Ovaj Mjesec je dosta osjetljiv, nerealan, maštovit, intuitivan, spreman čekati, a da mu pri tom ni samom nije jasno što čeka. Veliki utjecaj će imati na Ribe, Djevice, Strijelce i i Blizance. On može dati lažnu sliku pa ono što nam se čini dobrim – može biti upravo obrnuto. Kako će Mjesec praviti sekstil s Uranom, a Sunce trigon s Uranom, neminovne su iznenadne promjene. Neke mistične poruke i uvidi se događaju i biti će potrebno pravilno shvatiti poruku.

atma.hr – 78
Venera iz Raka pravi kvadrat s Marsom i opoziciju sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom što nam donosi sređivanje nekih stvari u životu, suočavanje s njima i promjenu na bolje.

Aspekt Sunca s Uranom tjera da odbacimo neke stvari koje nas zbunjuju i prave zbrku u našem životu jer aspekt daje hrabrost, rizik i avanturu.

Ovaj pun Mjesec sigurno će vam dati pravi osjećaj i intuiciju iz dubine duše pa trebate ostati pribrani, sami sa sobom i okolinom.

Direktna opozicija Saturna i Venere može donijeti pojedinim osobama veliku tugu, razočaranje, depresiju, razdvajanje s partnerom, a i nezadovoljstvo s poslom i zaradom. Kako je Mars uključen u sve i aspektira Vagu, onda će mnogi problemi biti rješavani putem ugovora, parnica i diplomatski, što iziskuje dosta vremena. Mnoge osobe mogu dobiti poruke preko snova dok pojedine mogu biti dezorijentirane i pune nejasnih strahova.

atma.hr – 39

OVAN

Dragi Ovnovi, ovaj pozitivan mjesečev sjaj može obasjati i ohrabriti vašu intuiciju pa možete razriješiti ili dobiti uvid za neki vaš težak životni problem. Intuicija vam može pokazati smjernice i otvoriti put. Pojedini Ovnovi mogu doći do svog zacrtanog cilja dok se neki žele povući i izolirati da bi napunili baterije i opustili se. Ne smijete dozvoliti da uđete u konflikte s obitelji jer oni jedva čekaju da im više posvetite pažnje.

BIK

Dragi Bikovi, vi definitivno trebate slušati svoju intuiciju i obratiti pažnju na svoje snove koji vam iz duboke podsvijesti šalju signale. Ovaj put sigurno možete vidjeti i osjetiti jeste li na pravom putu. Sada bi trebali uspostaviti harmoniju s unutrašnjom potrebom za samorazvojem. Da bi bili sretni, bitno je da ste u harmoniji s vašom obitelji i prijateljima pa se zato i potrudite. Mnogi Bikovi mogu dobiti novac koji su zaradili.

atma.hr – 75BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas bi se mogao dogoditi neki novi početak na profesionalnom planu. Pitanje karijere dolazi do izražaja i poslove pronalazite kroz neke nove ideje. Budite odmjereni i pažljivi prema drugima jer ste sada u centru pažnje pa da vam ne bude nešto zamjereno. Moguć je iznenadni posao ili pomoć od nekoga da bi uspjeli na poslu. Moguće je natjecanje s nekim superiornijim u poslu. Ne budite sebični.

RAK

Dragi Rakovi, kako je Mjesec vaš vladar sada će povećati vašu emotivnu crtu pa dajte sve od sebe da bi usrećili nekoga do koga vam je stalo. Pojedini Rakovi su previše zauzeti poslom pa su se udaljili od partnera pa se osjećaju usamljeno i udaljeno. Više vremena posvetite partneru i s razumijevanjem. Potrebno je dobro isplanirati stvari da bi vaše želje i ciljevi bili ispunjeni jer se inače neće realizirati. Sve je moguće ako pratite svoju intuiciju i poduzimate korake.

atma.hr – 78
LAV

Dragi Lavovi, vi trebate pojačati komunikaciju s okruženjem da bi povratili vjeru i nadu koja vam otvara put financija i daje veću sigurnost. Sada vam je potrebna tuđa podrška pa je ne odbijajte. Pojedini Lavovi mogu kroz intimne odnose s partnerom povratiti mir i sigurnost. Svakako je potreban balans kada su strasti u pitanju i materijalno, da se zna što je vaše, a što partnerovo. Ako planirate kredit ili neku pozajmicu, dobro promislite kako će teći vraćanje. Izbjegavajte impulzivnost prema partneru, obitelji i okruženju.

DJEVICA

Drage Djevice, ovaj pun Mjesec utječe na polje partnera, kako poslovnih, tako i emotivnih. Moguće je da imate manju zaradu. Pojedine Djevice mogu biti nesretne jer im partner pruža malo ljubavi i pažnje. Neke mogu poboljšati svoju financijsku i intimnu stranu života. Da bi bili sigurni u poslovno partnerstvo, trebate sklopiti ugovor jer su vjerojatno neki veliki ciljevi u pitanju. Budite oprezni i ne ulažite veliki novac.

atma.hr – 39

VAGA

Drage Vage, vi možete shvatiti da ne treba potiskivati emocije već ih iznositi i pričati na tu temu jer ovaj pun Mjesec ih pokreće. Neke obiteljske situacije stoje vam na putu da zasjate na poslovnom planu. Svakako je potrebno strpljenje s partnerom. Ovaj pun Mjesec se događa u polju rada i zdravlja pa možete naći ili unaprijediti posao i ojačati svoje zdravlje. Potrebno je da ojačate vaš mentalni sklop i da ne shvaćate jake riječi iz okruženja osobno jer vam mogu biti kamen spoticanja.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, na vas ovaj pun Mjesec djeluje pozitivno i ojačava intuiciju. Kroz snove dobivate neko rješenje za neke životne prepreke. Svakako da je naglašena i kreativnost pa se možete pokrenuti i iznijeti svoje talente na vidjelo. Iako je neki period težak, sada možete imati veći optimizam i nadu u rješenje nekih stvari. Ako ste vi ugađali partneru, djeci, prijateljima i okolini, sada je vrijeme da sve to i vi osjetite od njih. Velike strasti ili promjene na ljubavnom polju.

atma.hr – 75STRIJELAC

Dragi Strijelci, više se oslonite na intuiciju, posebno kada je partner u pitanju. Ovaj pun Mjesec se događa u vašem polju obitelji pa mir i potrebnu sigurnost potražite tu. Pojedini Strijelci mogu ući u brak ili vezu tj početi život u zajednici. Neke osobe sada mogu imati iskušenja u ljubavi. Moguća su i preseljenja i zasnivanja obitelji te naslijeđa.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas su naglašeni neki ugovori ili komunikacija pa ako ste zaboravili nekog pozvati, morate dati sve od sebe jer niste bili ažurni. Bitno je da komunicirate s neposrednim okruženjem, a veći ciljevi neka sačekaju. Mogući su odlasci na kraći put i druženje s rodbinom i susjedima. Pojedine osobe mogu imati problema na poslu. Mnogi će naći načina kako ojačati svoje zdravlje.

atma.hr – 78
VODENJAK

Dragi Vodenjaci, vaš izgubljeni optimizam možete povratiti kroz komunikaciju i neku novu životnu filozofiju. Financije i vaš intimni život je u posljednjih par tjedana bio u fokusu pa neka sve to sada ostane iza vas, a vi se usmjerite na sebe i svoje potrebe. Ono što vas čini sretnim i što vam je prijatno, to i radite. Ako imate djecu, ulažite u njih, vi i partner ćete biti jako sretni s tim. Kako su vam financije vrlo bitne, a nemate dovoljno, možete dobro izračunati isplati li vam se kredit ili pozajmica.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se odvija ovaj pun Mjesec i daje vam veću empatiju. Javlja se velika želja da pomognete i izađete u susret željama bližnjih. Za pojedine stvari se trebate potruditi i kako je sreća u vašoj blizini, onda upotrijebite intuiciju da je prepoznate. Sada je vrijeme da se usmjerite i na sebe, a ne da stalno druge zadovoljavate pa neka partner sa svojim zahtjevima pričeka. Pojedine Ribe mogu imati i konflikte s partnerom pa bi bilo dobro da ga saslušate kako bi mogli pravilno reagirati.

Željka Knežević

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
6-9 kg - 125 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here