Pun Mjesec dočekuje nas u prvoj dekadi znaka Riba. Jedan od najboljih koje možemo zamisliti. Zajedno s Uranom donosi iznenađenja. Nagle preokrete sudbine. Kola sreće koja se okreću onako kako želite. Dijelove vas koje nespojivo spaja tako razbacane. On čini da vas iznenadi poruka. Poziv. Ponuda. Da snovi postaju stvarnost.

atma.hr – 78
“Kad me pogledaš, poželim izgorjeti… i kad se gušim i kad ne pronalazim riječi… ti si pronašao svjetlo u meni koje nisam mogla pronaći…”

Mjesec je u znaku gdje se nalazi i Neptun, podržan od Urana i Venere.

Problem ovog Punog Mjeseca je to što zadnjih 7 dana Venera iz znaka Raka gradi loše aspekte s Jupiterom, Plutonom i Saturnom.

Od tuda ta rastrzanost u svemu sto te dotiče. Ta ludila koja neobjašnjivo stvaraju vrtloge. Od tud te tišine, krikovi i svađe. Sva raspadanja u sebi koja doživljavaš. Od tud taj muk s druge strane i želja da iskomuniciraš neizrečeno. Od tuda i ta zahlađenja, sukobi i prekidi u odnosima. Od tuda zadnjih 7 dana sveopćeg ludila na emotivnoj bazi. Jer puklo je sve sto može pa i ono sto ne može. I u nama i u drugima. Stres se upio u svaku poru kao i strah. Ludila i opsjednutosti za nekim i nečim, okovala su naše slobode. Pomahnitali jurišali smo na velika zvona i izlazili na mala vrata.

atma.hr – 39

Toliko smo se utopili u svojoj osjetljivosti da smo puhali i na hladno. Grijali svoje samoće kao zidine. Neprikosnoveno prkosili razumu. Histerično se bacali po rubovima svojih života.

Prekidali i sastajali se u sebi i izvan sebe. Mijenjali raspoloženja kao dinamike. Zalijetali se u nepoznato i poznato. Nosili smo ljubomore kao ordenje. Ali, ne i hrabrost.

Izazovni aspekti Venere ovih dana još traju pa se mnoge veze okončavaju, mnoge prošle priče se vraćaju tek toliko da pokazu zašto nikad nisu uspjele, a neke nove samo graniče s nemogućnošću za trajanje. I nije vrijeme povoljno za ljubav, za početke, za hramove. Treba izdržati terete. Samoće. Zidine. Borbe u sebi. Treba se utišati. Zaspati. Izliječiti. Jer tako ozlijeđeni ne činimo ništa. Jos 7 dana.

I tu na scenu stupa Mjesec u Ribama. U svojoj punoći. Da narednih mjesec dana ispiše bajkovite price. Da nemoguće učini mogućim. Da snove pretvori u stvarnost. Da spoji nespojivo. Da udahne u nas emocije. Da nas dotakne. I dotiče. I da traje u nama ta neobjašnjiva žeđ za nekime.

atma.hr – 75Mjesec zajedno s Uranom donosi iznenađenja. Nagle preokrete sudbine. Kola sreće koja se okreću onako kako želite. Dijelove vas koje nespojivo spaja tako razbacane. On čini da vas iznenadi poruka. Poziv. Ponuda. Da snovi postaju stvarnost.

Jer, energija je jaka. Kao i konekcija. Kao i dubina s kojom ustajete svakog dana. Kao i pronalazak sebe u nekome. I nekoga u vama. Ponekad ne postoji realno objašnjenje za ono što se događa. I takvih mjesec dana nas očekuje.

Mjesec će se spojiti i sa svojim dispozitorom Jupiterom i s Venerom. Srušit će se mostovi, prepreke, blokade, zidovi. I ostati će gole prilike. Ono sto ste sanjali. Čemu ste se nadali. Ostati će hrabrosti da zakoračite i uzmete ono sto želite. Da nečemu pridodate sebe. Da nekome date svoje najbolje. Da prodišete kao da nikada niste disali. Da izložite iz sebe najbolje svoje. Najjače. Najbolnije. I da zajedno s nekime u tome gorite. Onako. Kao iscjeljenje. Kao mir. Kao konačno pronalaženje sebe. Kao da ispisujete sami rubrike svojih priča. Neometano.

atma.hr – 78
Spoznaje. Što god vam sada izgleda zbunjujuće. Iznenađujuće. Nejasno. U ovih mjesec dana će dobiti svoje objašnjenje. Svoje odgovore. Svoja imena. Svoje nazive. Svoje ruke. Zagrljaje. Tonove. Svoje riječi. Ispričane. Kao poruke. Kao pozivi. Kao misao. Kao onaj glas koji šapuće.

Kao nebo koje gori.

Jer je odavno i trebalo…

Sanja Paraminski Aisha

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

Dr. Joe Dispenza

Kako obični ljudi ostvaruju čudesno

Na temelju brojnih znanstvenih istraživanja i iskustva, dr. Dispenza nas poučava kako da se spojimo s frekvencijom univerzalne svijesti, pokrenemo i uravnotežimo svoja energetska središta, oslobodimo se prošlosti kroz usklađivanje tijela s novim umom i kreiramo novu stvarnost mijenjajući energiju u sadašnjem trenutku.

Iskoračite iz fizičkog svijeta i uđite u kvantno polje neograničenih mogućnosti – u kojem možete ostvariti čudesno.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPun Mjesec u sanjivim Ribama 02.09. – Lažna slika i iznenadne promjene! (prognoza za sve znakove)
Slijedeća objavaTjedni horoskop od 07.09. do 13.09. – Najsretniji znakovi će biti Djevica, Bik i Ovan
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here