Putem svjetlosti

Dobro došli na vikend online program s Mohanji Acharyama Devi Mohan i Dejanom Ćosićem

Živimo u vrijeme velikih izazova u kojem je onaj najveći kako prevazići strah, nesigurnosti i svakodnevne izazove, podići svoju vibraciju i istinski živjeti bezuvjetnu ljubav. Ogromna moć da transformiramo energiju u sebi i u ljudima oko sebe, se nalazi u nama, ako se istinski i duboko povežemo sa svjetlošću koja mi jesmo.

Moć ljubavi u nama je jaka ako je svjesno biramo. Zato je pravi trenutak da sada učinimo nešto pozitivno za sebe. Neka to bude naš svjesni izbor iz odgovornosti prema sebi i ljudima s kojima živimo.

Pridružite se Devi i Dejanu na svjetlosnom putovanju u sebe. Svaki korak vodi Vas dublje u Vaše biće, gdje možete pronaći neiscrpan izvor svjetlosti. Vaša svjetlost dovoljno je jaka da rastoči sve prepreke i obasja Vaš život u svim aspektima.

Postanimo živi svjetionici i zasijajmo jedni drugima!

prijavi se

Program:


Subota:
Lagane joga vježbe
Vježbe disanja
Satsang sa Dejanom Ćosićem
Svesno plesanje sa Devi Mohan
Satsang sa Devi Mohan

Nedjelja:
Lagane joga vježbe
Vježbe disanja
Satsang sa Dejanom Ćosićem
Putem svjetlosti – premijerno izvođenje tehnike Devi Mohan
Satsang sa Devi Mohan

Vrijeme:

Subota i nejdelja, 5. i 6. septembar/rujan

8h – 10h i 17 – 19h, oba dana vikenda

Kako bismo što većem broju ljudi omogućili prisustvo na programu uslijed trenutne situacije u svetu, kotizacija za sudjelovanje na programu iznosi 100 eura, umjesto redovnih 160 eura.

Više o programu:

Program uključuje lagane vježbe tradicionalne joge koje će nam omogućiti da osjetimo fleksibilnost svog tijela, da otvorimo naš unutrašnji prostor ka svjetlosti i ljubavi i dovedemo tijelo, um i dušu u balans. Nakon toga, vježbama disanja ćemo pročistitit svoj unutrašnji prostor i svoj fokus pomjeriti još dublje ka svojoj unutrašnjosti. U dobrom društvu i razgovoru sa Mohanđi Ačarjom donijet ćemo jasnoću i razgovarati o nedoumicama, nejasnoćama i izazovima iz svakodnevnog života.

Još više ćemo se opustiti, a zatim i prepustiti Svjesnom plesanju, gdje ćemo kroz slobodu i ljepotu pokreta osjetiti što znači kada su tijelo i duša u balansu. Svjesno plesanje nas vodi u osvješćivanje svoga tijela i spoznaju sebe na sasvim novi način.

Sve ovo će biti dobra priprema za proces Putem svjetlosti koji će, premijerno, za sve učesnike programa, voditi Devi Mohan, kako bi se povezali sa zlatnom svjetlošću, koja predstavlja vibraciju ljubavi.

Novi proces, Putem svjetlosti se fokusira na podizanju vibracije i prelazak iz vibracije straha i pohlepe u vibraciju bezuvjetne ljubavi. U ovom procesu se povezujemo sa vibracijom svjetlosti kao bezuvjetnom ljubavlju koja na kozmičkom nivou vibrira kroz cijelu kreaciju i osnažujemo sebe da prevaziđemo strah, vibracije straha i zamke straha, kao i da se povežemo direktno sa izvorom kozmičke energije koja dovodi do skoka u svesti i koja dovodi do promjene i transformacije.

Razgovor sa Devi, nakon ovog procesa, pomoći će nam da svakodnevno živimo svjetlost koja mi jesmo i da preuzmemo odgovornost da učinimo nešto dobro ne samo za sebe, već i za cijeli svijet.

prijavi se