Designed by Freepik

Pun Mjesec se 9. lipnja “događa” na 18 ° Strijelca. Strijelac je znak optimizma i vjere, optimizam se inače vezuje za srčanu čakru, ali optimizam Strijelca je uvijek podjednako povezan i s grlenom čakrom.

Ovaj lipanjski pun Mjesec će biti iscjeljujući i donosi nam priliku da završimo osobnu transformaciju koju smo započeli dva tjedna ranije; oporavak od slomljenog srca ili financijske neprilike koja nas je deprimirala, “gušila” našu grlenu čakru – jer je učinila da se osjetimo bespomoćno.

Ovaj lunarni ciklus donosi ključna događanja vezano za mini krizu na planu odnosa s ljudima s kojima dijelimo novac, intimni prostor .. ili oboje, piše alphapisces.org.

Svaki pun Mjesec donosi sukob između dvije krajnosti u našem životu. Te krajnosti mogu biti obitelj – posao ili ego – emocije. Te unutarnje tenzije donose konflikt u nama samima, koji nas iscrpljuje.

Iskoristite pojačanu emotivnu snagu koju primamo u noći punog Mjeseca da prevladate izazove. Tada jasno vidimo negativnost koja uzrokuje disharmoniju u našem životu.

Pun Mjesec je uvijek povezan s prethodnim Mladim Mjesecom 25.5., ciljevi koje smo tada postavili sada mogu biti ostvareni, možemo odahnuti. Efekti punog Mjeseca traju do sljedećeg mladog Mjeseca, 23.6.

Lipanjski pun Mjesec se sada “događa” u konstelaciji Nosač Zmije (Ophiuchus). Nosač Zmije je popularno nazvan i 13. znakom zodijaka. Ova konstelacija donosi strast i slijepu vjeru u ljude, dobro srce, ali također i štetu i neprijatelje.

Fiksna zvijezda Sabik koja se tu isto nalazi donosi anksioznost, i nepotrebno trošenje energije. Zajedno s Mjesecom ova zvijezda donosi tajnovitost, ljubomoru i neprilike s rodbinom.

Aspekti koje pravi Pluton nam govore da nam ovaj lunarni ciklus lako može povrijediti ego. Izbjegavajte konflikte, kontrolu i manipulaciju. Poštuje svog partnera. Svađa s partnerom može Vas odvesti u nepotrebnu avanturu.

Kvadrat s Venerom donosi osjećaj emotivne gladi i potrebe za kontaktom s ljudima, nemojte zbog toga spuštati standarde i provoditi vrijeme s nedostojnim ljudima.

Izbjegavajte alkohol i drogu, jer konstelacija Nosač Zmije također vlada i trovanjem narkoticima.

Posljednijih dana naglasak je na nedostatku ljubavi i novca, točnije na svemu onome što nam nedostaje ili mislimo da nam nedostaje. To su inače u ezoterijskom smislu dvije krajnosti – ono što nam treba i ono što želimo.

Pun Mjesec je savršena noć da shvatimo što je što…

alphapisces.orgbesnopile.rs

Responsive text-61
himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Prethodna objavaOva tri znaka očekuje najljepša ljubavna romansa – do kraja lipnja!
Slijedeća objavaNapravite sami: Domaći šampon od sode bikarbone
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.