Foto: pixabay.com

Ovaj pun Mjesec pojačava promjene, aktivira našu želju za većom slobodom ili osvjetljuje sve ono što se treba promijeniti u našim životima. Energija Vodenjaka donosi snagu da radimo stvari drugačije i da se udaljimo od svoje zone udobnosti, kako bismo eksperimentirali s nečim novim.

atma.hr – 78
Od 22. kolovoza/avgusta 2021. godine imamo drugi pun Mjesec u Vodenjaku u ovoj godini. Prvi Mjesec u Vodenjaku je bio prošlog mjeseca i može se promatrati kao ulazna točka u ovu energiju, a ovaj drugi Mjesec u Vodenjaku u kolovozu/avgustu se može smatrati izlaznom točkom za ovu energiju.

Oba ova puna Mjeseca rade u tandemu jedno s drugim pa ako se nešto dogodilo pod punim Mjesecom 23. srpnja/jula što se na neki način činilo nepotpunim, možda ćemo otkriti da ovaj pun Mjesec baca malo svjetlosti ili nam omogućava da nešto oslobodimo jednom zauvijek.

Pun Mjesec osvjetljava noćno nebo, osvjetljavajući sve što je mračno. On može biti simbol za osvjetljavanje sve veće i veće istine koja nam omogućava da pronađemo rješenje i oslobodimo se svega što nam više nije potrebno.

Padajući u znak Vodenjaka, postoji mogućnost da ovaj pun Mjesec pojača promjene, aktivira našu želju za većom slobodom ili osvijetli sve ono što se treba promijeniti u našim životima.

atma.hr – 52
Energija Vodenjaka donosi snagu da radite stvari drugačije i da se udaljite od svoje zone udobnosti, kako biste eksperimentirali s nečim novim. Potiče inovacije, rast i sagledavanje stvari iz nove perspektive.

Pošto Sunce također završava svoje putovanje u znaku Lava u vrijeme ovog punog Mjeseca, postoji dodatni poticaj kreativne i hrabre energije koja nam se nudi, a koja se može koristiti za pomoć bilo kojoj novoj viziji.

Dok pun Mjesec obično predstavlja točke završetka, ovaj pun Mjesec u Vodenjaku nudi kreativnu energiju, koja će pomoći da se bilo koji završetak pretvori u nove potencijale. Vodenjak također vlada tehnološkim napretkom i politikama koje se sprovode radi zaštite cjeline, a ne samo pojedinca.

Energija Vodenjaka čini da sve stvari sagledavamo iz nove perspektive, zadržimo otvoren um i pronađemo načine da se klonimo crno-bijelog razmišljanja.

Znajte da, ako morate donijeti odluku, na vašoj strani postoji energija koja donosi jasnoću, omogućavajući vam da donesete jasnu odluku. Vjerujte svojim instinktima i pokušajte da ne preispitujete svoje odluke.

atma.hr – 78
Energije ovog punog Mjeseca su snažne i hrabre pa se povežite s tim mjestom i krenite naprijed u smjeru koji vam odgovara. S ovim punim Mjesecom teče prelijepa frekvencija koja nas podsjeća da, bez obzira na to gdje smo danas, moć i ljubav koje smo njegovali u prošlosti i dalje postoje.

Iako možda gledamo na potpuno drugačiji život, energija naših prošlih trijumfa i dalje ostaje, a tu snagu i tu ljubav svoje prošlosti možemo iskoristiti i primijeniti na ovo novo poglavlje koje nas čeka.

sensa.mondo

banner ostvari svoje