nemir kada je u pitanju pristup nečemu.

Saturn želi da slijedimo pravila i budemo usklađeni, dok Uran želi da razmišljamo izvan okvira i radimo drugačije. Saturn predstavlja prošlost, dok Uran predstavlja budućnost.

Kako bismo uravnotežili ove energije u našim životima, moramo priznati lekcije i mudrost naše prošlosti, ali sada se veselimo budućnosti i novim mogućnostima koje mogu biti pred nama.

atma.hr – 52
Možda ćemo također morati zauzeti novi i inovativni pristup nekim od starih i zastarjelih radnji koje smo poduzeli.

Pod ovim punim Mjesecom razmislite kako se možete riješiti prošlih navika, misli i stavova koji vas sprječavaju da se osjećate slobodnim i da izrazite svoje najistinitije ja.

Kako ovaj pun Mjesec pada u Blizancima, gledanje na stvari i iz ljudske perspektive i iz perspektive duha bit će naš vodič.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić