Image by Freepik

Pun Mjesec u znaku Djevice događa se 7. ožujka/marta u 13:40h. Malo nakon pojave punog Mjeseca, Saturn prelazi u Ribe i priprema nas za nove karmičke lekcije. Toliko se toga sprema pod ovim punim Mjesecom da se čini da je sve moguće! Ovaj pun Mjesec najviše će utjecati na Ribe, Djevice, Blizance i Strijelce.

atma.hr – 52
Ožujak/mart je moćan mjesec i donosi neke od najvećih i najznačajnijih kozmičkih događaja u godini. Do kraja mjeseca vjerojatno ćemo se suočiti s promjenom, iscjeljenjem i prihvaćanjem novih prilika.

Kako bi nas pripremio za sve ove kozmičke događaje, puni Mjesec koji se događa 7. ožujka/marta bit će naš svjetionik, naša vodilja. On nam donosi točno ono što nam je potrebno u ovoj fazi evolucije naše duše, pomoć i podršku da prebrodimo sve što nam ovaj mjesec predodređuje.

Toliko se toga sprema pod ovim punim Mjesecom da se čini da je sve moguće, stoga poštujte svoje potrebe i obratite pozornost na ono što vaš um, tijelo i duša pokušavaju podijeliti.

Zdravlje i iscjeljenje također mogu biti teme oko ovog punog Mjeseca. Prekrasna energija Djevice potiče nas da se okrenemo svojoj unutarnjoj mudrosti, vjerujemo svojoj intuiciji i tražimo vodstvo i podršku od majke Zemlje u obliku svježeg zraka, sunca, vode, bilja i prehrane.

Kiron i Jupiter također su vrlo aktivni pod ovim punim Mjesecom, pojačavajući iscjeljujuću energiju koja se nudi.

Ova kombinacija planetarne energije može donijeti čudesna iscjeljenja i odgovore na sve molitve za iscjeljenje. Međutim, također može iznijeti rane na površinu s kojima se treba pozabaviti.

Slušajte svoju intuiciju, slijedite svoju unutarnju mudrost i znajte da će svako putovanje iscjeljenja inspirirano ovim punim Mjesecom otključati dublji i viši potencijal u vama.

atma.hr – 52
Ovo je vrijeme kada je briga o sebi najvažnija. Što se više možemo brinuti o vlastitim potrebama, to ćemo se više kretati u skladu s ovim punim Mjesecom.

Također možemo osjetiti želju da očistimo nered, uređujemo svoje prostore i učinimo ih jačim odrazom osobe koja postajemo. Stvaranje sigurnog prostora koji potiče vašu kreativnost i produktivnost moćan je način korištenja ove energije punog Mjeseca.

Obratite pozornost na to gdje se osjećate pozvanim pod ovim punim Mjesecom. Osjećate li da vam je potreban odmor, oslobađanje ili nove prilike? Osjećate li se vođenim da uđete unutra i umirite se ili da iznesete sebe i svoje kreacije u svijet?

Pod svjetlom Mjeseca, provjerite možete li na svoje putovanje iscjeljenja gledati ne kao na slabost ili neugodnost, već kao na putovanje do veće mudrosti i razumijevanja koje može otvoriti nove strasti, svrhe i životne putove.

Nemojte se bojati otpustiti stvari koje vam nisu namijenjene, jer sve što bude objavljeno pod ovim punim Mjesecom vjerojatno vas samo priprema za nove prilike koje će doći tijekom ovog mjeseca.

atma.hr – 52
Saturn se također pomiče u znak Riba ubrzo nakon što puni Mjesec u Djevici dostigne vrhunac, aktivirajući zatvaranje starog karmičkog ciklusa i početak novog.

Dok putujete kroz svu ovu mjesečevu energiju, budite ljubazni, strpljivi i nježni prema sebi.

Obratite pozornost na svoje potrebe i nastavite slušati svoj um, tijelo i dušu.

Ostanite otvoreni i vjerujte Svemiru. Znajte da on nikada ne donosi nešto s čime se ne možete nositi.

Znajte da vaša duša ima plan i već zna put.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

banner za knjige sretan novac