Pun Mjesec u Ovnu koji će se dogoditi u četvrtak, 5.10. u 19 sati i 41 minutu, budi žestinu, energičnost, strast, potrebu za pokretom, pobjedom, dominacijom.

39

Budući da se odvija nasuprot znaka Vage u kojoj je Sunce, a koja simbolizira odnose s drugima, možemo se zapitati što je moje, a što tvoje? Što želiš od mene? Što želim od tebe? Mogu li ti ja to pružiti? Možeš li mi ti to dati?

S ovim Mjesecom imamo hrabrost postaviti svoje uvjete, povući jasne granice prema drugima, tražiti za sebe, izboriti se za sebe. Bit ove energije je biti svoj i odvažno se zauzimati za ono što smatramo bitnim.

Ne smijemo stajati u sjeni, čekati, očekivati, vrijeme je za djelovanje i postavljanje novih ciljeva.

Potrebno je osvijestiti i manifestirati unutarnju snagu, imati vjere u vlastite mogućnosti i upustiti se u događaje koji će nam omogućiti tu spoznaju. Postajemo svjesni ograničenja, jasno nam je da život nekad nije jednostavan i lagan, no kad vjerujemo u sebe i kad znamo da možemo i da smo se toliko puta već izvukli iz nevolje, sve je moguće.

39

Samoohrabrenje je ključna riječ.

Budnost i aktivnost donose novu svjesnost.

Oslobađanje od ovisnosti o nekoj ideji, uvjerenju, drugoj osobi, omogućit će nam da prodišemo, dišemo punim plućima. Sloboda.

Život u prošlosti više nije opcija. Život u sjeni više nije opcija. Imamo mogućnost sebe inaugurirati u centar vlastitog života i počistiti prašnjave taloge prošlosti, bilo da je riječ o prekinutom odnosu, lošoj navici, ovisnosti o nekome ili nečemu, dakle o svemu onome što smo smatrali toliko bitnim i nezamjenjivim, a zbog čega smo izgubili sebe.

Pronađite ratnika u sebi.

Ispunite vlastite potrebe.

Osvijestite koliko vrijedite i zaslužujete.

Probudite osjećaj osobne moći, ali ne zaboravite da s njim ide i velika odgovornost.

Istinska moć ne progovara kroz ego, već kroz suosjećanje, toleranciju, poštivanje različitosti i duboke svjesnosti o tome tko smo i koliko vrijedimo. S takvim shvaćanjem, stvari se u našem životu počinju mijenjati. Otpada sve ono što je kompromitirajuće, ograničavajuće, što nam ne dopušta da razvijamo sebe i svoj život.


Widget not in any sidebars

Teme ovog punog Mjeseca su natjecanje – suradnja; ja – drugi; naglost – neodlučnost; izravnost – taktičnost; rat – mir.

Venera i Mars, spojeni na 19. stupnju Djevice snažan naglasak stavljaju na odnose.

Potrebno je istražiti koje su to zajedničke vrijednosti i zajednički ciljevi koje dijelimo s partnerom. S obzirom da će Venera i Mars biti pod napetim utjecajem Saturna, neminovno je suočavanje sa stvarnošću kad je ljubav u pitanju. I umjesto da iz nesigurnosti igrate igrice, distancirate se i nadate se da će vaša hladnoća privući osobu koja vam izmiče, zapitajte se nije li mudrije stati čvrsto na svoje noge i zatražiti od druge strane ono što vam je toliko potrebno.

39

Često ne tražimo i šutimo jer nas je strah da bi tako mogli izgubiti, da nećemo dobiti, već odbiti. No pitanje je dobivate li i pobjeđujete li šutnjom i čekanjem?

I nije bitno što on/ona misli, želi, radi. S Mjesecom u Ovnu zapitajte se što vi trebate. I krenite prema tome!

Izgubit ćete ionako samo ono što je već ionako izgubljeno.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica

www.julijanaoremovic.com

43 APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaMungo grah – jako zdrava mahunarka
Slijedeća objavaNarukvica od tirkiza Plava rapsodija
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.