Foto: pixabay.com

Mjesec u Ribama na 7. stupnju do Saturna priča priču ispred ogledala. I ona je jedina važna. Odražavamo li se zaista mi ili su to obrisi nekih kontura koje “silujemo” da nam sliče? Zapitajte se što je to prava briga o sebi.

atma.hr – 52
Mentalna higijena je vrlo važna kao i stanje duha. Skloni smo bijegu iz vlastitog života. Sanjarenjima. Fluidnim energijama. Prevarama. Ponoćne maskarade često su nam na repertoaru.

Stalno čekamo. Bolje dane. Drugačiji život. Drugo vrijeme. Čekamo slobodne dane, vikende, godišnje odmore. Čekamo da odradimo smjenu. Fakultete. Posao. Djecu.

Čekamo da smršavimo. Da se popravimo. Da imamo više novca. Više vremena. Više sebe.

Smatramo da nam nedostaju drugi, ali većinom smo mi ti koji smo odsutni. Zarobljeni u štivima self help pomoći. Romanima. Serijama.

Filmovima. Uživljeni u ekranizacije. Maštanja. Iracionalne strahove. Puni snova koje prazni pokušavamo ostvariti.

Pušemo balone i puštamo ih u nebo, kao želje na koje čekamo da se ostvare. Zasićeni od svega što je previše, dozvoljavamo si ono što nam je premalo.

atma.hr – 52
Premalo ljubavi. Premalo razgovora. Premalo poštovanja. Premalo zdravih granica. Premalo prijateljstava. Povjerenja. Posvećivanja.

Mjesec u Ribama na 7. stupnju do Saturna priča priču ispred ogledala. I ona je jedina važna.

Odražavamo li se zaista mi ili su to obrisi nekih kontura koje “silujemo” da nam sliče? Zapitajte se što je to prava briga o sebi.

“To nisu ni pjenušave kupke ni kolači već izbor da se izgradi život od kojeg vam nije potrebno redovno bježanje.” – Brianna Wiest 

Sanja Paraminski

Prethodna objavaJoseph Murphy: Znanstvene molitve koje ispunjavaju želju – Čitajte ih 2 puta dnevno i očekujte rezultate!
Slijedeća objavaUštap u Ribama – Pusti prošlost, ne zamaraj se sa sutra. Živi za sada!
Avatar photo
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.