Narukvica je izrađena od predivnog sjajnog aura mystic kvarca s gorskim kristalom (čistim kvarcom) u dvije vrste, nanizano na rastezljivu gumicu. Ova kombinacija potiče pročišćenost u mislima i emocijama, povratak duši, mir u srcu i duhovnu snagu.

atma.hr – 61
Gorski kristal odnosno kvarc najsnažniji je iscjelitelj na planetu. Ovaj kristal radi na vibracijskoj razini, prilagođenom specifičnim energetskim potrebama osobe koja ga koristi u svrhu iscjeljivanja. Kvarc detoksicira i revitalizira tjelesne organe, energetske centre tzv. čakre odnosno djeluje kao “čistač” duše, povezujući fizičku dimenziju s duhom i umom.

Stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Harmonizira sve čakre. Povećava fizičku sposobnost i usklađuje vas s vašom duhovnom svrhom. Ako se koristi u meditaciji, pomaže odstranjivanju svih smetnji. Na mentalnom nivou pomaže koncentraciji i poboljšava memoriju, te ju “otključava” – pomaže prisjećanju davno zaboravljenog.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na višu razinu. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

atma.hr – 61
Pure Bliss Aura narukvica za pročišćenost i mir duše

7manjaNarukvica je izrađena od predivnog sjajnog Aury Mystic kvarca s gorskim kristalom (čistim kvarcom) u dvije vrste, nanizano na rastezljivu gumicu.

Ova kombinacija potiče pročišćenost u mislima i emocijama, povratak duši, mir u srcu i duhovnu snagu. Gorski kristal stimulira imunološki sustav, filtrira razne vrste energija, Mystic aura kvarc je koristan za iscjeljivanje na svim razinama.

Dužina: 17 cm

Cijena: 120 kn – Kupi ovdje