Foto: pexels.com

Ovaj Uštap nas osnažuje u namjeri da živimo ono što volimo, pružamo ljubav, ali isto tako da ju naučimo primiti jer zaslužujemo biti voljeni. Venera u blizini Kirona tijekom ovog punog Mjeseca upire prstom u nezacijeljene rane. Povrede iz prošlosti izlaze na površinu i pazite da ne upravljaju vama i vašim postupcima.

atma.hr – 78
U nedjelju, 9. veljače u 8 sati i 34 minute očekuje nas pun Mjesec u znaku Lava. Opisuju ga teatralnost, potraga za ljubavlju, zabavom, za ispunjenjem želja.

Ovo je pravo vrijeme za osvještavanje koga i što volite.

Kome poklanjate svoju pažnju?

Jeste li spremni otvoriti vrata svog srca i pružiti ljubav, bez obzira na konačni ishod?

Činiti bez očekivanja, bez prosudbi, bez kalkulacija i manipulacija? Onako iskreno, iz srca…

Biti toliko snažan i svjestan sebe, da znaš kako te pružanje ljubavi i voljenje ne može ugroziti?

I ako tvoja djela ne dođu do srca osobe koju u ovom trenutku želiš, ništa nije izgubljeno, osim krivog izbora. Ljubav koju daješ doći će do prave osobe. Ljubav koju daješ ne može biti uzaludna. Ona je tvoj dar, pomaže ti da osnažiš svoje srce i sposobnost kreiranja obilja.

Često imamo pogrešna uvjerenja, tipa, ako otkrijem svoje osjećaje, pokažem da mi je stalo, neću mu više biti zanimljiva. Ako takvoj osobi to nije prihvatljivo, ona – ili ne želi ozbiljnu vezu s vama ili naprosto nije sposobna osjetiti i dati ljubav. Želite li takvu situaciju? Vjerujem da ne.

atma.hr – 39

Ljubav liječi i iscjeljuje. Ne samo osobu koja ju prima, već i nas same.

Zašto se onda tako bojimo ljubavi? Zašto se s njom igramo skrivača?

Ranjivi smo, krhki. Ali upravo je tu i mjesto naše najveće snage.

Ovaj Uštap nas osnažuje u namjeri da živimo ono što volimo, pružamo ljubav, ali isto tako da ju naučimo primiti jer zaslužujemo biti voljeni.

Sada se u nama budi hrabrost da učinimo nešto što prije nismo, a željeli smo.

No da bismo krenuli prema naprijed, poboljšali stanje u postojećoj vezi ili pronašli partnera ‘po mjeri’, dobro je nakratko zastati i pogledati u sebe.

Venera u blizini Kirona tijekom ovog punog Mjeseca upire prstom u nezacijeljene rane.

Povrede iz prošlosti izlaze na površinu i pazite da ne upravljaju vama i vašim postupcima.

Moram li se za ljubav dokazivati pomažući partneru, udovoljavajući mu preko svake mjere na način da izgubim sebe iz vida?

Osjetite li potrebu da se vratite unatrag kako biste bolje shvatili ono što se dogodilo, učinite to. Mislite li da postoji šansa za boljitak i napredak s njim/njom, učinite sve što možete.

atma.hr – 75Samo nemojte ostavljati stvari nedovršene, živjeti i postupati iz otvorene rane…

Zacijelite boli, ozdravite sebe.

Birajte najbolje za sebe. Shvatite da ne možete nikoga spasiti. Neće vas zbog toga više voljeti, dapače može vas i izdati, napustiti jer postajete svjedokom njegovih slabosti. Jedina osoba koju možete i trebate spasiti ste vi sami.

Spasiti od strahova, od nesigurnosti, od nepovjerenja u ljubav i uvjerenja da ona nije moguća.

Jer je.

Ljubav nam je dana samim postankom. I uvijek je tu. Samo je pitanje koliko čujemo vlastito srce i koliko mu dopuštamo da diše.

Razum je koristan.

Srce je autentično, u njemu se susrećemo sa samima sobom.

U razdoblju do idućeg punog Mjeseca odbacite krivnje, terete i ograničenja koji vas sputavaju da izađete na put srca.

Radite ono što volite.

Budite slobodni učiniti ono što vam srce želi.

atma.hr – 78
Ne možete pogriješiti.

Ako i ne uspijete u svom naumu, to samo znači da to nije vaš put. I krenite dalje.

Pronađite ono od čega vaše srce titra od ispunjenja i zadovoljstva.

‘Otvoriti se i vjerovati u to da nas onaj drugi prihvaća onakvima kakvi jesmo, stav je koji dolazi iz ljubavi i vodi nas prema ljubavi. Ne moram se maskirati u snažnu osobu kako bi me volio. Ako to učinim, nikad neću saznati možeš li me voljeti onakvu kakva doista jesam: ranjiva, slaba ili kakva god bila.’ (iz knjige ‘Voljeti se otvorenih očiju’, Jorge Bucay)

Julijana Oremović

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

POVEZANI TEKSTOVI

1 KOMENTAR

  1. ASTROLOG JULKA VEOMA BRZO I EFIKASNO VRACA VOLJENU OSOBU,MIR I SLOGU U VASEM DOMU, LECI BOSESTI ZAVISNOSTI (DROGA,KOCKA,ALKOHOL)
    UKOLIKO NE ZNATE KAKO DA REŠITE SVOJE PROBLEME, PARTNER VAS JE NAPUSTIO, LOŠE SPAVATE, NEMATE ENERGIJE, FIZICKI I PSIHIČKI STE ISCRPLJENI, VEOMA JE MOGUĆE DA JE NA VAS NEKO BACIO KLETVU, CRNU MAGIJU ILI BILO KOJU DRUGU.POZOVITE JULKU I UVERITE SE I SAMI U NJENU EFIKASNOST.
    KONTAKT-VIBER-WHTAS AAP
    +38161 63 57 025
    ‍❤️‍️

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here